Klomen ile hamile kalanlar varmı

5 ve üzeri pozitif diyorlar dediğim gibi bekle kuzum yükselir inşallah o bugün daha 11. Gündü demi senin 15. Gün tekrar test ver inşallah beta seviyesi artar kanda
Üzüldüm birazcık ama hayırlısı doktora gidene kadar yapmıycam hiç bişy rabbim hayırlısını versin inşallah senin vardır
11. Günü kızlar arkadaşın iğneden sonra bugün dün öyle demişti
evet 11. Günüm 6 değil heycandan yanlış yazmışım tam iğne olduğum günle bugun 11 oldu

Daha erken kuzum beta 2 günde bir katlanarak artıyormuş stres yapmadan bekle 3-4 gün daha sen inşallah vardır kuzum Rabbim tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin inşallah

Olsun bekle canım 14.gün tekrar verırsın o kadar bekledın az daha sabret canımm ınsallah katlanır o sayı benımde 8.gün çatlatma iğnesinin

Evet canım öyle bende onu anlatmak istedim arkadaşa sorduğum da iğnenin 6.günü dedi 13.güne kadar bende yalancı pozitif çıkmıştı en garanti 15.gün aslında

Amin inşallah kuzum bekliycwz bakalım artık kısmet
Çıktımı test sonucu canım senin 11.gününmüş o zaman testin koyuluğuna bakarsak gebelik olabilir çünkü 11 güne kadar test silik çıkardı hcg düşerdi sen 6 dediğin için ben erken demiştim

Demi canım burda biri söyledi banada 40 değer kadar hcg hormonu varmış o iğnede oda atılır 11. Güne kadar bence
Evet bencede ben iki kez kullandım 13 güne kadar etkisi oldu ama benim testlerim çok çok silikti arkadaşınki koyu gebelik olabilir bence

Ayyy inşallah bizde görürüz ya çift çizgileri
Ah ah inşallah benim iki düşüğüm varbiri 12+3 te öldü diğeri kimyasal oldu şimdi bu ay bir sene olcak hamile kalamadım hsg çekildim ovulasyon testi de kullandım sürekli eşimdede geçen sene sorun yoktu ama geçen yine sperm testi yaptık sayı hız çok iyi ama enfeksiyon varmış bakalım bugün antibiyotik tedavisi başladı hayırlısı olsun

Çıktımı test sonucu canım senin 11.gününmüş o zaman testin koyuluğuna bakarsak gebelik olabilir çünkü 11 güne kadar test silik çıkardı hcg düşerdi sen 6 dediğin için ben erken demiştim
Halen 5 var anlamadım ki

Eklentiler

• D51DF303-8933-4176-AAEA-9071BC464CC4.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 33
Yaaa Rabbim tekrar nasip inşallah kuzum sanabenim eşimdede sperm de enfeksiyon var ama antibiyotik vermedi doktoru bende de sürekli yanma oluyor eşimde kabullenmiyor benden değil diyor

Yaaa Rabbim tekrar nasip inşallah kuzum sanabenim eşimdede sperm de enfeksiyon var ama antibiyotik vermedi doktoru bende de sürekli yanma oluyor eşimde kabullenmiyor benden değil diyor
Kuzum çok sağol duan için birde antibiyotik çok önemli enfeksiyon spermin döllenme kabiliyetini yok eder dedi doktor bize yani zaman kaybı yapmayın mutlak başlayın

Kuzum çok sağol duan için birde antibiyotik çok önemli enfeksiyon spermin döllenme kabiliyetini yok eder dedi doktor bize yani zaman kaybı yapmayın mutlak başlayın
Bu ayda olmadıysa kullanacak artık mecbur canım biraz özel olacak sende de yanma oluyor mu korumasız olunca ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…