Gebeliğe Hazırlık klomen ile hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim yumurtalık tembelliği var bana da klomen verdi yumurtan gelişirse catlatma iğnesi verecem diye fakat hiç büyüme olmadı bende normalde yumurta kaçın üstünde olursa iğne yapılıyor bir bilginiz varmi bu konuda yardımcı olur musunuz

masallaahh ya Rabbım bagıslasın, benımde catlatma ıgnesının bugun 13.gunu erken gebelık sılık pembe cızgı cıktı. asılamanında 11.günü. cok heveslenemıyorum kan verecegım ınsallah vardır ya

Kızlar benim çatlatma iğnesinden sonraki 6 günüm bugün beta hgc değeri 21.98 sizce hamilelik var mı ?
6. Gün çok erken canım iğnenin etkisidir o hamile olmuş olsan bile şuan çıkmaz iğnenin 6. Ama ilişkinin muhtemelen 5. Günündesin normal şartlarda bile şüpheli ilişkiden en erken 9. Gün belli olur sabret 13. 14. Güne kadar bekle

i

Çatlatma iğnesi vermediği için mi acaba ? Doktorun ne diyor ?
Ben öle olduğunu düşüyorum açıkçası çatlayamadığı için oluştuğunu düşüyorum ama doktorum çatlayıp çatladınız yerde kis olduğunu söledi bir ilaç verdi tedavim yarım kaldı galiba

2 gün sonra tekrar çağırdı eğer değer arttıysa hamileyim diyebilir miyim peki ?
Acele etme derim beklemesi zor biliyorum bende geçtim oralardan değerlerim yükseldi hamileyim ama şuan degerim düştü

Tab yardmcı olurum 19 mm olması gerektr bnm bldgm blki dozunu artırr ilacın büymesi için tedaviyi yarm bırkma sakn

Benim 6 gün 20 o zaman fazla mı 2 gün sonra 8 gün ya yükselir ya azalır nasıl anlıcam bilemedim
Şuan anlayamazsın canım iğneden dolayı zaten hcg hormonu var vücudunda pozitif çıkar 14. Gune kadar bekle öyle yap sonra 48 saat sonra bi daha verirsin acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…