- 27 Eylül 2023
- 319
- 92
- 18
- Konu Sahibi tweetymm89
-
ben özel hastane de kadın doğum a gidiyorum canım. ama yine de 3 doktor değiştirdim kendime iyi bir doktor arıyordum, hiç biri de hemen başlamadı. nasılsa yeni evlisin o yüzden acele etmiyorum diyorlar. 11.ayımda artık tedavi için ilk ilaca başladım.Kızlar bende 7 aydır deniyorum ancak olmuyor. Kadın doguma mı infertlite doktoruna mı gidiyorsunuz, bazı kadın dogumcular başlatmıyormuş çünkü
Mutlaka bizi haberdar etmerhaba, ben de cumartesi başladım klomene, bugün bitiyor. yarın kontrolüm var. ama adetin 3.günü başladım ben. o yüzden sanırım bu ay erken yumurtlayacağım. inş istediğimiz sonuçları alırız
Ben kadın doğumcuya gittim ama ilk doktorum sadece inofolic combi kullandırdı kaç aydır ben de doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum klomen verdi yumurta takibi yapıcakKızlar bende 7 aydır deniyorum ancak olmuyor. Kadın doguma mı infertlite doktoruna mı gidiyorsunuz, bazı kadın dogumcular başlatmıyormuş çünkü
İstanbuldaysa doktor ismi alabilir miyim evet bende gittim bişeyin yok diyip hicbişey vermeden gönderdilerBen kadın doğumcuya gittim ama ilk doktorum sadece inofolic combi kullandırdı kaç aydır ben de doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum klomen verdi yumurta takibi yapıcak
Yok canım İstanbul değil ben de 2-3 ay boş boş doktora gidip geldimİstanbuldaysa doktor ismi alabilir miyim evet bende gittim bişeyin yok diyip hicbişey vermeden gönderdiler
Kadin dogum bakiyor bu durumlardaKızlar bende 7 aydır deniyorum ancak olmuyor. Kadın doguma mı infertlite doktoruna mı gidiyorsunuz, bazı kadın dogumcular başlatmıyormuş çünkü
Canim senin kasik agrin oldumu ilk habi kullandigindaCanım aynı sürece dün başladım adetin 5. gününde günde iki tane, sonrasında yumurta takibi yapıp çatlatma iğnesi yapacak doktorum aynı 4 üne kontrol için randevu verdi senin ne şekilde ilerleyecek sürecin bu süreçte birbirimize destek olalım aynı süreçteyiz
Evet karın ağrısı gibi oldu bide 2-3 gündür çok halsizleştim modum düştü resmen ilaca bağladım ben ama bilmiyorum tabiCanim senin kasik agrin oldumu ilk habi kullandiginda
selam canım, bugün sabah doktora gittim. sağ tarafta bir yumurta gelişmiş. 17mm. Ovitrelle verdi, yarın 18 mm olur dedi. iğneyi yapmamı söyledi.pztsi de kontrole çağırdı. normalde bu süreçte kontrol olmaz ama yine de gel dedi.Mutlaka bizi haberdar et
Bende bugün ilk habimi aldim hakkimizda hayirlisi insallah
Yani bu durumda Hamile kalabilcekmisin ?selam canım, bugün sabah doktora gittim. sağ tarafta bir yumurta gelişmiş. 17mm. Ovitrelle verdi, yarın 18 mm olur dedi. iğneyi yapmamı söyledi.pztsi de kontrole çağırdı. normalde bu süreçte kontrol olmaz ama yine de gel dedi.
aslında mm si bana küçük geldi yumurtanın ama doktor öyle dediği için riayet edeceğim.
Benimde dün baya oldu sanki regl olcakmisim gibi acaba iyi birseymiEvet karın ağrısı gibi oldu bide 2-3 gündür çok halsizleştim modum düştü resmen ilaca bağladım ben ama bilmiyorum tabi
Yani 18 mm normal kabul ediliyor,ama burada okuduklarımda daha da büyütüldüğü oluyor. bakalım 2hafta sonra görücez. bu arada benim de ilaca başladıktan sonra 2 gün kasık ağrım oldu bi de son gün kasık ağrım oldu.ama sizinki kadar yoğun değildi benim ki.Yani bu durumda Hamile kalabilcekmisin ?
Bakalim benim nasil olcak 2 ci günüm klomenle
Yumurtaları büyüttüğü içindir diye düşünüyorumBenimde dün baya oldu sanki regl olcakmisim gibi acaba iyi birseymi
Canım zaten 18 mm iyi kabul ediliyor doktorun yarın o kadar olur dediyse vardır bir bildiği tecrübelerine güvenmek lazımselam canım, bugün sabah doktora gittim. sağ tarafta bir yumurta gelişmiş. 17mm. Ovitrelle verdi, yarın 18 mm olur dedi. iğneyi yapmamı söyledi.pztsi de kontrole çağırdı. normalde bu süreçte kontrol olmaz ama yine de gel dedi.
aslında mm si bana küçük geldi yumurtanın ama doktor öyle dediği için riayet edeceğim.
İnofolic combi folik asit gibi bir şey miBen kadın doğumcuya gittim ama ilk doktorum sadece inofolic combi kullandırdı kaç aydır ben de doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum klomen verdi yumurta takibi yapıcak
Evet canım folik asit diğer vitaminlerle de zenginleştirilmiş hali diyebiliriz yumurta kalitesini arttırıyorİnofolic combi folik asit gibi bir şey mi
Aynen canım haklsn vallaZaten stres olmasa belki çoktan olmuştu
Zaten stres olmasa belki çoktan
Ben direk kadın dogumcuya gittim canmKızlar bende 7 aydır deniyorum ancak olmuyor. Kadın doguma mı infertlite doktoruna mı gidiyorsunuz, bazı kadın dogumcular başlatmıyormuş çünkü
Peki sorunsuz yumurtluyorsak, bu ilaçların ne gibi bir etkisi oluyor, ya da yumurtlama normalse yine de veriliyor mu acabaBen direk kadın dogumcuya gittim canm
Gerekli testler yapıldı,rahim filmi sperm ornegi kan testleri falan,sorun cikmadı sukur
Doktora da klomen başlayalm madem beklemek istemiyorsan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?