Klomen ile hamile kalanlar

Anladım canım inşallah bir an evvel hamile kalabiliriz. Bende 1 ekimde rahim filmi çekilecem bakalım. inşallah gebe kalırız bu ay. tek istediğimiz bir bebiş.

merabalar bi sorum olucak
klomen kullandım bu ay aşılama denicez bugn 12.gün kontrole gittim 13.5 14.gün tekrar gel dedi sizce yeterli olgunluga gelir mi yumurta gelmezse bayram gelio zaten

merabalar bi sorum olucak
klomen kullandım bu ay aşılama denicez bugn 12.gün kontrole gittim 13.5 14.gün tekrar gel dedi sizce yeterli olgunluga gelir mi yumurta gelmezse bayram gelio zaten

Bunun yeterli olup olmadığnı doktorun daha iyi bilir ama kendimle kıyaslarsam benim 12.nci günde çatlatma iğnem yapıldı.

Ama bugun agdet arisi gibi agrim var Adet olmaktan hic bu kadar korkmamistim

ah kuzum kıyamam sana ben. bende adet olmaktan çok korktum ve adet oldum sana o anı anlatamam klomen+ çatlatma iğnesi ile hamile kalamadım bu ay. nasıl ağladığımı anlatamam valla çok zordu canım.

canım senle aynı gidiyoruz sanırım , bende 10 eylülde iğne oldum , 24 eylülde adet oldum ,2 Ekimde saat 2de filmim var
neyse bu ay nadasa çekelim kendimizi ,verimimiz artsınn

canım senle aynı gidiyoruz sanırım , bende 10 eylülde iğne oldum , 24 eylülde adet oldum ,2 Ekimde saat 2de filmim var
neyse bu ay nadasa çekelim kendimizi ,verimimiz artsınn

bende 9 eylülde çatlatma iğnemi oldum 24 eylülde adet oldum. kısmet değilmiş. 1 ekimde rahim filmi çektiricem :) hayırlısı olsun bakalım ... inşallah hamile kalabiliriz bu ay :)

kızlar merhaba bende pko var yumurtlama sorunum var 1.5 senedir bebek için bekliyorum...adet olmadım bu ay geçiktim baktırdım negatıf doktor söktürücü verdi sonra klomen kullanıcam fakat sizce aynı anda soğan kürü yapsam olurmu???yardımcı olursanız sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…