Klomen kulanip hamile kalan varmi

Kızlar bende 7 aydır deniyorum ancak olmuyor. Kadın doguma mı infertlite doktoruna mı gidiyorsunuz, bazı kadın dogumcular başlatmıyormuş çünkü
ben özel hastane de kadın doğum a gidiyorum canım. ama yine de 3 doktor değiştirdim kendime iyi bir doktor arıyordum, hiç biri de hemen başlamadı. nasılsa yeni evlisin o yüzden acele etmiyorum diyorlar. 11.ayımda artık tedavi için ilk ilaca başladım.

Bende adetin 3.gunu kullanmaya başladım 5 gün boyunca günde bir kere. 12.gune kadar her şey güzel gidiyordu da bugün yumurtamin şekilsiz büyüdüğünü iyi bir şey olmadığını söyledi bugün 14.gunumdeyim en net sonuç benimde haftaya çarşamba belli olacak ama muhtemelen bu ay olmicak

Kızlar bende 7 aydır deniyorum ancak olmuyor. Kadın doguma mı infertlite doktoruna mı gidiyorsunuz, bazı kadın dogumcular başlatmıyormuş çünkü
Ben kadın doğumcuya gittim ama ilk doktorum sadece inofolic combi kullandırdı kaç aydır ben de doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum klomen verdi yumurta takibi yapıcak

Ben kadın doğumcuya gittim ama ilk doktorum sadece inofolic combi kullandırdı kaç aydır ben de doktorumu değiştirdim şimdiki doktorum klomen verdi yumurta takibi yapıcak
İstanbuldaysa doktor ismi alabilir miyim evet bende gittim bişeyin yok diyip hicbişey vermeden gönderdiler

Canim senin kasik agrin oldumu ilk habi kullandiginda

Mutlaka bizi haberdar et

Bende bugün ilk habimi aldim hakkimizda hayirlisi insallah
selam canım, bugün sabah doktora gittim. sağ tarafta bir yumurta gelişmiş. 17mm. Ovitrelle verdi, yarın 18 mm olur dedi. iğneyi yapmamı söyledi.pztsi de kontrole çağırdı. normalde bu süreçte kontrol olmaz ama yine de gel dedi.
aslında mm si bana küçük geldi yumurtanın ama doktor öyle dediği için riayet edeceğim.

Yani bu durumda Hamile kalabilcekmisin ?
Bakalim benim nasil olcak 2 ci günüm klomenle

Yani bu durumda Hamile kalabilcekmisin ?
Bakalim benim nasil olcak 2 ci günüm klomenle
Yani 18 mm normal kabul ediliyor,ama burada okuduklarımda daha da büyütüldüğü oluyor. bakalım 2hafta sonra görücez. bu arada benim de ilaca başladıktan sonra 2 gün kasık ağrım oldu bi de son gün kasık ağrım oldu.ama sizinki kadar yoğun değildi benim ki.

Canım zaten 18 mm iyi kabul ediliyor doktorun yarın o kadar olur dediyse vardır bir bildiği tecrübelerine güvenmek lazım Olucak mı büyür mü diye stres yapma san sen çok zarar verecek olam stres artık akışına bırak canım olur mu

İnofolic combi folik asit gibi bir şey mi

Zaten stres olmasa belki çoktan

Ben direk kadın dogumcuya gittim canm
Gerekli testler yapıldı,rahim filmi sperm ornegi kan testleri falan,sorun cikmadı sukur
Doktora da klomen başlayalm madem beklemek istemiyorsan dedi

Ben direk kadın dogumcuya gittim canm
Gerekli testler yapıldı,rahim filmi sperm ornegi kan testleri falan,sorun cikmadı sukur
Doktora da klomen başlayalm madem beklemek istemiyorsan dedi
Peki sorunsuz yumurtluyorsak, bu ilaçların ne gibi bir etkisi oluyor, ya da yumurtlama normalse yine de veriliyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…