Gebeliğe Hazırlık klomen ile hamile kalanlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normlde nie erknki bnde 13 günde verdm hatta ilk 8 günde vermştm yani ztn belli oluyor artık tekrr artar inşllh doktprlr bazn uyuz oluyr yani
Ya sankı 6 gun sonra vermısım cuma vercektım carsamba verdım, doktorlar ınsanı sınır edıyor ya sevıncımı kursagımda bıraktı. cuma tekrar verın konusalım dedı

Vlla sanırım 20 kusurlu ckmştı 10 gün vermştm hatta snra 2.22 ckmştı düşmş dedm igrnnn etkisi gecmş dedm 13 gün evde test yaptm silik cizgi cknca kostm vwrdm 19 ckmştı işte
hayırlı olsun canımmm bende sabah kan verdım ınsallah ıkı katı cıkar yavrum tutunmustur

8. Gündü bugün 9 artık
Tatlım çok acele ediyosun şuan iğne etkisi o normal şartlarda bile ilişkiden sonra en erken 9 günde çıkıyo kanda senin iğne 9 gün olmuş iğneden 36 saat sonra çatladığını düşünürsek daha 7 8 gün oluyo eğer döllenme olduysa pazartesi ver kan negatif veya pozitif farketmez 2 gün sonra yine ver benim 11. Gün negatifti 14. Gün pozitif oldu kanda yükseldi değer ama sonra düşmeye başladı ve dün kimyasalla sonuçlandı o yüzden pozitif olsa dahi eşinden başkasına söyleme en azından 6 7 haftalık olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…