- 24 Ağustos 2020
- 198
- 78
- 48
- 26
- Konu Sahibi canselilham
-
Üzüldüm birazcık5 ve üzeri pozitif diyorlar dediğim gibi bekle kuzum yükselir inşallah o bugün daha 11. Gündü demi senin 15. Gün tekrar test ver inşallah beta seviyesi artar kanda
evet 11. Günüm 6 değil heycandan yanlış yazmışım tam iğne olduğum günle bugun 11 oldu11. Günü kızlar arkadaşın iğneden sonra bugün dün öyle demişti
Daha erken kuzum beta 2 günde bir katlanarak artıyormuş stres yapmadan bekle 3-4 gün daha sen inşallah vardır kuzum Rabbim tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin inşallahÜzüldüm birazcıkama hayırlısı doktora gidene kadar yapmıycam hiç bişy rabbim hayırlısını versin inşallah senin vardır
evet 11. Günüm 6 değil heycandan yanlış yazmışım tam iğne olduğum günle bugun 11 oldu
Olsun bekle canım 14.gün tekrar verırsın o kadar bekledın az daha sabret canımm ınsallah katlanır o sayıÜzüldüm birazcıkama hayırlısı doktora gidene kadar yapmıycam hiç bişy rabbim hayırlısını versin inşallah senin vardır
evet 11. Günüm 6 değil heycandan yanlış yazmışım tam iğne olduğum günle bugun 11 oldu
İnş canım hepimiz güzel haberler alırızOlsun bekle canım 14.gün tekrar verırsın o kadar bekledın az daha sabret canımm ınsallah katlanır o sayıbenımde 8.gün çatlatma iğnesinin
Amin inşallah kuzum bekliycwz bakalım artık kısmetDaha erken kuzum beta 2 günde bir katlanarak artıyormuş stres yapmadan bekle 3-4 gün daha sen inşallah vardır kuzum Rabbim tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin inşallah
Evet canım öyle bende onu anlatmak istedim arkadaşa sorduğum da iğnenin 6.günü dedi 13.güne kadar bende yalancı pozitif çıkmıştı en garanti 15.gün aslındaYa da çocuk sahibi olmak için tedavi aldıysanız çatlatma iğnesi yapılmış olması bu testi pozitif çıkarabilir. Bu nedenle çatlatma iğnesinden en az 12 gün sonraki döneme kadar gebelik testi aldatıcı bir sonuç verebilir.
Dr banu çiftcının paylasımı canım bu
11.gün ise test epey koyu iğne içinde çok fazla hcg yok gebelik oluşmuş olabilir11. Günü kızlar arkadaşın iğneden sonra bugün dün öyle demişti
Çıktımı test sonucu canım senin 11.gününmüş o zaman testin koyuluğuna bakarsak gebelik olabilir çünkü 11 güne kadar test silik çıkardı hcg düşerdi sen 6 dediğin için ben erken demiştimAmin inşallah kuzum bekliycwz bakalım artık kısmet
Demi canım burda biri söyledi banada 40 değer kadar hcg hormonu varmış o iğnede oda atılır 11. Güne kadar bence11.gün ise test epey koyu iğne içinde çok fazla hcg yok gebelik oluşmuş olabilir
Ayyy inşallah bizde görürüz ya çift çizgileri11.gün ise test epey koyu iğne içinde çok fazla hcg yok gebelik oluşmuş olabilir
Evet bencede ben iki kez kullandım 13 güne kadar etkisi oldu ama benim testlerim çok çok silikti arkadaşınki koyu gebelik olabilir benceDemi canım burda biri söyledi banada 40 değer kadar hcg hormonu varmış o iğnede oda atılır 11. Güne kadar bence
Ah ah inşallah benim iki düşüğüm varbiri 12+3 te öldü diğeri kimyasal oldu şimdi bu ay bir sene olcak hamile kalamadım hsg çekildim ovulasyon testi de kullandım sürekli eşimdede geçen sene sorun yoktu ama geçen yine sperm testi yaptık sayı hız çok iyi ama enfeksiyon varmış bakalım bugün antibiyotik tedavisi başladı hayırlısı olsunAyyy inşallah bizde görürüz ya çift çizgileri
Çıktımı test sonucu canım senin 11.gününmüş o zaman testin koyuluğuna bakarsak gebelik olabilir çünkü 11 güne kadar test silik çıkardı hcg düşerdi sen 6 dediğin için ben erken demiştim
Halen 5 var anlamadım kiÇıktımı test sonucu canım senin 11.gününmüş o zaman testin koyuluğuna bakarsak gebelik olabilir çünkü 11 güne kadar test silik çıkardı hcg düşerdi sen 6 dediğin için ben erken demiştim
Ah ah inşallah benim iki düşüğüm varbiri 12+3 te öldü diğeri kimyasal oldu şimdi bu ay bir sene olcak hamile kalamadım hsg çekildim ovulasyon testi de kullandım sürekli eşimdede geçen sene sorun yoktu ama geçen yine sperm testi yaptık sayı hız çok iyi ama enfeksiyon varmış bakalım bugün antibiyotik tedavisi başladı hayırlısı olsun
Bence bu sayfada hata var yada gebelik testin sorunlu beşten fazla olmalı o koyuluğa göre elinde başka test varsa yap onudaHalen 5 var anlamadım ki
Kuzum çok sağol duan için birde antibiyotik çok önemli enfeksiyon spermin döllenme kabiliyetini yok eder dedi doktor bize yani zaman kaybı yapmayın mutlak başlayınYaaa Rabbim tekrar nasip inşallah kuzum sana benim eşimdede sperm de enfeksiyon var ama antibiyotik vermedi doktoru bende de sürekli yanma oluyor eşimde kabullenmiyor benden değil diyor
Var ama normal olanlardan erken gebelik yok 5 olunca yok oluyor dimiBence bu sayfada hata var yada gebelik testin sorunlu beşten fazla olmalı o koyuluğa göre elinde başka test varsa yap onuda
Bu ayda olmadıysa kullanacak artık mecbur canım biraz özel olacak sende de yanma oluyor mu korumasız olunca ilişkiKuzum çok sağol duan için birde antibiyotik çok önemli enfeksiyon spermin döllenme kabiliyetini yok eder dedi doktor bize yani zaman kaybı yapmayın mutlak başlayın
Yok canım bende olmuyor ama eşimde oluyormuş idrar yaparken yanma ve akıntıBu ayda olmadıysa kullanacak artık mecbur canım biraz özel olacak sende de yanma oluyor mu korumasız olunca ilişki
5 ten aşağısı gebelik yok demek canımVar ama normal olanlardan erken gebelik yok 5 olunca yok oluyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?