Klomen ile nisan ayi hamilelik isteyenler

Ben de bişey yemiym ek takviye diyoeum ama yarın doktora dorcam yine.. hadi inşallah çatlayan yumurtan döllenir de bebeğin gelir sana canım ne zaman reglin ?
ay insallah 23 nisan cocuk bayraminda cocuk haberi alayim dedim kendi kendimee .d rabbim yuzumuze baksin insallah bi folic asit kullaniyorum iste bnde o kadar

Bizim bi topik var canım 2016-2017 hamile adayları adı orada bi arkadaş var @i006 o da aşılama oldu geçen ay ve hamile kaldı hemen ve ikizleri olacakmış bana çok umut oldu o oku vak istersen yardımcı olur sana da..

sizin skintiniz varmi yaptiniz mi kontrolleri
Evet herşeyi yaptırdık, eşim de ben de .
Birşey çıkmadı.
Klomen kullandım ve iğne ama yine de olmyr
Bu ay da yumurtlama gümleri ve devamını değerlendirdik.
Ama sanki karın ağrılarım başladı.
Üzülüyorum yine yavaş yavşa

ay ne guzel rabbim bizede nasip etsin insallah bu ay kalirim gerek kalmaz asilamaya aama tabi olursa bunu soylemen iyi oldu sorarim hic degilse aklima takilanlari

Uzun zamandır yazmıyorum yine takipteyim.
Biz de 2 yıl oldu evliyiz.
1 yıldır birşey Yok hatta bir yılı geçtik.
Hiç kalmadım ben de

Canımm yaa hayırlısı olsun dün akşam çok ağladım adet oldum diye artık çocuk görsem içim parçalanıyo kuş görsem dua ediyorum yumurtaya can veren Rabbim bize de bi can bi evlat versin inşallah sağlıkla..

valla zor inan ki zor biz 2 3 senede bu sekildeyiz 14 15 senedir ugrasanlara rabbim daha cok guc versin . Her ay test alip yaptigimi aglaya aglaya o cizgileri gordugumu biliyorum cok zor bi ortama giriyosun herkesin bebegi var sen kaliyosun oyle cay servisi su bu cok zor

Adet mi oldun
Ben de olacak gibi hissettim keşke olmasam.
Her adet dönemi hüzün sonra toparlanıp yeniden umutlar.
Allah hepimize nasip etsin bebişler

Aynen bunları yaşıyorum ben de sıklıkla.
Üzülüyorsun tabi ne zor ya.
Her ay negatifler ve hüzünler uff

Aynen canım ya Rabbim herkese sabır versin ben de mağazada çalışıyorum herkes bebeğiyle geliyor Allahım benim neyim eksik diyorum bazen.. Vardır Rabbimin bi bildiği bizim imtihanımız da budur belki..

Adet mi oldun
Ben de olacak gibi hissettim keşke olmasam.
Her adet dönemi hüzün sonra toparlanıp yeniden umutlar.
Allah hepimize nasip etsin bebişler

Evet canım sabah randevum var 3. Klomene başlıycam hayırlısı bakalım umudum tükeniyo diyorum hep adet bitince yeniden yeşeriyorum sanki :)

Aynen canım ya Rabbim herkese sabır versin ben de mağazada çalışıyorum herkes bebeğiyle geliyor Allahım benim neyim eksik diyorum bazen.. Vardır Rabbimin bi bildiği bizim imtihanımız da budur belki..
aynen duydugum herseyi uygular oldum bi gorseniz . Dualarla biseyler yapiyorum elimden bisey gelmeyince rabbim herkese sonrada bana yardim etsin diyorum artik zorda olsa iste mucadele ediyoruz napalim bazen hic mi olmayacak korkusu sariyo o en berbati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…