- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
-
ben 2 ay kullandım 3 yumurta olduğu halde sonuç alamadık. sonra 3 ay kendi halimize bıraktı doktor 3 ay sonra rahim filmi çekildim ve tekrar klomen verdi hamile kaldım ama 5 haftalıkken kimyasel gebelik olarak düştüşimdi tekrar klomen kullanıyorum
Bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardinci olur musunuz ne kadar surede belli olur acaba
Rahim filmini bana da soyledi doktorum hamilelik olmazsa rabbim hepimizin kucagini doldurur ins
Çatlatma iğnesinden 15. gün sonra hamilelik öğrenebilir. eğer hamilelik yoksa. çatlatma iğnesinden 15. günde regl olunur.
merabalar bi sorum olucak
klomen kullandım bu ay aşılama denicez bugn 12.gün kontrole gittim 13.5 14.gün tekrar gel dedi sizce yeterli olgunluga gelir mi yumurta gelmezse bayram gelio zaten
Bunun yeterli olup olmadığnı doktorun daha iyi bilir ama kendimle kıyaslarsam benim 12.nci günde çatlatma iğnem yapıldı.
Bunun yeterli olup olmadığnı doktorun daha iyi bilir ama kendimle kıyaslarsam benim 12.nci günde çatlatma iğnem yapıldı.
Şimdi ben ayın 15'inde çatlatma iğnesi oldum yarın kan tahlili yapmam doğru olur o zaman dimi ?[/QUOTE. Adet gunun geldi mi peki
Ama bugun agdet arisi gibi agrim var Adet olmaktan hic bu kadar korkmamistim
Şimdi ben ayın 15'inde çatlatma iğnesi oldum yarın kan tahlili yapmam doğru olur o zaman dimi ?
Benim ilk kullanışımdı 24 eylülde adet oldum işe yaramadı ilk ay. Bu ay rahim filmi çekilicem 1 ekim de. Rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyormuş. Ama rahim filmi çekildiğim ay klomen vermicekmiş doktor eğer gebelik gerçekleşmezse daha sonra vericem dedi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bir an evvel hamile kalabiliriz inşallah.
canım senle aynı gidiyoruz sanırım , bende 10 eylülde iğne oldum , 24 eylülde adet oldum ,2 Ekimde saat 2de filmim var
neyse bu ay nadasa çekelim kendimizi ,verimimiz artsınn
Ins umudunuu sakin kaybetme inss bu ay olur du ediyorum hepiniz icinallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben bu ay kullandım ilk kez ama olmadı dün adet oldum yarın doktora tekrar klomen yazdırıcam hyrlısı allah bizede güler inş.
Adet gunun geldi mi peki semka
inşallahhhhhhhhh diyorum aminn diyorum gönülden.... allah isteyipte ulaşamayankimsenin kucağını boş bırakmasınnnnUmudumuzu kaybetmeyelim. Olucak bizimde inşallah ben inanıyorum. Sadece sabır sabır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?