Klomen ile nisan ayi hamilelik isteyenler

Ben de bu ay ilk defa klomen+çatlatma iğnesi kullandım . İğnemin 9. Günü bugün. Bir dahaki adet tarihim 20 nisan. Gün sayıyorum resmen. Beklemek çok zor test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Adetim gecikmeden test yapmamaya karar vermiştim. Bugün kasıklarımda ağrı hissediyorum biraz.

iliskiye ara verme devam et

Doktor geç yumurtlamak hamilelik ihtimalini düşürüyor dedi.çünkü rahim kalınlığı artıyor ve rahim hamile kalmaya uygun olmuyor dedi

kızlar ben 1 kere klomen kullanmıstım doktor sonra iğneye gecelim dedi olmayınca ben istememmştim akısına bırakmıstım ama şimdi adet olunca tekrar iğne ye baslayacağım mecburen iğne tedavisi olan var mı acaba ya da olumlu sonuc alan

Ben klomen sonrası iğne başladım hemen.
Henüz sonuç bilmiyorum.
Adet dönemini bekliyorum canm

evet canım hatırladım seni bende seni bulsam da konussam diyordum zaten :) kaç gün var bata
Evet evet benim o :))
18-19 Nisan Görünüyor bat.
Biliyorsun dR klomen sonrası hemen iğne geçmişti.
1 hafta vuruldum, sonra çatlatma iğnesi sonra ilişki işte.
Sonucu göreceğiz nasip canm :)

9 yil once klomen arti igneyle hamile kaldim simdi 1 kizim var simdi yeniden tedaviye basladim canim

Tatlim yapsana artik testi senin 2 gun gecti kuz vardir belki bi hikmet sevincli haber aliriz belki
cnm yapmadim daha yapmayida dusunmuyorum cunku sanki sdet olacakmis bugun karnim agridi ama oda dugun vardi cok oynadim ondan galiba sanki bide gunluk pedimden kan kokusu aldim gibi heran olabilirim yani

Evet evet benim o :))
18-19 Nisan Görünüyor bat.
Biliyorsun dR klomen sonrası hemen iğne geçmişti.
1 hafta vuruldum, sonra çatlatma iğnesi sonra ilişki işte.
Sonucu göreceğiz nasip canm :)
inşallah tutmustur canım bende kullansaydım keske kullanmadım olmadı işte yine adet oldum kendiliğinden olmayacakmıs gibi geliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…