- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
kızlar merhaba bende pko var yumurtlama sorunum var 1.5 senedir bebek için bekliyorum...adet olmadım bu ay geçiktim baktırdım negatıf doktor söktürücü verdi sonra klomen kullanıcam fakat sizce aynı anda soğan kürü yapsam olurmu???yardımcı olursanız sevinirim....
bende 24ünde adet oldum ve ekimin 2sinde rahim filmi çektircem çok korkuyorum sen benden 1 gün önce çektirceksin yazarmısın acıyomu çokkBenim ilk kullanışımdı 24 eylülde adet oldum işe yaramadı ilk ay. Bu ay rahim filmi çekilicem 1 ekim de. Rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyormuş. Ama rahim filmi çekildiğim ay klomen vermicekmiş doktor eğer gebelik gerçekleşmezse daha sonra vericem dedi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bir an evvel hamile kalabiliriz inşallah.
bende 24ünde adet oldum ve ekimin 2sinde rahim filmi çektircem çok korkuyorum sen benden 1 gün önce çektirceksin yazarmısın acıyomu çokkbanada klomen kullanmıycaksın bu ay dedi doktor ama inşallah tüplerimiz tıkalı değildir hayırlısıyla o filmide çektirelimde inşallah bayramda ağrımız olmaz yaa
haber veririm canım sana da. çok ağrılı bir işlem değilmiş diye duydum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah değildir tüplerimiz kapalı. bu ay hamile kalabiliriz belki rahmimiz temizlendiği için.
ne yaptın tatlım ? çekindinmi filmi ? benimde yarın 2 de .
tecrübelerini aktarırsan sevinirim
Gecmis olsun canim bu ay gebelik olmazsa bendende isteyecek ama korktum biraz acikcasiÇekindim canım :) korkulacak bişi yok desem yalan söylemiş olurum. Önce seni röntgen masasına yatırıyorlar ardından spekulum takıyorlar rahmine. ve biraz uzun olan demir gibi bişiyi rahmine sokuyorlar ve iğneden gelen ilacı enjekte ediyorlar. biraz kanamam oldu benim. ve şimdide biraz biraz akıyor ilaç sanırım akıntı şeklinde gidiyor. hastaneye gittim daha sonra bana tarlusal verdi 8 ekimde başla dedi. sanırım bu ay hamile kalamicam tarlusal hamileliğe engel mi acaba. neyse sonra nefes alma diyorlar tam o sırada 2 tane filan röntgen çekiyorlar ve işlem bitiyor çıkarıyorlar aletleri rahminden vs. ped veriyorlar takarsın. bu kadar. ilacın basıncından 10 saniye kadar ağrın oluyor ilacı salarken adet olacakmışsın gibi bir ağrı başka bişi yok :) tüplerim açıkmış canım bişi yokmuş. içim temizlenmiş oldu. bakalım 10 ekimde tekrar muayeneye gidicem.
Gecmis olsun canim bu ay gebelik olmazsa bendende isteyecek ama korktum biraz acikcasi
Bebegimiz olsunda aci cekmeye raziyiz bende hala adet olnadim cok merak ediyorum arastirdin mi ne icinmis verdigi ilackorkma canım korkma. 10 saniyelik bir acı bebek için katlandım bende... tüplerim açık olduğuna sevindim ama tarlusal verdi işte tarlusal içince adet olunur hamile kalamam sanırım bu ay.
Bebegimiz olsunda aci cekmeye raziyiz bende hala adet olnadim cok merak ediyorum arastirdin mi ne icinmis verdigi ilac
Hakkimizda hayirlisi olsun canim ya
Merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandim yumurtalarin büyüdü ama 16 eylülde adet oldum ama kalamam kahve rengi şekilde devam etti doktor ilacın yan etkisi olduğunu söyledi düzenli ilişki olsun dedi ama ilişkiden sonra pembe akıntı oldu böyle bir durum yaşayan varmı moral olarak ck kotuyum doktor herşey normal diyir
Slm canim ben adet oldum morelim alt ust. Oldukorkma canım korkma. 10 saniyelik bir acı bebek için katlandım bende... tüplerim açık olduğuna sevindim ama tarlusal verdi işte tarlusal içince adet olunur hamile kalamam sanırım bu ay.
Ben ilk denememde hamile kaldim. 5 gun klomen kullandim dr bakti 5 tane yumurtam olusmustu sonra ovitrella vurdu gobegimden iliskiye girmem gereken saati soyledi ama ben onun soylediginden once yaptim cunku yumurtamin catlaDigini anladim beyaz akintim oldu.. iliskiden 25 gun sonra felan hamile oldugumu ogrendim kan testiyle.. evdeki idrar testlerinde hic cikmadi hamileligim.. Simdi oglum 16 aylik olmak uzere masallah. Allah sizede saglikli hayirli evlatlar nasip etsinKızlar merhaba,
İlk klomen kullanıp, çatlatma iğnesi olduktan sonra hamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz ? Ve kaçıncı denemenizdi klomen+ çatlatma iğnesi olarak.
Ben sanırım çok sabırsızım, ama meleğimin gelmesini istiyorum artık.
Çekindim canım :) korkulacak bişi yok desem yalan söylemiş olurum. Önce seni röntgen masasına yatırıyorlar ardından spekulum takıyorlar rahmine. ve biraz uzun olan demir gibi bişiyi rahmine sokuyorlar ve iğneden gelen ilacı enjekte ediyorlar. biraz kanamam oldu benim. ve şimdide biraz biraz akıyor ilaç sanırım akıntı şeklinde gidiyor. hastaneye gittim daha sonra bana tarlusal verdi 8 ekimde başla dedi. sanırım bu ay hamile kalamicam tarlusal hamileliğe engel mi acaba. neyse sonra nefes alma diyorlar tam o sırada 2 tane filan röntgen çekiyorlar ve işlem bitiyor çıkarıyorlar aletleri rahminden vs. ped veriyorlar takarsın. bu kadar. ilacın basıncından 10 saniye kadar ağrın oluyor ilacı salarken adet olacakmışsın gibi bir ağrı başka bişi yok :) tüplerim açıkmış canım bişi yokmuş. içim temizlenmiş oldu. bakalım 10 ekimde tekrar muayeneye gidicem.
Canim ya cok gecmis olsun ogle bi aci yasadigin icin uzuldum tuplerinin acildigina sevindim bu kadar aci sonunda rabbim kucagini en kisa zanamda doldurur instatlım bende çekindim bugün ama malesef çook zor oldu benim için
çekilme sırasındaki acı yinede katlanılabilir cinstendi ama sonrası felakettii ...
röntgen masasında 10 dk yattıktan sonra kalktım , 5-6 adım attım tansiyonum bi anda çok düştü, kendimi yere nasıl bıraktım hatırlamıyorum , kusmaya başladım aynı anda ishal başladı , acile aldılar , müdahele falan derken bi kaç saatin sonunda ancak ayaklandım
hala kusuyorum , su içsem geri çıkarıyorum , anlayacağın hayatımda böle feci bi deneyim yaşamadım , Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın ...
tıkalı olan tüplerim açıldı , günün en pozitif haberi buydu
benim bazı ilaçlara alerjim var , bu şekilde olmam sanırın o yüzdenmiş.
ne diyeyim ,Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın,şu mübarek günlerde bizimde gönlümüze göre versin inşAllahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?