- 12 Eylül 2023
- 341
- 80
- 13
- 27
- Konu Sahibi tweetymm89
-
Canım aynı sürece dün başladım adetin 5. gününde günde iki tane, sonrasında yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi yapacak doktorum aynı 4 üne kontrol için randevu verdi senin ne şekilde ilerleyecek sürecin bu süreçte birbirimize destek olalım aynı süreçteyizMerhaba kizlar,
Bugün doktorum bana klomen verdi yarindan irtibaren sabah aksam kullancakmisim,haftaya tekrar kontrolle cagirdi.
Klomenle aranizda hamile kalan varmi ?
Ayni sürecdeyiz canim ben yarin baslicam sabah aksam haftaya carsamba gel dediCanım aynı sürece dün başladım adetin 5. gününde günde iki tane, sonrasında yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi yapacak doktorum aynı 4 üne kontrol için randevu verdi senin ne şekilde ilerleyecek sürecin bu süreçte birbirimize destek olalım aynı süreçteyiz
Aynı gün kontrolümüz canım hayırlısı inşallahAyni sürecdeyiz canim ben yarin baslicam sabah aksam haftaya carsamba gel dedi
Ay insallah bakalim ne olcak,senxe ultrasonda belli olurmuAynı gün kontrolümüz canım hayırlısı inşallah
Ne belli olur mu canımAy insallah bakalim ne olcak,senxe ultrasonda belli olurmu
Merhaba,Merhaba kizlar,
Bugün doktorum bana klomen verdi yarindan irtibaren sabah aksam kullancakmisim,haftaya tekrar kontrolle cagirdi.
Klomenle aranizda hamile kalan varmi ?
Merhaba canimMerhaba,
Bende cumartesi klomene başladım adetin 5. Sabah akşam 1er tane bugün son ilaçlarımı içicem. Doktor ilaç biter bitmez 2. Gün yanıma gel yumurta takibi yapalım dedi. Bakalım beni ne bekliyor. Umarım istediği düzeye ulaşır iğneyi olurum. Yoksa iş yerinden bir daha izin al kontrole git yapamam. Aslında sorun olmuyor ama ben aşırı takıyorum şimdi ne dicem nasıl izin alıcam diye.
9 aylık evliyim ilk ayda korunduğum halde hamile kaldım ama 8. Haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum. 6 aydırda denemedeyiz ama olmadı malesef. Bir kerde sadece çatlatma iğnesi oldum ovitrella ondada sonuç alamadım.
İnşallah klomen bize iyi gelir
İlk ayda korunduğum halde oldu bize sürpriz olmuştu. Şimdi neden olmuyor anlamadım. Klomen ilede hamile kalamazsam doktor benden rahim filmi ve eşimden test isteyecek. Umarım bunlara gerek kalmaz İnşallahMerhaba canim
Benimde 6 aydir olmuyorbence hepimiz bu burda birbirimize haber verelim.
Isyerinide kafana sakin takma ayrica senin hakklarin var bende calisiyorum ve böyle seylerde is yerini takmiyorum bile
merhaba, ben de cumartesi başladım klomene, bugün bitiyor. yarın kontrolüm var. ama adetin 3.günü başladım ben. o yüzden sanırım bu ay erken yumurtlayacağım. inş istediğimiz sonuçları alırızMerhaba,
Bende cumartesi klomene başladım adetin 5. Sabah akşam 1er tane bugün son ilaçlarımı içicem. Doktor ilaç biter bitmez 2. Gün yanıma gel yumurta takibi yapalım dedi. Bakalım beni ne bekliyor. Umarım istediği düzeye ulaşır iğneyi olurum. Yoksa iş yerinden bir daha izin al kontrole git yapamam. Aslında sorun olmuyor ama ben aşırı takıyorum şimdi ne dicem nasıl izin alıcam diye.
9 aylık evliyim ilk ayda korunduğum halde hamile kaldım ama 8. Haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum. 6 aydırda denemedeyiz ama olmadı malesef. Bir kerde sadece çatlatma iğnesi oldum ovitrella ondada sonuç alamadım.
İnşallah klomen bize iyi gelir
Yaa evet ondan erken biter ben 5. Gün başladım.merhaba, ben de cumartesi başladım klomene, bugün bitiyor. yarın kontrolüm var. ama adetin 3.günü başladım ben. o yüzden sanırım bu ay erken yumurtlayacağım. inş istediğimiz sonuçları alırız
inşallah canım :)Yaa evet ondan erken biter ben 5. Gün başladım.
Benim doktorumda ilaç bitince 2 gün sonra gel dedi. Cumaya denk geliyor.
Şimdi ovulasyon testi yapayım dedim hiç çizgi çıkmadı
İnşallah güzel sonuçlar alırız
merhaba, inşallah muayenen kolay geçer canım.Merhaba kızlar,
Geçen hafta salı başladım günde 1 adet içtim 5 gün kullandım cumartesi son ilacımı içtim yarın konrtolum var sabah bakalım ne durumda çok merak ediyorum ilk denemem klomenle 1 bucuk sene oldu hiç hamile kalmadım sebepsiz infertelite. Benim tek sorunum var vajinal muayene olamıyorum yarın vajinal bakacagız dedi ne yapacağım bilmiyorum vajinusmus geçmişim var o yüzden.
Ayy kızlar bende dun basladm klomene adetin besinci günü:)Aynı gün kontrolümüz canım hayırlısı inşallah
Bu şekilde yumurtlama gününü kaçırmayarak ilişki sağlanıp kontrollü bir şekilde ilerliyorlar, hayırlısı inşallahAyy kızlar bende dun basladm klomene adetin besinci günü:)
Bana da haftaya salı gel dedi
Bizde hicbir problem yok hızlandırma tedavisi uyguluyormuş bu sekilde
Bu şekilde yumurtlama gününü kaçırmayarak ilişki sağlanıp kontrollü bir şekilde ilerliyorlar, hayırlısı inşallahkı
Merhaba benim de sebepsiz olmuyor canmMerhaba kızlar,
Geçen hafta salı başladım günde 1 adet içtim 5 gün kullandım cumartesi son ilacımı içtim yarın konrtolum var sabah bakalım ne durumda çok merak ediyorum ilk denemem klomenle 1 bucuk sene oldu hiç hamile kalmadım sebepsiz infertelite. Benim tek sorunum var vajinal muayene olamıyorum yarın vajinal bakacagız dedi ne yapacağım bilmiyorum vajinusmus geçmişim var o yüzden.
Zaten stres olmasa belki çoktan olmuştuEvet evet canm inşalah hayırli haberleer alırz kızlar
Ben gecen ayda klomen kullandm ama kontrollere gidemedim yine olmamştı
Her ay umutlanmak kadar kotu bisey yok
Keske kafaya cok takmasak
Kızlar bende 7 aydır deniyorum ancak olmuyor. Kadın doguma mı infertlite doktoruna mı gidiyorsunuz, bazı kadın dogumcular başlatmıyormuş çünküAyy kızlar bende dun basladm klomene adetin besinci günü:)
Bana da haftaya salı gel dedi
Bizde hicbir problem yok hızlandırma tedavisi uyguluyormuş bu sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?