Klomen ile hamile kalanlar

Klomen kullanıcaksan ayrıca soğan kürü kullanma derim ben. Zaten klomen yumurtayı büyütüyor.

bende 24ünde adet oldum ve ekimin 2sinde rahim filmi çektircem çok korkuyorum sen benden 1 gün önce çektirceksin yazarmısın acıyomu çokk banada klomen kullanmıycaksın bu ay dedi doktor ama inşallah tüplerimiz tıkalı değildir hayırlısıyla o filmide çektirelimde inşallah bayramda ağrımız olmaz yaa

haber veririm canım sana da. çok ağrılı bir işlem değilmiş diye duydum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah değildir tüplerimiz kapalı. bu ay hamile kalabiliriz belki rahmimiz temizlendiği için.

ne yaptın tatlım ? çekindinmi filmi ? benimde yarın 2 de .
tecrübelerini aktarırsan sevinirim

ne yaptın tatlım ? çekindinmi filmi ? benimde yarın 2 de .
tecrübelerini aktarırsan sevinirim

Çekindim canım :) korkulacak bişi yok desem yalan söylemiş olurum. Önce seni röntgen masasına yatırıyorlar ardından spekulum takıyorlar rahmine. ve biraz uzun olan demir gibi bişiyi rahmine sokuyorlar ve iğneden gelen ilacı enjekte ediyorlar. biraz kanamam oldu benim. ve şimdide biraz biraz akıyor ilaç sanırım akıntı şeklinde gidiyor. hastaneye gittim daha sonra bana tarlusal verdi 8 ekimde başla dedi. sanırım bu ay hamile kalamicam tarlusal hamileliğe engel mi acaba. neyse sonra nefes alma diyorlar tam o sırada 2 tane filan röntgen çekiyorlar ve işlem bitiyor çıkarıyorlar aletleri rahminden vs. ped veriyorlar takarsın. bu kadar. ilacın basıncından 10 saniye kadar ağrın oluyor ilacı salarken adet olacakmışsın gibi bir ağrı başka bişi yok :) tüplerim açıkmış canım bişi yokmuş. içim temizlenmiş oldu. bakalım 10 ekimde tekrar muayeneye gidicem.

Gecmis olsun canim bu ay gebelik olmazsa bendende isteyecek ama korktum biraz acikcasi

korkma canım korkma. 10 saniyelik bir acı bebek için katlandım bende... tüplerim açık olduğuna sevindim ama tarlusal verdi işte tarlusal içince adet olunur hamile kalamam sanırım bu ay.
Bebegimiz olsunda aci cekmeye raziyiz bende hala adet olnadim cok merak ediyorum arastirdin mi ne icinmis verdigi ilac

Bebegimiz olsunda aci cekmeye raziyiz bende hala adet olnadim cok merak ediyorum arastirdin mi ne icinmis verdigi ilac

tarlusal adet olmak için canım. adet düzensizliğim var benim de. bugün rahim filmi çektirdim. 8 ekimde günde 4 adet tarlusal içicem. 10 ekimde kontrolüm var bakalım nasıl olacak...

Merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandim yumurtalarin büyüdü ama 16 eylülde adet oldum ama kalamam kahve rengi şekilde devam etti doktor ilacın yan etkisi olduğunu söyledi düzenli ilişki olsun dedi ama ilişkiden sonra pembe akıntı oldu böyle bir durum yaşayan varmı moral olarak ck kotuyum doktor herşey normal diyir

doktor söylemiş canım herşey normal diye. üzülme normaldir her şey. sıkıntı stres yapma.

Ben ilk denememde hamile kaldim. 5 gun klomen kullandim dr bakti 5 tane yumurtam olusmustu sonra ovitrella vurdu gobegimden iliskiye girmem gereken saati soyledi ama ben onun soylediginden once yaptim cunku yumurtamin catlaDigini anladim beyaz akintim oldu.. iliskiden 25 gun sonra felan hamile oldugumu ogrendim kan testiyle.. evdeki idrar testlerinde hic cikmadi hamileligim.. Simdi oglum 16 aylik olmak uzere masallah. Allah sizede saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

tatlım bende çekindim bugün ama malesef çook zor oldu benim için
çekilme sırasındaki acı yinede katlanılabilir cinstendi ama sonrası felakettii ...
röntgen masasında 10 dk yattıktan sonra kalktım , 5-6 adım attım tansiyonum bi anda çok düştü, kendimi yere nasıl bıraktım hatırlamıyorum , kusmaya başladım aynı anda ishal başladı , acile aldılar , müdahele falan derken bi kaç saatin sonunda ancak ayaklandım
hala kusuyorum , su içsem geri çıkarıyorum , anlayacağın hayatımda böle feci bi deneyim yaşamadım , Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın ...
tıkalı olan tüplerim açıldı , günün en pozitif haberi buydu

benim bazı ilaçlara alerjim var , bu şekilde olmam sanırın o yüzdenmiş.
ne diyeyim ,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın,şu mübarek günlerde bizimde gönlümüze göre versin inşAllahh :)

Canim ya cok gecmis olsun ogle bi aci yasadigin icin uzuldum tuplerinin acildigina sevindim bu kadar aci sonunda rabbim kucagini en kisa zanamda doldurur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…