- 12 Eylül 2023
- 341
- 80
- 13
- 27
- Konu Sahibi tweetymm89
-
Yumurtlama oluyorsa benim bildigim vermiyorlar,ben gecen ay yumurtlamadim ve 6 aydir deniyoruz doktorum bu tedaviyi uyguladi bende ultasonda bakti yumurtlamam gerekirken olmadi hap verdiPeki sorunsuz yumurtluyorsak, bu ilaçların ne gibi bir etkisi oluyor, ya da yumurtlama normalse yine de veriliyor mu acaba
Peki yumurtlama olduğunu nasıl anlarım, kusura bakmayın 6-7 aydır bu işlere girdim. Adetin 2.günü gittigimde Doktor yumurtaların iyi demişti. Düzenli de adet görüyorsak yumurtlama oluyor demek midir, yoksa gidip doktora sormalı mıyım, yoksa adetten bir süre sonra mı baktırmalıyım yumurtluyormuyum diyeYumurtlama oluyorsa benim bildigim vermiyorlar,ben gecen ay yumurtlamadim ve 6 aydir deniyoruz doktorum bu tedaviyi uyguladi bende ultasonda bakti yumurtlamam gerekirken olmadi hap verdi
Ben her ay düzenli bir sekilde adet oluyorum ama gecen ay yumurtlamamisim,benim doktorum cok ilgili cocuk kstedigimi biliyor o yüzden tüm testleei kontrölleei kendimiginden bana söyliyor bende gidiyorum..Peki yumurtlama olduğunu nasıl anlarım, kusura bakmayın 6-7 aydır bu işlere girdim. Adetin 2.günü gittigimde Doktor yumurtaların iyi demişti. Düzenli de adet görüyorsak yumurtlama oluyor demek midir, yoksa gidip doktora sormalı mıyım, yoksa adetten bir süre sonra mı baktırmalıyım yumurtluyormuyum diye
Valla canm inan bende bilmiyorum bunuPeki sorunsuz yumurtluyorsak, bu ilaçların ne gibi bir etkisi oluyor, ya da yumurtlama normalse yine de veriliyor mu acaba
Aaaa her ay duzenli adet olsan da yumurtlama olmayabiliyor muBen her ay düzenli bir sekilde adet oluyorum ama gecen ay yumurtlamamisim,benim doktorum cok ilgili cocuk kstedigimi biliyor o yüzden tüm testleei kontrölleei kendimiginden bana söyliyor bende gidiyorum..
Yumurtlama olup olmadigini testler var ovülasyon alip bakabilirsin ama ben öyle yapmadim doktora dedim 6 aydir deniyoruz olmuyor oda kontrol etti arrik
TabikideAaaa her ay duzenli adet olsan da yumurtlama olmayabiliyor mu
Merhabaaselam canım, bugün sabah doktora gittim. sağ tarafta bir yumurta gelişmiş. 17mm. Ovitrelle verdi, yarın 18 mm olur dedi. iğneyi yapmamı söyledi.pztsi de kontrole çağırdı. normalde bu süreçte kontrol olmaz ama yine de gel dedi.
aslında mm si bana küçük geldi yumurtanın ama doktor öyle dediği için riayet edeceğim.
Tweetymm merhabaaMerhaba canim
Benimde 6 aydir olmuyorbence hepimiz bu burda birbirimize haber verelim.
Isyerinide kafana sakin takma ayrica senin hakklarin var bende calisiyorum ve böyle seylerde is yerini takmiyorum bile
Aaaa çok güzel haber canım yumurtanın güzelce büyümesine sevindim. Ben de iğnemi dün oldum. Bana da gün aşırı ilişki dediMerhabaa
Bende adetin 5. Gününden itibaren sabah akşam 1er tane klomen kullandım bugün kontrolüm vardı doktora gittim aaa yumurtan çok güzel büyümüş hadi hemen iğneni al gel vuralım dedi iğnemi vurundum. İğneden 30 saat sonra yumurta çatlar bugün ilişki olmucam yarın bir dolu bir boş eşinle birlikte ol dedi banada. Daha öncede yazmıştım haber vereyim dedim.
Banada aynılarını dedii.Aaaa çok güzel haber canım yumurtanın güzelce büyümesine sevindim. Ben de iğnemi dün oldum. Bana da gün aşırı ilişki dedi
Bana doktorum saat 11 de iğne olacaksın dedi. Sonra da 12.saat ve 36.saat ilişki olacak dedi.yani hepsi akşam 11 e denk geliyor , senin için hangisi doğru olur bilemedim. Maksat yumurta çatladığında etrafında sperm olsun sanırım. Bir de çatlayan yumurta 24 saat yaşıyor diye biliyorum. O yüzden 9-10 gibi ilişki de olabilir diye düşünüyorumBanada aynılarını dedii.
Peki bugün kaç gibi ilişki olsa güzel olur kafam karıştı iğneden 30 saat sonra yumurta çatlıyormuş ya bugün 5-6 gibiye denk geliyor. 30 saatten önce mi ilişki olsa iyi 9-10 gibi olsada oluyor mu acaba ya bilginiz var mı.
Yaa ben dün 11:30 da oldum gündüz şuan 26 saat oldu ama hala ilişki olmadı. Doktor sadece bugün olmucak yarın ilişki dedi saati farketmez dedi ama mutlaka olcak yarın dedi. Bir dolu bir boş şeklindeBana doktorum saat 11 de iğne olacaksın dedi. Sonra da 12.saat ve 36.saat ilişki olacak dedi.yani hepsi akşam 11 e denk geliyor , senin için hangisi doğru olur bilemedim. Maksat yumurta çatladığında etrafında sperm olsun sanırım. Bir de çatlayan yumurta 24 saat yaşıyor diye biliyorum. O yüzden 9-10 gibi ilişki de olabilir diye düşünüyorum
Anladım canım,o zaman doktorun ne dediyse onu yapman gerekir bu günü değerlendirmen gerek. Saati de önemli değil madem. Bu geceyi değerlendirmek en doğrusu sanırımYaa ben dün 11:30 da oldum gündüz şuan 26 saat oldu ama hala ilişki olmadı. Doktor sadece bugün olmucak yarın ilişki dedi saati farketmez dedi ama mutlaka olcak yarın dedi. Bir dolu bir boş şeklinde
Heyecanlısınnİşteee bende erkenden yapmak istiyorum amaa gecede daha iyi olurdusabaha kadar yatardım bilemedim
Yok aslında heyecan değilde kaçırmak istemiyorummHeyecanlısınngece daha mantıklı sanki evet tüm gece kalkmazsın
Hadi bakalım inş güzel haberler alırız.Askolar bugün son hapimi aldim,Carsamba günü doktor gel dedi bana. Hayirlisiyla insallah ama cok akintim oldu normal mi acaba
Insallah canim mutlaka haber vercemHadi bakalım inş güzel haberler alırız.
Akıntıyı bazılarından okudum ama genelde iğneden sonra oluyordu. Ben de yaşamadım.iğneden sonra bile olağan akıntım azaldı.inş hayra alamettir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?