Klomen ile nisan ayi hamilelik isteyenler

9 yil once klomen arti igneyle hamile kaldim simdi 1 kizim var simdi yeniden tedaviye basladim canim
hm anladım canım ben sadece 1 kez klomen kullandım doktor hemen iğneye gecmek istedi ben kabul etmedim evet bu benim dediğim catlatma iğnesi değil klomen içmek yerine iğne yapılıyor

hm anladım canım ben sadece 1 kez klomen kullandım doktor hemen iğneye gecmek istedi ben kabul etmedim evet bu benim dediğim catlatma iğnesi değil klomen içmek yerine iğne yapılıyor
Klomen ile 6 ay olmazsa baska yintem deneniyor acele etme igneye bu ay ilk defa uyarildi yumurta 2. Ayda bile daha guzel olur hersey canim rahat ol

Ya kızlar ben simdi ilk klomen+igne kullandim nasipse 20sinde ogrenecegim tutup tutmadigini.eğer tutmamissa ugrasmayayim direkt aşılama yaptirayim ozelde diyorum bin küsur tutuyormus ama süreç nasıl daha kesin sonuç alabilirmiyim sorularrr ve sorularrr kafamda inşaallah gerek kalmazda

Süreci bilmiyorum ben de klomeni 2. Kez deniyorum canım geçen ay da klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı dün tekrar klomene başladım bakalım hayırlısı.. ben de bu ay da olmazsa aşılama istiyorum

Bende düşünüyorum gerçekten 1.5yil normal yolla olsun diye bekledim olmadı klomen ve iğneyi ilk kullanisim bir evladım var yas31olsun biran önce istiyorum inşaallah gerek kalmaz ama tutmazsa da aşılama artik.sizde herşey normal mi bi sıkıntı varmı hamile kalmaya

Aynen herşey temiz canım eşim de ben de hiçbir problem yok ama olmuyor.. dün 2. Kez klomeni kullanmaya başladım hayırlısıyla olur bu ay inşallah

Aynen herşey temiz canım eşim de ben de hiçbir problem yok ama olmuyor.. dün 2. Kez klomeni kullanmaya başladım hayırlısıyla olur bu ay inşallah
İnsallah canim.Bizdede herşey normal canım bitek benim rahimde dönme olmuş oda engel değil dedi bi kaç doktor.hayırlısı ama zaman gecmiyor perşembe gelmiyor bi turlu

Kizlar ben basladim yine klomene doktor cumaya kontrole cagardi bakalim ne olcak bu ay olur belki ocak annesi oluruz ohh misss :)

Ahh adet oldum ben ya.
Moralim bozuldu.
İğne işen gelişti ama yine tutmadı ki.
İnşllah senin tutar,
neyse canım üzme kendini herseyin hayırlısı elimizden bir şey gelmiyor maalesef.. bende pıhtılaşma varmış canım artık herşey daha da zorlaştı bu ay olmazsa aşılama yaptıracağım galiba sürekli iğne vurulmam gerekecekmiş hamile kalınca

Gittin mi doktora bu ay?
Öyle mi dedi?
Aşılama bana teklif etti ama kabul etmedim ben, biraz DAha beklemek istiyorum dedim.
Bakalım biraz bekleyeuim.

Gittin mi doktora bu ay?
Öyle mi dedi?
Aşılama bana teklif etti ama kabul etmedim ben, biraz DAha beklemek istiyorum dedim.
Bakalım biraz bekleyeuim.
geçen ay gitiiğimde araştırma hastanesinin genetik bölümüne yönlendirmişti zaten bu ay hem gidip testi alalım hem baktıralım dedik zaten testi alınca elime anladım korktum baya doktorda evet var dedi asprin içiyorum şu an ama dolap iğne dolu haftaya geldiğinde de iğneyi nasıl kullanacağını anlatacağım dedi şu an bu hamile olmama engel mi bilmiyorum ilk gebeliiğim kendiliğinden olmuştu kısmet artık şu an iğne vuruyorum kendime pazartesi kontrol var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…