- 6 Kasım 2021
- 98
- 30
- 18
- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Merhaba benim yumurtalık tembelliği var bana da klomen verdi yumurtan gelişirse catlatma iğnesi verecem diye fakat hiç büyüme olmadı bende normalde yumurta kaçın üstünde olursa iğne yapılıyor bir bilginiz varmi bu konuda yardımcı olur musunuzMeraba canm bende suan klomen ve catlatma iğnesi ile hamile kaldm işte adetin 3 2 günü gdyrsn 5 gün klomen içiyrsn sabh aksm snra işte cagrıyr yumurtan büyümüşmü die büyüdyse catlatma ignesi vuruyor saat sölyr şu gün ilişki die o dedigi saatleri günü asla kacırma işte 13 gündn itibaren bakablrsn istersen kanda ister gebelk testnle
masallaahh ya Rabbım bagıslasın, benımde catlatma ıgnesının bugun 13.gunu erken gebelık sılık pembe cızgı cıktı. asılamanında 11.günü. cok heveslenemıyorum kan verecegım ınsallah vardır yaEvet yaptm dayanamayıp 7 gün mü neydi 8.86 cktı sonra 10 gün yaptm 2.06 cktı hatta dedm ignenin etkisi gcti evdede yaptm gebelk testi çizgi ckmıyrdu snra burda biri yazdı yap gene gec döllnme oluyr dedi 13 gün bi yaptm son testmle evde hafif silik çizgi ckto kostum kan verdim 19. Bsy cıktı doktorum snra 2 gün arayla tekrrla dedi 57 ckto snra 400 cktı şimdi işte keseyi gördk kalp atısını duymayı beklyrz salı günü gdcz inşllh duysm rahatlıvm
6. Gün çok erken canım iğnenin etkisidir o hamile olmuş olsan bile şuan çıkmaz iğnenin 6. Ama ilişkinin muhtemelen 5. Günündesin normal şartlarda bile şüpheli ilişkiden en erken 9. Gün belli olur sabret 13. 14. Güne kadar bekleKızlar benim çatlatma iğnesinden sonraki 6 günüm bugün beta hgc değeri 21.98 sizce hamilelik var mı ?
Kızlar benim çatlatma iğnesinden sonraki 6 günüm bugün beta hgc değeri 21.98 sizce hamilelik var mı ?
Bende olmadı ama olabiliyomuş okumuştum burdaBenim kis oluşmuş ama Klomen kullanıpda kis oluşan oldumu acaba bugün öğrendim 4cm boyutun da
Erken değil mi 6gün. En az 10 diyorlar sanırım.Kızlar benim çatlatma iğnesinden sonraki 6 günüm bugün beta hgc değeri 21.98 sizce hamilelik var mı ?
Evet söyle. Hakkında hayırlısı ınsallah. Rabbim gönlüne göre versinBu ay geçti artık adet oldum bugün tekrar dam gidicem bakalım yeniden başlıcam galiba ama BNde çatlamıyı görmek istediğimi söyleyim mutlaka
Çatlatma iğnesi vermediği için mi acaba ? Doktorun ne diyor ?Benim kis oluşmuş ama Klomen kullanıpda kis oluşan oldumu acaba bugün öğrendim 4cm boyutun da
Ben öle olduğunu düşüyorum açıkçası çatlayamadığı için oluştuğunu düşüyorum ama doktorum çatlayıp çatladınız yerde kis olduğunu söledi bir ilaç verdi tedavim yarım kaldı galibai
Çatlatma iğnesi vermediği için mi acaba ? Doktorun ne diyor ?
Acele etme derim beklemesi zor biliyorum bende geçtim oralardan değerlerim yükseldi hamileyim ama şuan degerim düştü2 gün sonra tekrar çağırdı eğer değer arttıysa hamileyim diyebilir miyim peki ?
Tab yardmcı olurum 19 mm olması gerektr bnm bldgm blki dozunu artırr ilacın büymesi için tedaviyi yarm bırkma saknMerhaba benim yumurtalık tembelliği var bana da klomen verdi yumurtan gelişirse catlatma iğnesi verecem diye fakat hiç büyüme olmadı bende normalde yumurta kaçın üstünde olursa iğne yapılıyor bir bilginiz varmi bu konuda yardımcı olur musunuz
Ne yptn bktrdnmı cnm. Bnm de ilk silik çizgi ckmştı testm snra snra artı iştemasallaahh ya Rabbım bagıslasın, benımde catlatma ıgnesının bugun 13.gunu erken gebelık sılık pembe cızgı cıktı. asılamanında 11.günü. cok heveslenemıyorum kan verecegım ınsallah vardır ya
Canım yarın sabah kan vercem .inşallah vardırNe yptn bktrdnmı cnm. Bnm de ilk silik çizgi ckmştı testm snra snra artı işte
Kaçıncı günde kaçtı değerinAcele etme derim beklemesi zor biliyorum bende geçtim oralardan değerlerim yükseldi hamileyim ama şuan degerim düştü
11. Gün 2.2 negatifti 14. Gün 20Kaçıncı günde kaçtı değerin
Benim 6 gün 20 o zaman fazla mı 2 gün sonra 8 gün ya yükselir ya azalır nasıl anlıcam bilemedim11. Gün 2.2 negatifti 14. Gün 20
Şuan anlayamazsın canım iğneden dolayı zaten hcg hormonu var vücudunda pozitif çıkar 14. Gune kadar bekle öyle yap sonra 48 saat sonra bi daha verirsin acele etmeBenim 6 gün 20 o zaman fazla mı 2 gün sonra 8 gün ya yükselir ya azalır nasıl anlıcam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?