KLOMEN KULLANAN VAR MI ?

İnşallah kızlar yaa inşallah vardır sizdede vallai çok sevinirim iyi haberler verin bana bak ben size verdim tamam mı şaka biyana Rabbim hepimizi dileklerini dualarını kabul etsin hayrli saglıklı evlatlar yetiştirmeyi yazsın kaderimize

ben 26 yaşındayım canım inş. sağsalim elime alırsam ilk bebeğim olucak 1 bucuk yıl önce kendiliğimden hamile kalmıştım fakat düşükle sonuçlandı ve ozamandan buyana ilk defa 2. çizgiyi gördüm öncekide silik çıkmıştı ama o çok sıkıntılıydı 2 gün adet görmüştüm sonra kahverengi akıntım oluyordu inş. bunda bir sıkıntı yokturda mutluluğum yarım kalmaz. birde 24 ağustosta evliliğimizin 2. yılını doldurduk.

llahım bir yastıkta huzurla kocatsın sizi canm inşallah bebeğini de sağ salim eline alırsın sağlıkla bende 23 yaşındayım 1 senelik evliyim daha önce korunduğum için olmuyomuş bebeğim ama allahıma şükürler olsun dün gittim doktora çok iyi çok güzel dedi cuma günü 118 di dün baktı 488 çıktı kan değerlerim hızla büyüyo bebeğin dedi cuma günü 6 haftalık olcak ilk kalp atışlarını dinliycez inşallah çok heyecanlıyım :))

Merhaba,
bende ilk kullanımımda hamile kaldım ve ikiz :)

Canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sag salim :) bendebende 6 haftalık hamileyim amadaha ultrasonla bakmadı doktorum sen kaç haftalıkken ögrendin ikizlerin oldugunu belki benimde oyeledir :) cuma günü ilk muayneme gidicem

Adet agrıları gbi oluyo canm zaten ilk belirtiler gögüsler çok acıyo sen düşünme rabbim ol derse olur sen dua et sadece ve cok kafana da takma sendr yeni evlisin

Kizlar adetim geceli 1 gun oldu ve hala adet olmadim ve hala belirtim yok sadece goguslerim artik cok aciyor ve siddetli bas agrim var adetim gelecek degil mi

Cok uzgunum kahverengi akjntim geldi kesem gozukmedi kan de gerlerim gecen hafta 271 di bu hafta 887 yavas gelismis normalde 2000 olmaliymis drun bir tanesi dusukle sonlanir dedi bir tanesi

Angel 25 geldi mi canım adetin nasıl durumun suan eesell sen nasılsın arkadsım çok üzüldüm ama umudunu kaybetme ne olursa olsun o stres bile bebege zarar veriyo

Ben kullandım, yumurtam da oldu 28inde, sonuç bekliyorum. BAT 12 Kasım

Kizlar kan degerlerim düşüşe gecti

çok üzüldüm kaç çıktı? doktor ne diyor
ilk öğrendiğimde 271 di sonra 882 oldu 1 haftada normalde 2000lerde olması gerekiyormuş ve yine 1 hafta sonra 229 çıktı dr. bişey demedi demekki gelişmemiş dedi 2 gün sonra tekrar kan tahlili yaptırın beni arayın dedi.

canım sağlıksız bir gebelikmiş sanırım, kimyasal da diyorlar. umarım senin için en güzeli, en iyisi olur.
ilk gebeliğin miydi?

canım sağlıksız bir gebelikmiş sanırım, kimyasal da diyorlar. umarım senin için en güzeli, en iyisi olur.
ilk gebeliğin miydi?
canım benim inş. hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşuruz 2. gebeliğimdi canım ilkide düştü kendiliğinden sanki artık hep böyle olucakmış gibi geliyor rabbim bana sağlıklı gebelik nasip etmedi inş sizlere eder canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…