Tatlim ayni durumdayim hic kafaya takma bende adet olayim diye bekliyorum calismalara baslamak icinOyle bi psikolojideyim ki birakin heyecani uyaniyim hemen adet gunum gelsin ne olacaksa olsun diyorum .s
benimde 2. Ayim2. Klomene başlıyorum yarın sabah randevum var pazar ilaca başlarım galiba..
Ben bu ay klomen kullandim gittim igne vericekdi doktor kendiliginden catliyor seninki dedi vermedi sonra iliski onerdi gittim catlamis yumurtan dedi adetini bekleyelim sonrasi asilama felan neyse yapilcak dedi insallaaah asilamaya kalmaz da bu ay hamile kalirimmmmm ve kaliriiiiiizzzz
benimde 2. Ayim
ya insallah ebndede problem yok aslinda ama butun tetkikleri yapiyor aslinda bariz belli zaten esim ameliyat oldu benim spermle alakali problem asilama yapsa belki hemen tutacak ama doktorun normalle olsun diye ugrasti inceledi hormonlarimi bu ayda iste igne vericekdi ama vermedi vazgecti kendiliginden catlasin dedi catladi ama bakalim bundan snra rahim filmi ve asilama sanirim oyle dediMrb arkadaşım benim de yumurtam kendiliğinden çatlıyo klomeni ve çatlatma iğnesini boşuna kullanıyorum gibi hissediyorum yarın randevum var aşılama istiycem bakalım nolcak..
Hakkımızda hayırlısı inşallah bu ay hamile kalırız sağlıkla :)
mesela ben gecen kullandigimda yumurtaligim 10 mm buyumustu dusun ilacla bile az buyumustu . Belki buyumesi azsa ondan olmustur catlama olmasini bana agri oluyor ondan anliyorum ama senin yapin ve bunyen nedir bilmiyorum canim ama igne kullandiysan mutlaka etki gormen lazimdiBişey sorsam canım..
Ben geçen ay klomenden sonra çatlatma iğnesi vurundum çatladı mı emin olmadım yumurta akı fln da görmedim hiç ovülasyon akıntım da olmadı klomen işe yaramamış olabilir mi sence ?
ya insallah ebndede problem yok aslinda ama butun tetkikleri yapiyor aslinda bariz belli zaten esim ameliyat oldu benim spermle alakali problem asilama yapsa belki hemen tutacak ama doktorun normalle olsun diye ugrasti inceledi hormonlarimi bu ayda iste igne vericekdi ama vermedi vazgecti kendiliginden catlasin dedi catladi ama bakalim bundan snra rahim filmi ve asilama sanirim oyle dedi
normalde bende cektirdim ama devlet 1 sene gecince kabul etmiyormus yeniden cekinecegim malesef asilama ve tup bebek icin tekrar yapilmasi gerek dediİnşallah olur canım ben ocak sonunda hsg çekindim temiz çıktı 1-2 ay bekledik hsg nin olumlu etkisi olur mu diye ama olmadı.. geçen ay da klomene başladık ilk deneme yine olmadı şimdi sıra 2. Klomen de bu da olmazsa aşılama..
esinde bir sorun varmi canim her hangi bisey dedilermiİnşallah olur canım ben ocak sonunda hsg çekindim temiz çıktı 1-2 ay bekledik hsg nin olumlu etkisi olur mu diye ama olmadı.. geçen ay da klomene başladık ilk deneme yine olmadı şimdi sıra 2. Klomen de bu da olmazsa aşılama..
mesela ben gecen kullandigimda yumurtaligim 10 mm buyumustu dusun ilacla bile az buyumustu . Belki buyumesi azsa ondan olmustur catlama olmasini bana agri oluyor ondan anliyorum ama senin yapin ve bunyen nedir bilmiyorum canim ama igne kullandiysan mutlaka etki gormen lazimdi
esinde bir sorun varmi canim her hangi bisey dedilermi
normalde bende cektirdim ama devlet 1 sene gecince kabul etmiyormus yeniden cekinecegim malesef asilama ve tup bebek icin tekrar yapilmasi gerek dedi
aslinda bu ay incir kurune baslamistim 3 gun felan ictim sonra bi yerde klomen ve incir kuru bir arada kullanilinca yumurtada sekil bozuklugu oluyor yazilmis bende korkudan biraktim ama ona ragmen gecen ay 10 mm olan yumurta ilaclaydi oda bu ay ki 22 mm19 mm olmustu tabi sadece 19 olan catladi ama bilmiyorm etkisi oldumuNormalde her ay çatlar yumurtam ve akını hep görürüm ama geçen ay görmedim yine içime sinmedi.. ovülasyon testi de kullanmadım.. benim de 2 yumurtam olmuştu 14 ve 13 cm.. hayırlısı bakalım
He şey dicem bu klomen zamanı ek takviye bişey yiyo musun incir fln ??
o kadar cok doktora gittim ki 22 yasindayim mayisda 3 yil olacak evleneli 3 yilin bi kac ayi istemedik gerisi hep oldu basta enfeksiyonum vardi onu atlattim iste sonra bir suru doktora gittim yanlis yonlendirildim simdi birinin tavsiyesi uzerine muayenehanesi olan doktora gidiyorum o yapacak asilamami ama nasil olacak ne kadar tutacak korku icindeyimAşılamayı özelde mi yaptıracaksın devlet mi canım ne kadardır evlisin ve bebek istiyosun ?
sebep olsa sebebi gecircek bisey ariyoruz olmasa yine derdimize deva ariyoruz iste rabbim vermis imtihanimizi da kolay kilar insallah sen ne kadardir istiyosun ne kadrlik evlisinYok canım ne eşimde ne bende hiçbişey yok herşey normal bütün kontroller yapıldı sebepsiz olmuyo bi bilsem sebebini :) her ay başka çare arıyoruz
aslinda bu ay incir kurune baslamistim 3 gun felan ictim sonra bi yerde klomen ve incir kuru bir arada kullanilinca yumurtada sekil bozuklugu oluyor yazilmis bende korkudan biraktim ama ona ragmen gecen ay 10 mm olan yumurta ilaclaydi oda bu ay ki 22 mm19 mm olmustu tabi sadece 19 olan catladi ama bilmiyorm etkisi oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?