- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
Kızlar merhaba,
İlk klomen kullanıp, çatlatma iğnesi olduktan sonra hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz ? Ve kaçıncı denemenizdi klomen+ çatlatma iğnesi olarak.
Ben sanırım çok sabırsızım, ama meleğimin gelmesini istiyorum artık.
Ben klomen+ çatlatma iğnesi yaptırdım. Beklemedeyim artık. 3 ekim den sonra kesin sonuç belli olacak. İnşallah güzel haberler verip isteyen herkese umut olurum :)
bende oyle klomenı ılk kulanısta etkı ettı sımdı 7 haftalık hamıleyım bebegımın kalbı atıyor ınss herkes ıstedıgı gıbı hamıle olur rabbım hepınıze nasıp etsınben bir kutu klomenle hamile kaldım bana hemen etki etti
bende oyle klomenı ılk kulanısta etkı ettı sımdı 7 haftalık hamıleyım bebegımın kalbı atıyor ınss herkes ıstedıgı gıbı hamıle olur rabbım hepınıze nasıp etsın
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben bu ay kullandım ilk kez ama olmadı dün adet oldum yarın doktora tekrar klomen yazdırıcam hyrlısı allah bizede güler inş.bende oyle klomenı ılk kulanısta etkı ettı sımdı 7 haftalık hamıleyım bebegımın kalbı atıyor ınss herkes ıstedıgı gıbı hamıle olur rabbım hepınıze nasıp etsın
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşaallahben bir kutu klomenle hamile kaldım bana hemen etki etti
rabbim öncelikle herkesin dilediğini versin....
bende bu ay 2. kullanışım 1.ay 20ml çapında 4 yumurtam oluştu testlerde silikte olsa cizgiyide görrdüm fakat adetime 3 gün varken adet oldum bakalım buay neler olacak acı elmayağını tamponla kullanoyorum ek olarak ve çatlatma iğnesi yapılmayacakmış bu ay dr.ole dedi bakalım nasip
benim 3/4 kez oldu öle hamile olduğumu hissedince genelde adetten önce yapıorum çıkıyor ama adet günüme kadar anca bi kere eriştim onuda 8 haftalıkken kaybettim.Testte silik çizgi çıkıpta adet olman enterasan. Belki üstüne görme yaşayabilirsin bu ihtimalde var. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
benim 3/4 kez oldu öle hamile olduğumu hissedince genelde adetten önce yapıorum çıkıyor ama adet günüme kadar anca bi kere eriştim onuda 8 haftalıkken kaybettim.
Kızlar merhaba,
İlk klomen kullanıp, çatlatma iğnesi olduktan sonra hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz ? Ve kaçıncı denemenizdi klomen+ çatlatma iğnesi olarak.
Ben sanırım çok sabırsızım, ama meleğimin gelmesini istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?