- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
gunun gectimi yokda gelmedimi dahabende adet olim diye bekliyorum bende olunca klomene basliycam bu ay ama olmadim henuz
aynen duydugum herseyi uygular oldum bi gorseniz . Dualarla biseyler yapiyorum elimden bisey gelmeyince rabbim herkese sonrada bana yardim etsin diyorum artik zorda olsa iste mucadele ediyoruz napalim bazen hic mi olmayacak korkusu sariyo o en berbati
aynen rabbim yardimcimiz olsunnnn ... 10 gun kaldi gecmek bilmiyo valla dollenme oldumu olmadimi merakdan olcemAynen valla bende öyleyim ya hiç olmazsa diye ödüm kopuyo ben de anne olmak istiyorum inşallah oluruz tez zamanda yüzümüzü güldürsün Rabbim inşallah biz bol bol dua edelim gerisi Allahın takdiri..
biz ne oldugunu biliyoruz sorunun hic degilse sende sorunda yokmus daha zor durum rabbim yardimcin olsun
aynen rabbim yardimcimiz olsunnnn ... 10 gun kaldi gecmek bilmiyo valla dollenme oldumu olmadimi merakdan olcem
dundu cnm hala gelen giden yokgunun gectimi yokda gelmedimi daha
yok canim deme oyle kisir olsaydin yumurtaligin olmazdi hic cocugun olmazdi simdi en azindan catlayan buyuyen bi yumurtan acik olan bi tupun varmis bak vardir mutlaka bisey . Ona kalirsa bana hic bisey yok dedi doktor direk asilama dedi 1 sene onceki oysaki esimde hareket problemi varmis ameliyati bu doktor soyledi yaptirdik hemenAmin canım benim inşallah sebepsiz kısırım işte :) söylemek zor ama öyleyim :)
Aynı ben de öyle oluyorum.Evet canım sabah randevum var 3. Klomene başlıycam hayırlısı bakalım umudum tükeniyo diyorum hep adet bitince yeniden yeşeriyorum sanki :)
aman insallah olmaz bosver kirmizilari gorme insallaaaaahhhhdundu cnm hala gelen giden yok
hele boyle evlenip 1 hafta sonra hemileymis diyolar ya ay nasil geberiyorum varyaaa insanlarda nasil bunye varsaaa .d.dAynı ben de öyle oluyorum.
Düşünüyorum korunmayı bıraktığı gibi hamile kalanlar, hatta korunurken bile :/
Allahım ;(
valla goreceksem biran once gelsede tedaviye baslasam yaa beklemek istemiyorum artikaman insallah olmaz bosver kirmizilari gorme insallaaaaahhhh
Pff ben de anlamıyorum.hele boyle evlenip 1 hafta sonra hemileymis diyolar ya ay nasil geberiyorum varyaaa insanlarda nasil bunye varsaaa .d.d
baslasanda mutlaka bisey cikiyor ki git git gel alistim inan ki artik ama iste ne yapacaksin gelmiyor elden birseyvalla goreceksem biran once gelsede tedaviye baslasam yaa beklemek istemiyorum artik
rabbim buyuk napalim bizlerdee alip kucagimizaa bebegim diye sevecegiz inanalim umudumuzu kaybetmeyelim her sey allahdan rabbim bize guzel haberler aldirsinnnn insallaaah cok ugrasmadaann dolsun kucaklarimizPff ben de anlamıyorum.
Geçen bir dizi de denk geldi, evlendi hemen hamileyim filan ben şok oldum, ağladım üzüldüm..
Allahım sabır sabır
aynen cnm oylee ben hic daha tedaviye dair birsey kulanmadim o yuzden heyecanlaniyorum yaaa :)baslasanda mutlaka bisey cikiyor ki git git gel alistim inan ki artik ama iste ne yapacaksin gelmiyor elden birsey
kac sene oldu yeni mi evlisin bende gittinde bekliyosun sandim :)aynen cnm oylee ben hic daha tedaviye dair birsey kulanmadim o yuzden heyecanlaniyorum yaaa :)
yok canim deme oyle kisir olsaydin yumurtaligin olmazdi hic cocugun olmazdi simdi en azindan catlayan buyuyen bi yumurtan acik olan bi tupun varmis bak vardir mutlaka bisey . Ona kalirsa bana hic bisey yok dedi doktor direk asilama dedi 1 sene onceki oysaki esimde hareket problemi varmis ameliyati bu doktor soyledi yaptirdik hemen
ay insallah dua edin bu ay guzel bi haber alayimda asilama olmayayim rabbim hepimizin yardimcisi olsunnn insallah guzel guzel bebeklerimiz olsunSabrımızın ve emeklerimizin sonu güzel olur inşallah canım :) çok sağol güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım
Aynı ben de öyle oluyorum.
Düşünüyorum korunmayı bıraktığı gibi hamile kalanlar, hatta korunurken bile :/
Allahım ;(
Pff ben de anlamıyorum.
Geçen bir dizi de denk geldi, evlendi hemen hamileyim filan ben şok oldum, ağladım üzüldüm..
Allahım sabır sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?