- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
ay insallah 23 nisan cocuk bayraminda cocuk haberi alayim dedim kendi kendimee .d rabbim yuzumuze baksin insallah bi folic asit kullaniyorum iste bnde o kadarBen de bişey yemiym ek takviye diyoeum ama yarın doktora dorcam yine.. hadi inşallah çatlayan yumurtan döllenir de bebeğin gelir sana canım ne zaman reglin ?
sebep olsa sebebi gecircek bisey ariyoruz olmasa yine derdimize deva ariyoruz iste rabbim vermis imtihanimizi da kolay kilar insallah sen ne kadardir istiyosun ne kadrlik evlisin
ay insallah 23 nisan cocuk bayraminda cocuk haberi alayim dedim kendi kendimee .d rabbim yuzumuze baksin insallah bi folic asit kullaniyorum iste bnde o kadar
rabbim bizede nasip eder insallah napalim demekki bekleyecegiz biz deİnşallah canım benim :) 19 aylık evliyim ve 15 aydır istiyoruz canım hiç hamile kalmadım..
amiiiinnn hepimizin yuzu gulsun kucaklarimjz bos kalmasin . Rabbim sanada ikiz versin insallaaaahAy hadi inşallah çifte bayram olur evinizde canım Rabbim yüzünü güldürsün sağlıkla inşallah :)
Uzun zamandır yazmıyorum yine takipteyim.İnşallah canım benim :) 19 aylık evliyim ve 15 aydır istiyoruz canım hiç hamile kalmadım..
sizin skintiniz varmi yaptiniz mi kontrolleriUzun zamandır yazmıyorum yine takipteyim.
Biz de 2 yıl oldu evliyiz.
1 yıldır birşey Yok hatta bir yılı geçtik.
Hiç kalmadım ben de
o kadar cok doktora gittim ki 22 yasindayim mayisda 3 yil olacak evleneli 3 yilin bi kac ayi istemedik gerisi hep oldu basta enfeksiyonum vardi onu atlattim iste sonra bir suru doktora gittim yanlis yonlendirildim simdi birinin tavsiyesi uzerine muayenehanesi olan doktora gidiyorum o yapacak asilamami ama nasil olacak ne kadar tutacak korku icindeyim
Evet herşeyi yaptırdık, eşim de ben de .sizin skintiniz varmi yaptiniz mi kontrolleri
ay ne guzel rabbim bizede nasip etsin insallah bu ay kalirim gerek kalmaz asilamaya aama tabi olursa bunu soylemen iyi oldu sorarim hic degilse aklima takilanlariBizim bi topik var canım 2016-2017 hamile adayları adı orada bi arkadaş var @i006 o da aşılama oldu geçen ay ve hamile kaldı hemen ve ikizleri olacakmış bana çok umut oldu o oku vak istersen yardımcı olur sana da..
Uzun zamandır yazmıyorum yine takipteyim.
Biz de 2 yıl oldu evliyiz.
1 yıldır birşey Yok hatta bir yılı geçtik.
Hiç kalmadım ben de
amiiiinnn hepimizin yuzu gulsun kucaklarimjz bos kalmasin . Rabbim sanada ikiz versin insallaaaah
valla zor inan ki zor biz 2 3 senede bu sekildeyiz 14 15 senedir ugrasanlara rabbim daha cok guc versin . Her ay test alip yaptigimi aglaya aglaya o cizgileri gordugumu biliyorum cok zor bi ortama giriyosun herkesin bebegi var sen kaliyosun oyle cay servisi su bu cok zorCanımm yaa hayırlısı olsun dün akşam çok ağladım adet oldum diye artık çocuk görsem içim parçalanıyo kuş görsem dua ediyorum yumurtaya can veren Rabbim bize de bi can bi evlat versin inşallah sağlıkla..
Adet mi oldunCanımm yaa hayırlısı olsun dün akşam çok ağladım adet oldum diye artık çocuk görsem içim parçalanıyo kuş görsem dua ediyorum yumurtaya can veren Rabbim bize de bi can bi evlat versin inşallah sağlıkla..
Aynen bunları yaşıyorum ben de sıklıkla.valla zor inan ki zor biz 2 3 senede bu sekildeyiz 14 15 senedir ugrasanlara rabbim daha cok guc versin . Her ay test alip yaptigimi aglaya aglaya o cizgileri gordugumu biliyorum cok zor bi ortama giriyosun herkesin bebegi var sen kaliyosun oyle cay servisi su bu cok zor
valla zor inan ki zor biz 2 3 senede bu sekildeyiz 14 15 senedir ugrasanlara rabbim daha cok guc versin . Her ay test alip yaptigimi aglaya aglaya o cizgileri gordugumu biliyorum cok zor bi ortama giriyosun herkesin bebegi var sen kaliyosun oyle cay servisi su bu cok zor
Adet mi oldun
Ben de olacak gibi hissettim keşke olmasam.
Her adet dönemi hüzün sonra toparlanıp yeniden umutlar.
Allah hepimize nasip etsin bebişler
aynen duydugum herseyi uygular oldum bi gorseniz . Dualarla biseyler yapiyorum elimden bisey gelmeyince rabbim herkese sonrada bana yardim etsin diyorum artik zorda olsa iste mucadele ediyoruz napalim bazen hic mi olmayacak korkusu sariyo o en berbatiAynen canım ya Rabbim herkese sabır versin ben de mağazada çalışıyorum herkes bebeğiyle geliyor Allahım benim neyim eksik diyorum bazen.. Vardır Rabbimin bi bildiği bizim imtihanımız da budur belki..
bende adet olim diye bekliyorum bende olunca klomene basliycam bu ay ama olmadim henuzTatlim ayni durumdayim hic kafaya takma bende adet olayim diye bekliyorum calismalara baslamak icin
biz ne oldugunu biliyoruz sorunun hic degilse sende sorunda yokmus daha zor durum rabbim yardimcin olsunEvet canım sabah randevum var 3. Klomene başlıycam hayırlısı bakalım umudum tükeniyo diyorum hep adet bitince yeniden yeşeriyorum sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?