Klomen kulanip hamile kalan varmi

Peki sorunsuz yumurtluyorsak, bu ilaçların ne gibi bir etkisi oluyor, ya da yumurtlama normalse yine de veriliyor mu acaba
Yumurtlama oluyorsa benim bildigim vermiyorlar,ben gecen ay yumurtlamadim ve 6 aydir deniyoruz doktorum bu tedaviyi uyguladi bende ultasonda bakti yumurtlamam gerekirken olmadi hap verdi

Yumurtlama oluyorsa benim bildigim vermiyorlar,ben gecen ay yumurtlamadim ve 6 aydir deniyoruz doktorum bu tedaviyi uyguladi bende ultasonda bakti yumurtlamam gerekirken olmadi hap verdi
Peki yumurtlama olduğunu nasıl anlarım, kusura bakmayın 6-7 aydır bu işlere girdim. Adetin 2.günü gittigimde Doktor yumurtaların iyi demişti. Düzenli de adet görüyorsak yumurtlama oluyor demek midir, yoksa gidip doktora sormalı mıyım, yoksa adetten bir süre sonra mı baktırmalıyım yumurtluyormuyum diye

Ben her ay düzenli bir sekilde adet oluyorum ama gecen ay yumurtlamamisim,benim doktorum cok ilgili cocuk kstedigimi biliyor o yüzden tüm testleei kontrölleei kendimiginden bana söyliyor bende gidiyorum..
Yumurtlama olup olmadigini testler var ovülasyon alip bakabilirsin ama ben öyle yapmadim doktora dedim 6 aydir deniyoruz olmuyor oda kontrol etti arrik

Peki sorunsuz yumurtluyorsak, bu ilaçların ne gibi bir etkisi oluyor, ya da yumurtlama normalse yine de veriliyor mu acaba
Valla canm inan bende bilmiyorum bunu
Aslnda benim reglim de duzenli masalah gününü şaşmiyor yani yumurtlamam da normal.
Ama doktor hizlandrma tedavisi uyguluyorum dedi klomen verdi..

Aaaa her ay duzenli adet olsan da yumurtlama olmayabiliyor mu

Arkadaşlar bir sorum var 8 aydır çocuğum olmuyor bugün 10 gün gecikmeden sonra adet oldum hemen kadın doğuma randevu aldım ilk günü gitmem de bir sakınca var mı

Merhabaa
Bende adetin 5. Gününden itibaren sabah akşam 1er tane klomen kullandım bugün kontrolüm vardı doktora gittim aaa yumurtan çok güzel büyümüş hadi hemen iğneni al gel vuralım dedi iğnemi vurundum. İğneden 30 saat sonra yumurta çatlar bugün ilişki olmucam yarın bir dolu bir boş eşinle birlikte ol dedi banada. Daha öncede yazmıştım haber vereyim dedim.

Merhaba canim

Benimde 6 aydir olmuyor bence hepimiz bu burda birbirimize haber verelim.
Isyerinide kafana sakin takma ayrica senin hakklarin var bende calisiyorum ve böyle seylerde is yerini takmiyorum bile
Tweetymm merhabaa
Bende kontrole gittim bugün klomen kullanmıştım. İğne vurundumm

Aaaa çok güzel haber canım yumurtanın güzelce büyümesine sevindim. Ben de iğnemi dün oldum. Bana da gün aşırı ilişki dedi

Aaaa çok güzel haber canım yumurtanın güzelce büyümesine sevindim. Ben de iğnemi dün oldum. Bana da gün aşırı ilişki dedi
Banada aynılarını dedii.
Peki bugün kaç gibi ilişki olsa güzel olur kafam karıştı iğneden 30 saat sonra yumurta çatlıyormuş ya bugün 5-6 gibiye denk geliyor. 30 saatten önce mi ilişki olsa iyi 9-10 gibi olsada oluyor mu acaba ya bilginiz var mı.

Bana doktorum saat 11 de iğne olacaksın dedi. Sonra da 12.saat ve 36.saat ilişki olacak dedi.yani hepsi akşam 11 e denk geliyor , senin için hangisi doğru olur bilemedim. Maksat yumurta çatladığında etrafında sperm olsun sanırım. Bir de çatlayan yumurta 24 saat yaşıyor diye biliyorum. O yüzden 9-10 gibi ilişki de olabilir diye düşünüyorum

Yaa ben dün 11:30 da oldum gündüz şuan 26 saat oldu ama hala ilişki olmadı. Doktor sadece bugün olmucak yarın ilişki dedi saati farketmez dedi ama mutlaka olcak yarın dedi. Bir dolu bir boş şeklinde

Yaa ben dün 11:30 da oldum gündüz şuan 26 saat oldu ama hala ilişki olmadı. Doktor sadece bugün olmucak yarın ilişki dedi saati farketmez dedi ama mutlaka olcak yarın dedi. Bir dolu bir boş şeklinde
Anladım canım,o zaman doktorun ne dediyse onu yapman gerekir bu günü değerlendirmen gerek. Saati de önemli değil madem. Bu geceyi değerlendirmek en doğrusu sanırım

İşteee bende erkenden yapmak istiyorum amaa gecede daha iyi olurdu sabaha kadar yatardım bilemedim

Askolar bugün son hapimi aldim,Carsamba günü doktor gel dedi bana. Hayirlisiyla insallah ama cok akintim oldu normal mi acaba

Askolar bugün son hapimi aldim,Carsamba günü doktor gel dedi bana. Hayirlisiyla insallah ama cok akintim oldu normal mi acaba
Hadi bakalım inş güzel haberler alırız.
Akıntıyı bazılarından okudum ama genelde iğneden sonra oluyordu. Ben de yaşamadım.iğneden sonra bile olağan akıntım azaldı.inş hayra alamettir.

Hadi bakalım inş güzel haberler alırız.
Akıntıyı bazılarından okudum ama genelde iğneden sonra oluyordu. Ben de yaşamadım.iğneden sonra bile olağan akıntım azaldı.inş hayra alamettir.
Insallah canim mutlaka haber vercem
Hepimiz hakkinda hayirlisi ama hepimiz ayni durumda oldugumuz icin cok bi ayri istiyorum olmasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…