Klomen ile hamile kalanlar varmı

Hiç sorma ya biz iyi almışız kiloyu rahatlık bacım bizimkihgs en az 1 bucuj yıl geçmesi lazım tekrar çektirmen için yok hiç bişy demedi benimki ilk klomen kullandım işte bakalım heralde iki üçö
Gerek gormuyor nasıl olsa catlıyor dıyor 3 aydır takıp ettıgı ıcın bu kanıya vardı herhalde
hım olabilir aynen hayırlısı canım

Heralde benimki de böyle olacak canım bide sana sadece tıkalımı dediler sıvı birikmesi de varmı belki gerek kalmaz hiç bişeye bu ay olur sen yarın mı test yapacan canım
Tıkalı dedi ne kadar sıvı saldım dedi açılmadı ben yarın yapıcam ya merak ediyorum çünkü haber ederim sana ben

Allah Bekletıyorsa guzellestırıyordur mantıgıyla tesellı bulalım baska turlu dusununce dayanılmaz oluyor bu konu

Kuzum ben kiloyu stresten aldım birazda ilk yıl baya kötüydü evliliğim alışma süreci çok sancılı oldu bizde çok şükür ikinci yılda daha iyiyiz ama işte stres yapıp sürekli bişeyler yedim yemeğe verdim kendimi öyle rahatlattım neyse inşallah hamiş kalırsak doğumdan sonra veririz yani inşallah Ayyy valla benmi yanlış anlıyorum ki doktorumu hep aklımda hsg çekecek düşüncesi var
Tıkalı dedi ne kadar sıvı saldım dedi açılmadı ben yarın yapıcam ya merak ediyorum çünkü haber ederim sana ben
Benimkinde sıvı birikmeside vardı antibiyotik tedavisi uyguladı klomen den önce ordaki enfeksiyonu kurutması için sıvı birikmesi yoksa çokta üzülme canım öyle daha kötü çünki hem diğer tüpün açık zaten yapınca haber ver kuzum 12. Günün olacak demi benim eşim stres olursun diye izin vermiyor 15. Gün yapacam brn o yüzden varsa da yoksada kesin çıksın diye

Stres yapmamak gerek canımda işte diyorum ya daha ilk andan başlıyor gerçi o bu değil Rabbim ol desin yeterki de işte sendr nasıl bilmiyorum da ben böyle işte belirti aradıkça benim vücudum bana kendimi hamile gibi hissettiriyor o yüzden hamile olsam inanamayacam o dereceye geldim

Benimde bir tane gelişti canım başka ilaca geçmiyor mu doktorun galiba klomen ve ovitrelleden daha güçlü olanlarda varmış ikimizin de olsun inşallah canım Rabbim sanada nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar

Aynen öyle hayırlısı canım benim eşimde izin vermiyor gizli gitcem birazdan işe gitcek onu bekliyorum varsada yoksada hayırlısı

Aynen öyle hayırlısı canım benim eşimde izin vermiyor gizli gitcem birazdan işe gitcek onu bekliyorum varsada yoksada hayırlısı
Ayyy hayırlısı olsun kuzum inşallah vardır ve çıkar ya akşam da dedim ya doktorlar soruları cevaplıyordu 11-12. Günlerde çıkar yazmış doktorun biri valla bende senin gibi mi yapsam bu belirtiler beni mahvetti düşünmekten gizlice gitsem direk kanmı versem bu seferde yoksa akşam üzgün olurum bilir ordan inşallah hayırlı haberlerle gelirsin kuzum vala bende heycanlandım inşallah vardır

Gittim geldim kan verdim ikide erken gebelik testi aldımtesti birazdan yapıcam kanda yarın çıkıcak bakalım artık hayırlısı artık

Bugünde kasıklarıma ağrı girip girip duruyor ya anlamadım ama bişy diyim mi heyecanlanmıyorum

Bugünde kasıklarıma ağrı girip girip duruyor ya anlamadım ama bişy diyim mi heyecanlanmıyorum
Bende öyleyim kuzumda belli olmuyor ki adet belirtisiyle gebelik arasında fark yok dediler benimde mesela dün karnım adet olacak zaman bi tuhaf olur öyle oldu aşırı sinirliydim eşime felan çattım ama gece sırtım ağrıdı göğüslerim öyle bi ağrıdı ki üstüne yatamadım bunlarda daha önce olmayan şeyler o yüzden en iyisi test yapmak kuzum

Eklentiler

• 32CBB62F-8844-41D7-A3A7-1C51F9604AF4.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 51
Canım bende bunun olmasından korktuğum için yapmıyorum gününü o yüzden bekleyecem kan da verdin demi kan sonucunda kesin çıkar inşallah kuzum bence 14. Güne kadar da bekle 2 tane test almıştın o zMan tekrar test yap doktora git sonrada inşallah daha koyulaşır kuzum inşallah

Ayyy şuan gidip özelde kan vericem yarını beklemiycem çok heycanldım bacım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…