- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.468
- 78
- Konu Sahibi canselilham
-
Eşimde öyle bişey olmuyor kuzum da bide şey enfeksiyon kanında felanda çıkmışımış ama bende oluyor işte onu suçluyorum bu seferde bide benim eşim ilaç tedavisi görüyor şuan canım 1 aylık tedavisi kaldı ama antibiyotik de vermeliydiYok canım bende olmuyor ama eşimde oluyormuş idrar yaparken yanma ve akıntı
Bizim kanda değil ürolojik enfeksiyon canım sperm testinde lökosit fazla çıktı o yüzden antibiyotik tedavisi başlandı lökosit enfeksiyon sebepli oluyor spermin kalitesini düşürüyor o yüzdenEşimde öyle bişey olmuyor kuzum da bide şey enfeksiyon kanında felanda çıkmışımış ama bende oluyor işte onu suçluyorum bu seferde bide benim eşim ilaç tedavisi görüyor şuan canım 1 aylık tedavisi kaldı ama antibiyotik de vermeliydi
Anladım canım benim eşimde de lökosit 2 milyon üzeri çıktı ama dediğim gibi kanındada yüksek çıkıyormuş genel bi enfeksiyon var vücudunda ilaç kullandı hormon testleri iyi geldi inşallah sperm değerleride düzelmiştir zaten sperm hücreleri 3 ayda yenileniyor muş hayırlsı inşallah hayırlı haberler alırız canımBizim kanda değil ürolojik enfeksiyon canım sperm testinde lökosit fazla çıktı o yüzden antibiyotik tedavisi başlandı lökosit enfeksiyon sebepli oluyor spermin kalitesini düşürüyor o yüzden
Anlamadım ki valla ya kafam allak bullak oldu ya5 ten aşağısı gebelik yok demek canım
Gittiğin hastane özeldi demi canım arasana bi laboratuvarını bide e nabıza düşmüştür ordada ayrıntılı oluyor ben hep e nabızdan bakıyorumAnlamadım ki valla ya kafam allak bullak oldu ya2 sene sonra çizgiyi görünce bile sevinemedim
Evet özeldi canım hayır düşmemiş baktım hem sağlık ocağında yaptırdım sabah testi almadan teste iki çizgi çıkınca dayanamadım öZele gittim orda verdim bide kan ikiside düşmemiş halen sağlık ocağında yaptığım çıkıyor ama değerler çıkmıyor bu seferdeGittiğin hastane özeldi demi canım arasana bi laboratuvarını bide e nabıza düşmüştür ordada ayrıntılı oluyor ben hep e nabızdan bakıyorum
Canım sağlık ocağının bağlı olduğu hastane lab. Baksana hastane sitesinden mesela konya Selçuklu sağlık ocağında yapmışsın atıyorum konya Selçuklu hastanesi lab.sonuçları yazıp barkod no ile bakabilirsin benimde e nabıza düşmüyor sonuçlarım öyle yapıyorumEvet özeldi canım hayır düşmemiş baktım hem sağlık ocağında yaptırdım sabah testi almadan teste iki çizgi çıkınca dayanamadım öZele gittim orda verdim bide kan ikiside düşmemiş halen sağlık ocağında yaptığım çıkıyor ama değerler çıkmıyor bu seferde
Bu saate kadar çıkmalıydı canım e nabıza düşseydi keşke en net sonuç orda oluyor çünkiEvet özeldi canım hayır düşmemiş baktım hem sağlık ocağında yaptırdım sabah testi almadan teste iki çizgi çıkınca dayanamadım öZele gittim orda verdim bide kan ikiside düşmemiş halen sağlık ocağında yaptığım çıkıyor ama değerler çıkmıyor bu seferde
Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz bebeğim eşli olarak sende mi kullanıyorsunAnladım canım benim eşimde de lökosit 2 milyon üzeri çıktı ama dediğim gibi kanındada yüksek çıkıyormuş genel bi enfeksiyon var vücudunda ilaç kullandı hormon testleri iyi geldi inşallah sperm değerleride düzelmiştir zaten sperm hücreleri 3 ayda yenileniyor muş hayırlsı inşallah hayırlı haberler alırız canım
Evet ama çıkmamış işteBu saate kadar çıkmalıydı canım e nabıza düşseydi keşke en net sonuç orda oluyor çünki
Canım ben klomen ve ovitrelle kullandım eşimde arimidex diye bi ilaç içtiSiz hangi ilaçları kullanıyorsunuz bebeğim eşli olarak sende mi kullanıyorsun
Baktım ordan da bakın burayada attımCanım sağlık ocağının bağlı olduğu hastane lab. Baksana hastane sitesinden mesela konya Selçuklu sağlık ocağında yapmışsın atıyorum konya Selçuklu hastanesi lab.sonuçları yazıp barkod no ile bakabilirsin benimde e nabıza düşmüyor sonuçlarım öyle yapıyorum
Aynen kuzum en iyisi yarını beklemek hatta gününü bekle bence tekrar bidaha ver 4 gün felan bekle canımEvet ama çıkmamış işteyarını bekliyelim bakalım hayırlısı allahtan artık
Canım sen bunların laboratuvarını ara gelip almadılar sonucu diye sisteme atmamış olabilirlerBaktım ordan da bakın burayada attım
Canım yarın sabah 10 gibi tekrar bak bizede at sonuç çıkmış ama onay bekliyor şuan yarın onaylanınca bu baktığın siteye düşerBaktım ordan da bakın burayada attım
Anladım canım bende iki kez klomen ovitrelle kullandım çok güzel yumurtalarım da oldu ama tutmadı inşallah senin tutarCanım ben klomen ve ovitrelle kullandım eşimde arimidex diye bi ilaç içti
Aynen öyle yapim artık şansıma yaCanım yarın sabah 10 gibi tekrar bak bizede at sonuç çıkmış ama onay bekliyor şuan yarın onaylanınca bu baktığın siteye düşer
Ben güzel haber alacağımızı düşünüyorum Allahın izniyle inşallah bayram şekerin yoldaAynen öyle yapim artık şansıma ya
Ben güzel haber alacağımızı düşünüyorum Allahın izniyle inşallah bayram şekerin yolda
Amin kuzum seninde olur inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarınAnladım canım bende iki kez klomen ovitrelle kullandım çok güzel yumurtalarım da oldu ama tutmadı inşallah senin tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?