KLOMEN KULLANAN VAR MI ?

Sagol canm rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah çok başka bi duyguymuş. Belirtim bulantılar ve baş dönmesi bulantı cok şiddetli istifra ettiriyo akşam ve sabahları baş dönmesi kısa yani 3saniyelik bi dönme ama sıkça oluyo bide tıpatıp aynı adet görcekmişsin gibi bi sancılanma sanki geldi gelicek gbi hissediyosyn tam adet günlerinde ama gelmiyo ve gögüs agrısı gögüslerim hala acıyo

Benm adetime 5 gun kaldi ve 1gram bile agrim sizim bulantim hicbir belirtm yok

Çatlama iğnesi oldun mu canm sen ben olmadım doktor şaşırdı igneye gerek yokmuş bak dedi bana benim adetime 5 gün varken degilde son 2 gün kala başladı belirtiler

Çatlama iğnesi oldun mu canm sen ben olmadım doktor şaşırdı igneye gerek yokmuş bak dedi bana benim adetime 5 gün varken degilde son 2 gün kala başladı belirtiler
Yok.canim ben daha hicbir tedavi olmadim daha denemedeki 6.ayimiz die erken die tedavi baslamdilar bn sadece 1 ay klomen kullandm o ay tutmadi ilaci da biraktim dogal yolla olsun die smdi bekliyrm iste

anladım canm zamanı vardır elbet sen üzme kendini bak sizinde yeniymiş daha denemeniz ben şaşırdım ilk Kullanımım klomeni ama doktorlarda kafanıza takmayın diyo zamana bırak arkadasm eger olmazsa tedavi olrsun

Herkes ayni diyor canim takma diye haklisin en kisa zamnda hayirlisi ile olur ins..

Canim benim cok sevimdim bebegine rabbim ins. Sagsalim kavustursun. Benim bugun catlatma ignemi vurulali 18. Gun adetim yok ama dedigin gibi sancilar gogus acilari var 1haftadir bulantimda oluyo sma kusturcak derecede degil sanki bulaniyormus gibi hissediyorum bendekini psikolojik olarak yorumluyorum canim ama ins. Da vardr buseler heran olcakmisim gibi oluyo bide idrara daha sık cikmaya basladim ama su 1 hafta jritik gunkerim ins. Gelmezde bebek haberi alirim. Sana coooooook sevindim canim benim hayirli olsun :*

Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun seninde belirtilerin bebiş varmış gibi duruyo bence bi test yap yada dr git bendede aynısı oldu çünkü inşallah güzel haberlerini bekliyorum güzelim hepimiz için hayırlısını versin Rabbim

Kizlar ya adetime 2 gun kaldi ama hic adet belirtim yok buna bagli olarak hamilelik belirtimde yok sadece hafif gogus agrisi ve sik idrara cikma durumum var sanirim bu stres adetimi bile getirmeyecek

Angel 25 canm strese sokma kendini sık idrara cıkma ve gögs ağrısı her ikisininde belirtisi arasında sen moralini yüksek tut

Kizlar ya adetime 2 gun kaldi ama hic adet belirtim yok buna bagli olarak hamilelik belirtimde yok sadece hafif gogus agrisi ve sik idrara cikma durumum var sanirim bu stres adetimi bile getirmeyecek

Kızlar merhaba sizce bebiş varmı ben emin olamadım silik gibi çıkmış 2.çizgi
Canimmm test yaptim benimde silik cikti varla yok arasi bisey sen kac gunde yapmistin testi cok garip hissediyorum kbdimi icimden ciglik atasim var ama tereddüt ediyorum ya aksi bir durum olursa diye rabbim ins. Nasip etmustir artik

Eklentiler

• 1445265929132.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 59
E="Angel 25, post: 43111570, member: 698108"]Test yaptim canm.zaten negatif [/QUOTE]
Canim rabbim cok buyuk uzulme ben neler yasadim artik bebegim hic olmucakmis gibi geliyrdu silikde olsa uzun zaman sonra cift cizgiyi gordum ins. Umudum kirilmaz hersey yolundadir ve ins. Vardir bebegim rabbim tez zamnda nasip etsin canim sana ins. rabbim Olmayan herkese tatdirsin

E="Angel 25, post: 43111570, member: 698108"]Test yaptim canm.zaten negatif
Canim rabbim cok buyuk uzulme ben neler yasadim artik bebegim hic olmucakmis gibi geliyrdu silikde olsa uzun zaman sonra cift cizgiyi gordum ins. Umudum kirilmaz hersey yolundadir ve ins. Vardir bebegim rabbim tez zamnda nasip etsin canim sana ins. rabbim Olmayan herkese tatdirsin[/QUOTE]
Canm benm tebrik ederim hamilesin :)) Allah sagsalim kucagina da almayi nasip etsin
Dedgin gibi Allah buyuk vardir benim bilemedgim sebebi ins tez zamanda bende gorurum o cizgiyi

Tebrikler canm hamilesin ama erkrn test yapmıssın galiba gebeliğin çok yeni rabbim kucagına almayı nasip etsin kuzum benim adetimden 6 gün geçmişti test yaptığmda senin kaç gün geçti eesell

çok çok teşekkür ederim kızlar hemşirede vardır dedi ama ilk bebeğimi düşük yaptım ondan korkuyorum illaki inş. herşey yolundadır. rabbim sağ salim kavuşturur Angel 25 canımm evet günün geçmediyse inş. sendede vardırda 3 mutluluk yaşarız çünkü ben testi yaptım bakıyorum ikinci cizgi çıkmadı üzüldüm sonra testi elime aldığımda çok az bir çizgi gördüm sonra o durdukca durdukca netleşti. OzlemOzcan23 canım benim adetim hep düzensizdi ondan adet takvimim vardı oraya göre bugün olmam gerekiyordu bugünde 32. gün iğne vurulunca 15. gün belli oluyor deniliyorya canım ben ancak bu zamana kadar sabredebildim bugünde iğne olalaı 20. günüm.

evet evet inş. canım bundan sonraki duam rabbiim olmasını isteyipde olmayan herkese versin inş. ve sağsalim kavuştursun bizlerede inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…