Klomen ile nisan ayi hamilelik isteyenler

Bende adet olmadim bugun olmam gerek gecen ay klomen tedavisi gordum dun gebelik testi negatif cikti tabi hamilelik hayalim bitti simdi adet olayimda klomene baslayim diye kedi gibi bekliyorum
aynen cnm bende oyleyim ben gebelik testi yapmadim ama

Kuzum insallah bebegin seninledir ole bi durum ki hamile olan arkadaslari duydukca onlar adina seviniyorum insallah sende hamis olmussundur bize dua edersin tatlim
insaallh cnm benim ediyorum zaten rabbim her bebek isteyene nasip etsin

insaallh cnm benim ediyorum zaten rabbim her bebek isteyene nasip etsin
Dun gebelik testi yaptim negatifti bu gun adet olmam lazim bat gunjm bu gun valla bu beklemeler kasiyo insani ev isine sarayim bari bu gun dukkana bile gitmedim kocaya yardima o negatifin pozitife donecegine hic sanmam

Dun gebelik testi yaptim negatifti bu gun adet olmam lazim bat gunjm bu gun valla bu beklemeler kasiyo insani ev isine sarayim bari bu gun dukkana bile gitmedim kocaya yardima o negatifin pozitife donecegine hic sanmam
ben daha hic testvyapmadim cnm suan karnimin ici geriliyormus gibi hissediyorum

Kızlar merhaba bir şey sorucam ben bu ayın 10nda çatlatma iğnesi oldum. Ayın 17sinde ikinci çatlatma iğnesini vurucakmış doktorum. Soramadım da neden diye. Sizin bi fikriniz var mı aynı ay içinde neden iki kez çatlatma iğnesi vurulur

Kizlar adet oldum yaniltmadi beni bekledigimi yasadim test negatifti dun bu gun adet oldum simdi gordum yeni ay yeni sans pazartesi doktor yolu gorundu bana :)

Bende seninleyim pazartesi tikir tikir dr yoluna
bakalim bu ay her ani paylasicam sizinle burdan yarin adetin 2. Gunu olur corek otu bal tarcin karisimi yaptim 12. Gune kadar ona basliycam arti klomen takviyesi insallah allahtan tecrubeliyim bu konuda ilk kizimda da bile hamis kaldim 9 yasinda simdi

Bende dedigini gecen ay yaptim yumurtam büyüdü hersey yolundaydi bende tekrar yapayim ins da adetin ilk günü mü 3.günü mü basliyorduk

Bende dedigini gecen ay yaptim yumurtam büyüdü hersey yolundaydi bende tekrar yapayim ins da adetin ilk günü mü 3.günü mü basliyorduk
Yok canim bu macuna adetin 2. Gunu baslanip sadece 10 gun sabah aksam yemeklerden yarim saat once ac karnina 1 tatli kasigi yiyorsun yumurta kalitesini arttiriyor ve sagliklu buyumesini sagliyormus

Yok canim bu macuna adetin 2. Gunu baslanip sadece 10 gun sabah aksam yemeklerden yarim saat once ac karnina 1 tatli kasigi yiyorsun yumurta kalitesini arttiriyor ve sagliklu buyumesini sagliyormus
Evet canim uyguladim ben 11.günü gecen ay doktora gitmistim bitince 13mm yumurtam vardi 3 gün sonra gittim 21mm olmuştu doktor bile şaşırdı

Evet canim uyguladim ben 11.günü gecen ay doktora gitmistim bitince 13mm yumurtam vardi 3 gün sonra gittim 21mm olmuştu doktor bile şaşırdı
Super biseymis yorumlarda okudum kullanip hamis olanlar varmis bende bu ay ilk deniycem canim ben bu aydan umutluyum cunki gecen ay 1 kere iliski oldu bi daha misafirlerimiz vardi denk getiremedik ama bu ay hic durmuycam mecburen

Super biseymis yorumlarda okudum kullanip hamis olanlar varmis bende bu ay ilk deniycem canim ben bu aydan umutluyum cunki gecen ay 1 kere iliski oldu bi daha misafirlerimiz vardi denk getiremedik ama bu ay hic durmuycam mecburen
Ah o iliskiler bende esimin isinden dolayi denk getirttiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…