- 2 Mart 2021
- 1.057
- 583
- 73
- Konu Sahibi canselilham
-
Aayyy canımsın amiinİnşallah canım vericem haberiAllah razı olsun amin canım sende benim dualarımdasın rabbim seninde gönlüne göre versin bir kız bebişi
Ben de sendromsuz pko varmıs hafıfmiş solda. Yıllardır hep zayıfım kılo almıyorum hıc bır sorunumuz olmadıgı halde hamılelık olmadı ugrasıyoruz bence kıloyla da alakası yok normal pko sendromu yasayıp kılosu olan hemen hamıle kalan tanıdıklarım varİyi bak sen kiloda vermişsin ben veremedim de valla bende bilmiyorum canım sendromumu oluyomuş neymiş o olunca zayıf kilolu fark etmiyormuş ama genel olarak kiloluysan pko varsa bide doktor direk kilo ver diyo yağdan besleniyormuş çünki o bende üzülüyorum veremedim diye valla bi yandan hamile kalmayı istiyorum bi yandan da bu kiloyla hamile kalırsam 9. Ayda yuvarlanarak yürürüm artık
Ya ben klomen kullanıyorum catlatma iğnesı vermıyo doktorum kendısı catlıyor senın dıyo ama korkuyorum olurda catlamazsa bır de kistle ugrasırım dıye her ay tedırgın ultrason yaptırıyorumHım olabilir canım inş kistimiz felan yoktur ikimizde müjdeli haberi alırız
Niye kendi iğneyi versin çatlatsın bence daha garanti olur benim ki öyle yapmıştı yumurtan oluşmuş dedi iğne verdi al dedi acilde vurdur dedi sonra ertesi gün bi kasıklarım ağrıdı resmen yürüyemedim ağrıdan varya çatladığını anladım yaniYa ben klomen kullanıyorum catlatma iğnesı vermıyo doktorum kendısı catlıyor senın dıyo ama korkuyorum olurda catlamazsa bır de kistle ugrasırım dıye her ay tedırgın ultrason yaptırıyorum
Valla öyleymiş canım ben önceleri sadece kilo problemi olanlarda var zannediyordum hamile kalamama durumuda galiba yumurta fazla olduğu için pkoda sağlıklı gelişmiyor o yüzden olmuyor bakalım ben ilaç kullandım inşallah olur bu ayBen de sendromsuz pko varmıs hafıfmiş solda. Yıllardır hep zayıfım kılo almıyorum hıc bır sorunumuz olmadıgı halde hamılelık olmadı ugrasıyoruz bence kıloyla da alakası yok normal pko sendromu yasayıp kılosu olan hemen hamıle kalan tanıdıklarım varAllah yardımcımız olsun
Belki hepsi stresten oluyordur psikolojikmende etkiliyor gerçekten biz sadece ay sonumuzu bekliycwz
Aynı benbende 36 bedenle evelndim şimdi 40 42 oluyor
Evlendikten sonra galiba genelde kilo alınıyor ama biz bi kaç beden fazla almışızHım olabilir canım inş kistimiz felan yoktur ikimizde müjdeli haberi alırız
Hiç sorma ya biz iyi almışız kiloyu rahatlık bacım bizimkiEvlendikten sonra galiba genelde kilo alınıyor ama biz bi kaç beden fazla almışızinşallah canım olmazsa ben zaten tekrar gidecem yine ilaç tedavisi verecek galiba en son hsg tekrar demişti aşılamaya geçeriz bu ay klomene ovitrelleye rağmen olmazsa demişti bakalım gerek kalmaz onlara senin doktorun böyle bişey dedi mi canım hsg tekrarı gibi bişey
Gerek gormuyor nasıl olsa catlıyor dıyor 3 aydır takıp ettıgı ıcın bu kanıya vardı herhaldeNiye kendi iğneyi versin çatlatsın bence daha garanti olur benim ki öyle yapmıştı yumurtan oluşmuş dedi iğne verdi al dedi acilde vurdur dedi sonra ertesi gün bi kasıklarım ağrıdı resmen yürüyemedim ağrıdan varya çatladığını anladım yani
Canım acıkcası sunu soyleyebılırım benım ılk ay iki buyuk yumurta oldu gelıstı yanı gebelık olusmadı sonrakınde 1 olgun bır kucuk yumurta oldu bu ayda aynı sekılde 1 olgun bır kucuk yumurta oldu yani yumurta duzgun sekılde gelısıp buyusede olmuyor demek ki daha fazla kriter var bu hamıle kalmada yada nasıp degıl bılmıyorumValla öyleymiş canım ben önceleri sadece kilo problemi olanlarda var zannediyordum hamile kalamama durumuda galiba yumurta fazla olduğu için pkoda sağlıklı gelişmiyor o yüzden olmuyor bakalım ben ilaç kullandım inşallah olur bu ay
Hsg tekrarıni neden ıstedı ki canım 2 yıl gecerlılıgını koruyan bısey bu eger dusuk falan olmadıysaEvlendikten sonra galiba genelde kilo alınıyor ama biz bi kaç beden fazla almışızinşallah canım olmazsa ben zaten tekrar gidecem yine ilaç tedavisi verecek galiba en son hsg tekrar demişti aşılamaya geçeriz bu ay klomene ovitrelleye rağmen olmazsa demişti bakalım gerek kalmaz onlara senin doktorun böyle bişey dedi mi canım hsg tekrarı gibi bişey
