Klomen kullanan ve kullanıp bekleyenler buyrunnn

Ben simdi degerlerimde uyusmayanlari yazayim buraya:

5.ci gun LH; 15.3 (normalde max 12.5)
AHM 9.60 (normalde max 8.0)
SHGB 23.1 (28 ve 146 arasi olmasi lazim)

12.ci gun
E2 OESTRADIOL; 57 (64-357)

18. gun E2 ve Progesteron duzgun sonuc.

12.ci gun

Bu değerler çok komplike görünmüyor ama aklınızda olsun kadın Doğum hormon testleri adetin iki yada üçüncü günü bakılır. Yumurtalıklar da çok sayıda kist var mı yada kıllanma ve adet düzensizliği

bi kızım var ikinciyi düşündük dusuneli başıma gelmeyen kalmadı önce pco olduğumu öğrendim sonra 3 tane düşük yaptım baştan sonra bütün araştırmalar yapıldı hiçbi sorun çıkmadı Bu ay yumurtlama takibi yaptırdım hiç yumurtam olusmamis doktor adetin 2. günü gel dedi klomen tedavisine başlatıcakmis 2 senedir bıktım hastanelerden doktorlardan ve alttan muhayenelerinden Rabbim hepimizi selamete cikarir insallah

Folik asit ve glukofen kullanıyorum bu ay başladım. İşte klomenle ovitrelle yi de kendi kendime kullanayim diyorum doktora gitmeden. Çünkü klomen icmezsem benim yumurtalar buyumuyor
Şimdi klomen in yumurta büyüyüp gelişmez çatlamazsa kist yapma gibi bir yan etkiside var o yüzden en azından beşinci klomen kullandığın gün bi ultrason iyi olur. Haa kist olursa be olur o ay hamile kalmazsın adetle birlikte kistler atılır ama yinede takipsiz risk alma derim

12.ci gun

Ben gittiğim her yerde ultrasonla bakılır bakılmaz aaa sen polikistiksin denen bi insanım adetlerim düzensiz iki yumurtalığım yoğun kistlerle dolu çenemde kıllanma var insulin direncim var ama AMH bende 2.7 çıktı yani demem o ki evet değerin yüksek ama tek başına o değerin yüksekliği kesin tanı kriteri değil

Anladim. Burda Almanyada biraz daha farkli sanirim. yani belki doktorum bende de ilk bakista anlamistir ya da ne bileyim fakat bana bugun bile umut vererek konustu. PCO'sun diyemem dedi. birde ben bekarligimdan beri kendimi bildim bileli tuylenme'de asirilik veya adet duzensizligini biliyordum ve dogum kontrol hapi kullanip vucudumdaki hormon duzeyini bozmamak icin sadece 1 ay kullandim sonra devam etmedim. Bekarken zaten ciddiye alinmadi karin agrilarim olsun adet duzensizligim olsun. Bakalim bu ay Klomen ile yeni bir umit dogdu ama 2.7 ile 8.60 arasinda da daglar kadar fark var. korkmadim degil bi anda.

Bana direk tüp bebek dedi geçen ay ben ısrarla hsg istedim çünkü iki tüpüm de tıkalıydı ve hsg de sağ tüpüm açıldı ve ilk ay klomen le hamile kaldım

Bana direk tüp bebek dedi geçen ay ben ısrarla hsg istedim çünkü iki tüpüm de tıkalıydı ve hsg de sağ tüpüm açıldı ve ilk ay klomen le hamile kaldım
Mevlam sag salim kucagina almayi nasib etsin. Sevindim buna. Esim de uzulme bu ay hamile kalirsin insallah diyor. ovulasyon testlerim de var ve dingumun 11 gunu kan vermeye gidecegim. insallah hersey cok iyi olur.

Mevlam sag salim kucagina almayi nasib etsin. Sevindim buna. Esim de uzulme bu ay hamile kalirsin insallah diyor. ovulasyon testlerim de var ve dingumun 11 gunu kan vermeye gidecegim. insallah hersey cok iyi olur.
İnşallah gönlünce olur altı yıl bekledim ben yıpratıcı bir süreç

Bende klomen kullanıp hamile kalan biri olarak yazmak istedim. İlk olarak yumurtlama tembelliği olduğu için vermişti doktor haliyle çocukda istiyorduk Haziran'da kullanıp hemen ertesi ay hamile kaldım fakat kimyasal oldu 4 haftalıkken düştü sonrasında doktora gittim coğu kez bi sürü doktor değiştirdim en sonunda kendim bir kutu klomen aldım ve kullanmaya başladım yanılmıyorsam adetin 3 veya 4. Günüydü şimdi iste 8 haftalık hamileyim çok şükür . Gerçekten olmaması yıpratıyor insanı muayeneler doktorların söyledikleri en güzeli sabretmek ve stres olmamak gerçekten çözüm bu öncekinde çok panik çok stresliydim ama bunda Allah'a şükürler olsun çok rahatım o yüzden bebeğimde çok iyi Sizlere tavsiyem gebelik düşünmeden önce kendinizi rahatlatın stresten arının ve hiç düşünmeyin

Beni

Anladım canım. Ben iğneden sonra protestan 100lük kullanmaya başladım. kesin gelmesi lazım adetimin. bişey yoksa. O yüzden yarın gelmezse yapayım mi acaba test dedim de. çıkmayabilir de dediğin gibi di mi
Sonuç var mi

bende pko hastasıyım ve yumurtalıklarım tembel çalısıyormus. ben 3 kasımda klomene basladım. 2 tane yumurtam olustu. 1 tanesi çatlasa yeterli dedi doktor ve 8 kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. bu ayın 29unu bekliyorum. inşallah hayırlısıyla mutlu haberi alırız.

Mrb benim de bugun adet günum hic sancim yok adet olmadim. ama hassas test negatif cikti
Benim hafif kasik ağrım var hareket edince artiyor. Bir de ilk defa göğüs uclarim açıyor ve dolgun. Göguslerden suphelendim zaten. Ama korkuyorum yine negatif çıkacak diye.

İyi akşamlar kızlar. Bende pkoluyum ve klomenle hamile kaldim ikizlere. İnşallah Rabbım burda isteyen herkese nasip etsin. Diğer aylardan tek farkı aklımda hiç bebek düşüncesi yoktu sanırım bunun etkisi çok fazla .

Kaç ay kullandınız. kaç yumurta oluştu?

Kaç ay kullandınız. kaç yumurta oluştu?
İlk klomen denemem di ve hiç takip istemedi doktorum. İyi ki de istememiş yoksa büyümüş mu diye tedirgin olacaktım. İlacı kullandım ilişki takvimi verdi tam uymadikta ama çok sukur Rabbim nasip etti. Sanırım 3 tane oluştu bir tane yumurtam sonradan catlamis doktorum hem hamilesin hemde yumurtan catlamis demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…