Klomen ile hamile kalanlar varmı

Ayy valla canım dengem şaştı doktor kontrolunde oldugum ıcın 3 aydır beklentılı oldugumdan galıba vucudum sacma sapan belirtı uretıyor bıan umutlanıyorum ama sonrası malum husran

Amin canım bu defa iğneye gececegız yumurta gelıstırıcı gunluk ıgne olunuyormus 10 gun civarı kişiden kişiye degısıyormus ama iğne cok etkılıymıs bırden fazla yumurta cıkıyormus klomen gıbı zayıf tepki olmuyor Allah yardımcımız olsun bır bebek bır hamıle gorunce içten içe kendıme uzuluyorum

Ayyy şuan gidip özelde kan vericem yarını beklemiycem çok heycanldım bacım ya
Ver kuzum inşallah kanda daha net çıkar ben kendimi sabırsız zannederdim valla sen benden de sabırsızmışsın şuan ben de gidip test alasım geliyorda korkuyorum o kadar alıştım ki o tek çizgiyi görmeye cesaret edemiyorum içim içimide yiyor

Ayy valla canım dengem şaştı doktor kontrolunde oldugum ıcın 3 aydır beklentılı oldugumdan galıba vucudum sacma sapan belirtı uretıyor bıan umutlanıyorum ama sonrası malum husran
Aynen canım en ufak şeyi belirti zannediyoruz benim bazen bulantım bile oluyor du düşün adet olunca kendi kendime vücuduma şey diyodum iyi oyuncuymuşsun sende haaa nasıl kandırdın beni yine nasıl oynadın duygularım la diyorum hayırlsı olsun hakkında canım pes etmek yok olana kadar deneyecez bende iğnenin daha güçlü olduğunu duymuştum iğne vermesi daha iyi bencede inşallah işr yarar yumuşların gelişir inşallah canım

Gercekten benım vucudumda aynı durum da iyi oyuncu her ay kandırıyor benı bırgun gercek olsa asla ınanamam dıyorum insallah kuzum iğneyle pozitif sonuc alırım benı en cokta anneler gunune bebişsiz gırmek üzüyor

Ayyy demi benide valla bende çok yeriniyorum ona paylaşımlar felan görünce çok üzülüyorum inşallah bizede nasip olur o duyguları tatmak canım

Sonucun 5 mi çıktı canım? Ya tam sınırda seni üzmek istemem ama kimyasal gebelik sanırım bu adetle gıdecektır buyuk ihtımal
Canım kızın iğnesinin 6.günü şuan ortada bir gebelik yok kimyasal denmesi için 14 gün sonra kanda gebelik çıkıp düşmesi gerek.

5 ve üzeri pozitif diyorlar dediğim gibi bekle kuzum yükselir inşallah o bugün daha 11. Gündü demi senin 15. Gün tekrar test ver inşallah beta seviyesi artar kanda

Canım kızın iğnesinin 6.günü şuan ortada bir gebelik yok kimyasal denmesi için 14 gün sonra kanda gebelik çıkıp düşmesi gerek.
Canım ben ignesının kacıncı gunu oldugunu bılmıyorum sonuca gore soyledım haricinde şunu soylıyım 6. Gunuyse catlatma iğnesının etkısıyle pozitif verır bunu doktor kendısı soyledı 14 bekleyıp test yapılmalı kesın sonuca varmak ıcın demıstı . Tabii ki tek temennım olumlu bısey olması yonunde ınsallah mucızesı olur

bakalım adet tarihini beklim ama var mı yani gebelik gözüküyor mü
Canım catlatma iğnesi poztıf sonuc verıyor bır defa basımdan asılama gectı catlatma bır defa olmustum 8 gun sonra falandı poztıftı cok net zaten doktorum bana bastan demıstı 14 gun bekle oyle test yap net sonuc ıcın oncesınde pozitif gosterdıgını soyledı ıgne etkısıyle. Ama senın daha yenı 13-14 gun dolunca net sonucun cıkar ınsallah olumlu sonuclar alırsın dua edıyorum sana

11. Günü kızlar arkadaşın iğneden sonra bugün dün öyle demişti

Ya da çocuk sahibi olmak için tedavi aldıysanız çatlatma iğnesi yapılmış olması bu testi pozitif çıkarabilir. Bu nedenle çatlatma iğnesinden en az 12 gün sonraki döneme kadar gebelik testi aldatıcı bir sonuç verebilir.
Dr banu çiftcının paylasımı canım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…