Heralde benimki de böyle olacak canım bide sana sadece tıkalımı dediler sıvı birikmesi de varmı belki gerek kalmaz hiç bişeye bu ay olur sen yarın mı test yapacan canımHiç sorma ya biz iyi almışız kiloyu rahatlık bacım bizimkihgs en az 1 bucuj yıl geçmesi lazım tekrar çektirmen için yok hiç bişy demedi benimki ilk klomen kullandım işte bakalım heralde iki üç kez dener onu sonra aşılama yapar
Canım hsg çekildin mi bide eşinde tahlil verdimi onlarda etkiliyor çünki benim eşim diretti tahlil yaptırmadı benim doktorum eşinde versin dedi öyle antropoloji uzmanına gözüktü ondada sorum çıktı 3 ay tedavi gördü eşim bu ay sperm tahlili verecek kan tahlili iyi çıktı baktırmadıysanız eğer eşinde gözüksün canımCanım acıkcası sunu soyleyebılırım benım ılk ay iki buyuk yumurta oldu gelıstı yanı gebelık olusmadı sonrakınde 1 olgun bır kucuk yumurta oldu bu ayda aynı sekılde 1 olgun bır kucuk yumurta oldu yani yumurta duzgun sekılde gelısıp buyusede olmuyor demek ki daha fazla kriter var bu hamıle kalmada yada nasıp degıl bılmıyorumhayırlısı dıyıp tedavıye devam edıyorum ama gordugum kilo faktörü degıl cevremde 80-90 kıloyla dedıgım gıbı pat dıye hamıle kaldılar
Yok kuzum ben hiç hamile kalamadım ki daha düştükten değil tüpümün birinde tıkanıklık vardı onun için heralde ilaçlarla denenecek olmazsa tekrar bidaha çekecek hsgyiHsg tekrarıni neden ıstedı ki canım 2 yıl gecerlılıgını koruyan bısey bu eger dusuk falan olmadıysa
Canım iki ayrı hastanede baktırdık eşim öyle anlayıssız davranmadı gıdılecek dedım gidip örnek verdı sonucta sadece ben ıstemıyorum bu bebegıCanım hsg çekildin mi bide eşinde tahlil verdimi onlarda etkiliyor çünki benim eşim diretti tahlil yaptırmadı benim doktorum eşinde versin dedi öyle antropoloji uzmanına gözüktü ondada sorum çıktı 3 ay tedavi gördü eşim bu ay sperm tahlili verecek kan tahlili iyi çıktı baktırmadıysanız eğer eşinde gözüksün canım
Anladım kuzum o zaman tıkanıklıga bakmak ıcındır bır de sunu dıyecegım içeri ilaç enjekte edıyorlar ya çogu tıkanık olan hastanın bu esnada açılıyormus ınsallah sana da yararlı olur eger yaptırırsanYok kuzum ben hiç hamile kalamadım ki daha düştükten değil tüpümün birinde tıkanıklık vardı onun için heralde ilaçlarla denenecek olmazsa tekrar bidaha çekecek hsgyi
O zaman sebebsizdir kuzum sizinki streste etkiliyor muş ya kiloda verebiliyomuşsun sen kendinizi bırakınca olur diyorlar neyki onun formülü bi bırakabilsek bizde benim kafa sürekli oldumuki oldumukiCanım iki ayrı hastanede baktırdık eşim öyle anlayıssız davranmadı gıdılecek dedım gidip örnek verdı sonucta sadece ben ıstemıyorum bu bebegıbır zahmet katlansın ama dedıgın gıbı cok duydum erkeklerın cogu gıtmıyormus esımın normal herseyı doktor senın rahatlıkla cocugun olur dedı sanki benım mı olmuyor bu doktorlar da lafın nereye gıttıgını bılmıyor benım de hsg normal cıktı tupler acık rahım de normal dedı 3 aydır doktora gel gıt yapıyorum iğneye gececegız bu ay mecburen fazla yumurta olusturmak ve asılama yapmak ıcın
İnşâAllâh kuzum bakalım gerek kalmaz inşallah birinciyi zor çekildim anestezili olduğu halde ikinciye gerek kalmadan bebiş olur inşallahAnladım kuzum o zaman tıkanıklıga bakmak ıcındır bır de sunu dıyecegım içeri ilaç enjekte edıyorlar ya çogu tıkanık olan hastanın bu esnada açılıyormus ınsallah sana da yararlı olur eger yaptırırsan
Kaç senedir 47-48 kılodan yukarı cıkmadım zayıfım ama olmayınca olmuyo demek kiO zaman sebebsizdir kuzum sizinki streste etkiliyor muş ya kiloda verebiliyomuşsun sen kendinizi bırakınca olur diyorlar neyki onun formülü bi bırakabilsek bizde benim kafa sürekli oldumuki oldumuki
Yok kuzum genelı kılolu ama benım gıbı zayıf kısılerde de bır hayli varValla öyleymiş canım ben önceleri sadece kilo problemi olanlarda var zannediyordum hamile kalamama durumuda galiba yumurta fazla olduğu için pkoda sağlıklı gelişmiyor o yüzden olmuyor bakalım ben ilaç kullandım inşallah olur bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?