- Konu Sahibi Mavimilenam
-
Doktorun kim canm?Bende Aydındayım ben özel kliniğe gidiyorum doktorun hangi doktorla ilerliyorsunuz birde
Doktorun kim canm?Bende özel hastaneye gidiyorum aydındayım ben çatlatma iğnesi oldum ana çatladı mı çatlaması mı benide çağırmadı
Kan verdnmi cnmCanım yarın sabah kan vercem .inşallah vardır
kan verdım canım degerım 24 cıktı yarın tekrar vercem ınsallah artar yaKan verdnmi cnm
Cok iyi benmde 19 cıkmştı 2 gün snra tekrrl demişti 157 ckmştı sanırımkan verdım canım degerım 24 cıktı yarın tekrar vercem ınsallah artar ya
yaaa cok sevındım, doktor ıkı gun erken verdım dıye uyuz uyuz hıc bısey demedı cok erken falan bıraz moralım bozulduCok iyi benmde 19 cıkmştı 2 gün snra tekrrl demişti 157 ckmştı sanırım
Normlde nie erknki bnde 13 günde verdm hatta ilk 8 günde vermştm yani ztn belli oluyor artık tekrr artar inşllh doktprlr bazn uyuz oluyr yaniyaaa cok sevındım, doktor ıkı gun erken verdım dıye uyuz uyuz hıc bısey demedı cok erken falan bıraz moralım bozuldu
Ya sankı 6 gun sonra vermısım cuma vercektım carsamba verdım, doktorlar ınsanı sınır edıyor ya sevıncımı kursagımda bıraktı. cuma tekrar verın konusalım dedıNormlde nie erknki bnde 13 günde verdm hatta ilk 8 günde vermştm yani ztn belli oluyor artık tekrr artar inşllh doktprlr bazn uyuz oluyr yani
sekız gunde kac cıkmıstı canım hatırlrıyormusunNormlde nie erknki bnde 13 günde verdm hatta ilk 8 günde vermştm yani ztn belli oluyor artık tekrr artar inşllh doktprlr bazn uyuz oluyr yani
Kaçıncı gününBen bugün test verdim 8.9 çıktı yani düşmüş artar mı hala bir ihtimal var mı sizce ?
8. Gündü bugün 9 artıkKaçıncı günün
İğne etkisi hala geçen günde dediğimiz gibi 14.günden önce gerçek bir sonuç alamazsın8. Gündü bugün 9 artık
Vlla sanırım 20 kusurlu ckmştı 10 gün vermştm hatta snra 2.22 ckmştı düşmş dedm igrnnn etkisi gecmş dedm 13 gün evde test yaptm silik cizgi cknca kostm vwrdm 19 ckmştı iştesekız gunde kac cıkmıstı canım hatırlrıyormusun
Verdn mi tekrr kanYa sankı 6 gun sonra vermısım cuma vercektım carsamba verdım, doktorlar ınsanı sınır edıyor ya sevıncımı kursagımda bıraktı. cuma tekrar verın konusalım dedı
hayırlı olsun canımmm bende sabah kan verdım ınsallah ıkı katı cıkar yavrum tutunmusturVlla sanırım 20 kusurlu ckmştı 10 gün vermştm hatta snra 2.22 ckmştı düşmş dedm igrnnn etkisi gecmş dedm 13 gün evde test yaptm silik cizgi cknca kostm vwrdm 19 ckmştı işte
Tatlım çok acele ediyosun şuan iğne etkisi o normal şartlarda bile ilişkiden sonra en erken 9 günde çıkıyo kanda senin iğne 9 gün olmuş iğneden 36 saat sonra çatladığını düşünürsek daha 7 8 gün oluyo eğer döllenme olduysa pazartesi ver kan negatif veya pozitif farketmez 2 gün sonra yine ver benim 11. Gün negatifti 14. Gün pozitif oldu kanda yükseldi değer ama sonra düşmeye başladı ve dün kimyasalla sonuçlandı o yüzden pozitif olsa dahi eşinden başkasına söyleme en azından 6 7 haftalık olana kadar8. Gündü bugün 9 artık
Cıktımı kan sonucun inşllh tutunmşturhayırlı olsun canımmm bende sabah kan verdım ınsallah ıkı katı cıkar yavrum tutunmustur
canım maalesef 14 e düşmüşCıktımı kan sonucun inşllh tutunmştur
Bgn kacıncı günün blki yükselir 2 3 gün bklecanım maalesef 14 e düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?