Klomen ile nisan ayi hamilelik isteyenler

Aynen valla bende öyleyim ya hiç olmazsa diye ödüm kopuyo ben de anne olmak istiyorum inşallah oluruz tez zamanda yüzümüzü güldürsün Rabbim inşallah biz bol bol dua edelim gerisi Allahın takdiri..

Aynen valla bende öyleyim ya hiç olmazsa diye ödüm kopuyo ben de anne olmak istiyorum inşallah oluruz tez zamanda yüzümüzü güldürsün Rabbim inşallah biz bol bol dua edelim gerisi Allahın takdiri..
aynen rabbim yardimcimiz olsunnnn ... 10 gun kaldi gecmek bilmiyo valla dollenme oldumu olmadimi merakdan olcem

Amin canım benim inşallah sebepsiz kısırım işte :) söylemek zor ama öyleyim :)
yok canim deme oyle kisir olsaydin yumurtaligin olmazdi hic cocugun olmazdi simdi en azindan catlayan buyuyen bi yumurtan acik olan bi tupun varmis bak vardir mutlaka bisey . Ona kalirsa bana hic bisey yok dedi doktor direk asilama dedi 1 sene onceki oysaki esimde hareket problemi varmis ameliyati bu doktor soyledi yaptirdik hemen

Evet canım sabah randevum var 3. Klomene başlıycam hayırlısı bakalım umudum tükeniyo diyorum hep adet bitince yeniden yeşeriyorum sanki :)
Aynı ben de öyle oluyorum.
Düşünüyorum korunmayı bıraktığı gibi hamile kalanlar, hatta korunurken bile :/
Allahım ;(

Allahım ;(
hele boyle evlenip 1 hafta sonra hemileymis diyolar ya ay nasil geberiyorum varyaaa insanlarda nasil bunye varsaaa .d.d

hele boyle evlenip 1 hafta sonra hemileymis diyolar ya ay nasil geberiyorum varyaaa insanlarda nasil bunye varsaaa .d.d
Pff ben de anlamıyorum.
Geçen bir dizi de denk geldi, evlendi hemen hamileyim filan ben şok oldum, ağladım üzüldüm..
Allahım sabır sabır

Pff ben de anlamıyorum.
Geçen bir dizi de denk geldi, evlendi hemen hamileyim filan ben şok oldum, ağladım üzüldüm..
Allahım sabır sabır
rabbim buyuk napalim bizlerdee alip kucagimizaa bebegim diye sevecegiz inanalim umudumuzu kaybetmeyelim her sey allahdan rabbim bize guzel haberler aldirsinnnn insallaaah cok ugrasmadaann dolsun kucaklarimiz

Sabrımızın ve emeklerimizin sonu güzel olur inşallah canım :) çok sağol güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım

Allahım ;(

Aynen canım ilk aydan hamile kalanlar hiç acı çekmeyip beklemeden hamile kalanlar benim gibi test tek çizgi çıkınca hüngür hüngür ağlamadan sevincini yaşayanlar var..

Rabbi hebli mines salihiyn diyerek durmak yok yola devam :)

Herşeyin hayırlısı..

Pff ben de anlamıyorum.
Allahım sabır sabır

İstanbullu gelin mi :) film onlar boşver ben de bu ara her dizi de bebek görüyorum istiyorum ya her yerde karşıma çıkıyo sıpalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…