Gebeliğe Hazırlık klomen ile hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet haklısın ama ben çokistiyorum sanırım onsan şuan süt beyaz akıntım var 3 gündür birde idrarım çok koyu renkte belirti olabilir mi?

Evet haklısın ama ben çokistiyorum sanırım onsan şuan süt beyaz akıntım var 3 gündür birde idrarım çok koyu renkte belirti olabilir mi?
Belirti arama kendinde canım şuan bütün hamilelik belirtileri olur vücudunda sonuçta çatlatma iğnesi oldun belirtiler bu yüzden normalde hamilelik belirtileri bu kadar erken belli etmez kendini sabret ve bekle

Belirti arama kendinde canım şuan bütün hamilelik belirtileri olur vücudunda sonuçta çatlatma iğnesi oldun belirtiler bu yüzden normalde hamilelik belirtileri bu kadar erken belli etmez kendini sabret ve bekle
Canım merhaba hatırlıyorsan benim çatlatma iğnesinin 6. günü beta 21.93 çıkmıştı 8. günü tekrar gittim 8.09 du yani bugün 10. günü normalde sıfırlanması lazım diye düşünüyorum ben bugün yine test yaptım idrar testi silik çizgi var sizce hamile miyimn yani normal şartlarda sıfırlanması gerek değil mi

Yani şuan ne desem boş daha önceki yazdıklarımı kaale bile almamışsın ki her gün test yapmana gerek yok bekle

Bekleyemiyorum inan o kadar çok ümitliyim ki çok korkuyorum yemin ederim
Seni anlayabiliyorum canım bu ay bende senin gibiydim hep acaba mı dedim ve 14. Gün öğrendim hamile olduğumu ama kimyasal oldu düştü o yuzden sabret ve bekle diyorum ne kadardır olmuyo senin

Kızlar selam ben de 2 yumurta kistleşmiş. 3 yumurta çatlamış ama rahim duvarım 5.76mm dedi. Yanı rahim duvarını beğenmedi. Ve sanırım bu ay da olmadı. Rahim duvarınız ince olup böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Selamlar

Seni anlayabiliyorum canım bu ay bende senin gibiydim hep acaba mı dedim ve 14. Gün öğrendim hamile olduğumu ama kimyasal oldu düştü o yuzden sabret ve bekle diyorum ne kadardır olmuyo senin
Bugün iğne günü dahil 15. Gün sanırım bebek yok bende testim negatif

Eklentiler

• 20211125_092103.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 33
Bir hafta kala adet olucak gibi belirtin var mıydı? Kasıklarda kramp değilde adetin hemen öncesi hissedriz ya öyle?

Bir hafta kala adet olucak gibi belirtin var mıydı? Kasıklarda kramp değilde adetin hemen öncesi hissedriz ya öyle?
Ben çatlatma yaptırdığım için hem adet hem hamilelik belirtilerini yaşadım iğneyi yaptırdığım ilk günden itibaren

Yani 26mm olan yumurta işe yarar mı demek istediniz? Arkadan gelenler işe yarar mı sizce 12 15 ve 12 olanlar ?
Benim kelimen bittikten sonra günde iki sefer içmiştim 5 gün. Adetin 8. Günü 2 yumurtam sadece 10 mm büyümüştü. Doktor şaşırmıştı ve klomenden karsilik alamadığını söylemişti. Igneli tedaviye geçmek isteyince doktor değişmiştim aynı gün. Doktor 3 günde bir kontrol etti adetin 8 . Günü 10mm 11. Günü 16 mm 13. Günü ise yani Bugün 21 22 mm olmuştu. Sonradan gelişebiliyor ınfolic combi içiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…