aynen cnm bende oyleyim ben gebelik testi yapmadim amaBende adet olmadim bugun olmam gerek gecen ay klomen tedavisi gordum dun gebelik testi negatif cikti tabi hamilelik hayalim bitti simdi adet olayimda klomene baslayim diye kedi gibi bekliyorum
Kac gun kaldi adetine canimaynen cnm bende oyleyim ben gebelik testi yapmadim ama
gecikmemin 2. gunu bugun cnmKac gun kaldi adetine canim
Insallah canimİnşallah bu ay güzel haberler alırız kızlar
Kuzum insallah bebegin seninledir ole bi durum ki hamile olan arkadaslari duydukca onlar adina seviniyorum insallah sende hamis olmussundur bize dua edersin tatlimgecikmemin 2. gunu bugun cnm
insaallh cnm benim ediyorum zaten rabbim her bebek isteyene nasip etsinKuzum insallah bebegin seninledir ole bi durum ki hamile olan arkadaslari duydukca onlar adina seviniyorum insallah sende hamis olmussundur bize dua edersin tatlim
Dun gebelik testi yaptim negatifti bu gun adet olmam lazim bat gunjm bu gun valla bu beklemeler kasiyo insani ev isine sarayim bari bu gun dukkana bile gitmedim kocaya yardima o negatifin pozitife donecegine hic sanmaminsaallh cnm benim ediyorum zaten rabbim her bebek isteyene nasip etsin
ben daha hic testvyapmadim cnm suan karnimin ici geriliyormus gibi hissediyorumDun gebelik testi yaptim negatifti bu gun adet olmam lazim bat gunjm bu gun valla bu beklemeler kasiyo insani ev isine sarayim bari bu gun dukkana bile gitmedim kocaya yardima o negatifin pozitife donecegine hic sanmam
Tatlim yapsana artik testi senin 2 gun gecti kuz vardir belki bi hikmet sevincli haber aliriz belkiaynen cnm bende oyleyim ben gebelik testi yapmadim ama
Bende seninleyim pazartesi tikir tikir dr yolunaKizlar adet oldum yaniltmadi beni bekledigimi yasadim test negatifti dun bu gun adet oldum simdi gordum yeni ay yeni sans pazartesi doktor yolu gorundu bana :)
Bende seninleyim pazartesi tikir tikir dr yoluna
Bende dedigini gecen ay yaptim yumurtam büyüdü hersey yolundaydi bende tekrar yapayim ins da adetin ilk günü mü 3.günü mü basliyordukbakalim bu ay her ani paylasicam sizinle burdan yarin adetin 2. Gunu olur corek otu bal tarcin karisimi yaptim 12. Gune kadar ona basliycam arti klomen takviyesi insallah allahtan tecrubeliyim bu konuda ilk kizimda da bile hamis kaldim 9 yasinda simdi
Yok canim bu macuna adetin 2. Gunu baslanip sadece 10 gun sabah aksam yemeklerden yarim saat once ac karnina 1 tatli kasigi yiyorsun yumurta kalitesini arttiriyor ve sagliklu buyumesini sagliyormusBende dedigini gecen ay yaptim yumurtam büyüdü hersey yolundaydi bende tekrar yapayim ins da adetin ilk günü mü 3.günü mü basliyorduk
Evet canim uyguladim ben 11.günü gecen ay doktora gitmistim bitince 13mm yumurtam vardi 3 gün sonra gittim 21mm olmuştu doktor bile şaşırdıYok canim bu macuna adetin 2. Gunu baslanip sadece 10 gun sabah aksam yemeklerden yarim saat once ac karnina 1 tatli kasigi yiyorsun yumurta kalitesini arttiriyor ve sagliklu buyumesini sagliyormus
Super biseymis yorumlarda okudum kullanip hamis olanlar varmis bende bu ay ilk deniycem canim ben bu aydan umutluyum cunki gecen ay 1 kere iliski oldu bi daha misafirlerimiz vardi denk getiremedik ama bu ay hic durmuycam mecburenEvet canim uyguladim ben 11.günü gecen ay doktora gitmistim bitince 13mm yumurtam vardi 3 gün sonra gittim 21mm olmuştu doktor bile şaşırdı
Ah o iliskiler bende esimin isinden dolayi denk getirttiremiyorumSuper biseymis yorumlarda okudum kullanip hamis olanlar varmis bende bu ay ilk deniycem canim ben bu aydan umutluyum cunki gecen ay 1 kere iliski oldu bi daha misafirlerimiz vardi denk getiremedik ama bu ay hic durmuycam mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?