- 26 Mart 2017
- 362
- 202
- 18
Valla v3n bu ay nerde bulursam yapiscam baska carem yok olmuyo bole ondan utan bundan utan kacamak yapcam hihihiAh o iliskiler bende esimin isinden dolayi denk getirttiremiyorum
iliskiye ara verme devam etBen de bu ay ilk defa klomen+çatlatma iğnesi kullandım . İğnemin 9. Günü bugün. Bir dahaki adet tarihim 20 nisan. Gün sayıyorum resmen. Beklemek çok zortest yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Adetim gecikmeden test yapmamaya karar vermiştim. Bugün kasıklarımda ağrı hissediyorum biraz.
Neden acaba d9ktor bisey dedimi canimKlomen hiç büyütmedi yumurtamı
Ya valla evde olsa bizimki misafir tanimazdaValla v3n bu ay nerde bulursam yapiscam baska carem yok olmuyo bole ondan utan bundan utan kacamak yapcam hihihi
Pko var bende.. iğneye geçelim bidahaki ay dediNeden acaba d9ktor bisey dedimi canim
Ben klomen sonrası iğne başladım hemen.kızlar ben 1 kere klomen kullanmıstım doktor sonra iğneye gecelim dedi olmayınca ben istememmştim akısına bırakmıstım ama şimdi adet olunca tekrar iğne ye baslayacağım mecburen iğne tedavisi olan var mı acaba ya da olumlu sonuc alan
evet canım hatırladım seni bende seni bulsam da konussam diyordum zaten :) kaç gün var bataBen klomen sonrası iğne başladım hemen.
Henüz sonuç bilmiyorum.
Adet dönemini bekliyorum canm
Evet evet benim o :))evet canım hatırladım seni bende seni bulsam da konussam diyordum zaten :) kaç gün var bata
9 yil once klomen arti igneyle hamile kaldim simdi 1 kizim var simdi yeniden tedaviye basladim canimkızlar ben 1 kere klomen kullanmıstım doktor sonra iğneye gecelim dedi olmayınca ben istememmştim akısına bırakmıstım ama şimdi adet olunca tekrar iğne ye baslayacağım mecburen iğne tedavisi olan var mı acaba ya da olumlu sonuc alan
Ama benim igneden kastim catlatma canim yanlis anlasilma olmasin9 yil once klomen arti igneyle hamile kaldim simdi 1 kizim var simdi yeniden tedaviye basladim canim
Araştırdım bugün bi kaç daha dua buldum bebek icin okuyorum.haftaya perşembe belli olacak inşaallah hepimiz hayırlı haberlerimizi paylasirizHz. Zekerriyanın evlat isteme duası canım o duanın sonu inneke semiuddua diye bitiyo. Araştır oku çok faydalı..
İlk kullanmanizdami hamile kaldiniz9 yil once klomen arti igneyle hamile kaldim simdi 1 kizim var simdi yeniden tedaviye basladim canim
cnm yapmadim daha yapmayida dusunmuyorum cunku sanki sdet olacakmis bugun karnim agridi ama oda dugun vardi cok oynadim ondan galiba sanki bide gunluk pedimden kan kokusu aldim gibi heran olabilirim yaniTatlim yapsana artik testi senin 2 gun gecti kuz vardir belki bi hikmet sevincli haber aliriz belki
Araştırdım bugün bi kaç daha dua buldum bebek icin okuyorum.haftaya perşembe belli olacak inşaallah hepimiz hayırlı haberlerimizi paylasiriz
Yok canim bende 2. Klomende kaldimİlk kullanmanizdami hamile kaldiniz
inşallah tutmustur canım bende kullansaydım keske kullanmadım olmadı işte yine adet oldum kendiliğinden olmayacakmıs gibi geliyor artıkEvet evet benim o :))
18-19 Nisan Görünüyor bat.
Biliyorsun dR klomen sonrası hemen iğne geçmişti.
1 hafta vuruldum, sonra çatlatma iğnesi sonra ilişki işte.
Sonucu göreceğiz nasip canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?