- 19 Eylül 2015
- 36
- 8
- 1
- 33
Merhaba,Kızlar merhaba
5 aydır korunmuyorum ve bu ay doktorum bana klomen kullanmamı tavsiye etti ben de kullandım ve adetime 5 gun var benim gibi klomen kullanan var mı kacay kullanmak gerekiyor ve ikiz bebek olma ihtimali yüksekmiş dogru mu simdiden cvplarınız için tesekkur edıyorum..
Tebrikler canim ben 1 ay kullandim hamile kalamadim braktimMerhaba,
bende ilk kullanımımda hamile kaldım ve ikiz :)
Test yaptm canim yine negatif napalm bekliczAdet agrıları gbi oluyo canm zaten ilk belirtiler gögüsler çok acıyo sen düşünme rabbim ol derse olur sen dua et sadece ve cok kafana da takma sendr yeni evlisin
Kizlar kan degerlerim düşüşe gecti
ilk öğrendiğimde 271 di sonra 882 oldu 1 haftada normalde 2000lerde olması gerekiyormuş ve yine 1 hafta sonra 229 çıktıçok üzüldümkaç çıktı? doktor ne diyor
canımilk öğrendiğimde 271 di sonra 882 oldu 1 haftada normalde 2000lerde olması gerekiyormuş ve yine 1 hafta sonra 229 çıktıdr. bişey demedi demekki gelişmemiş dedi 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırın beni arayın dedi.
canım benim inş. hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşuruz 2. gebeliğimdi canım ilkide düştü kendiliğinden sanki artık hep böyle olucakmış gibi geliyorcanımsağlıksız bir gebelikmiş sanırım, kimyasal da diyorlar. umarım senin için en güzeli, en iyisi olur.
ilk gebeliğin miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?