Klomen kullanan ve kullanıp bekleyenler buyrunnn

Ben

on sekiz gün olduysa idrarda bile çıkabilir gaz hissi gebelikte oluyo bi baktır ben merak ettim şimdi
2 yıldır korunmuyoruz ve bebek bekliyoruz olmuyor. geçen ay doktora basladık. her ay negatifi gördüğüm için bu ay da öyle olacak diye korkuyorum regl tarihimde 29u ama işte pco oldugu için geç ya da erken olma olasılığı da var

Benim de öyle ama iğneden on iki gün sonra çıktı bi baktır

Klomen kullananlar ben ilaci ictim de catlatma ignesini Ne zaman verio dr 1 tane mi.kac saat sonra birlikte olunuo

Klomen kullananlar ben ilaci ictim de catlatma ignesini Ne zaman verio dr 1 tane mi.kac saat sonra birlikte olunuo
Ben klomen bittikten sonraki gün öğlen on ikide yaptırdım.on iki saat ve 36 saat sonra ilişki önerdi sonrasında da bir hafta gün aşırı

Bende sorun yok cok sukur esimde de Yok ama olmadi bebisimiz henuz eylulde klomen kullandm ve kimyasal gecirdim bu ayda klomen ve catlatma ignesyle deniyorz bugun oldum igneyi dua edelim kizlar

kizlar ben klomen progestron ve folik asit kullandim gebe kaldim sagon kurude yaptim tabi bilin istedim

İnşallah hayırlısıyla hamilesindir bana sonucu bildir merak ederim
Merhaba canım . Yine hüsrann.. Bu ay da nasip etmedi Rabbim. Test yapmama bile gerek kalmadı. Dün akşam lekelenme oldu . Bugünde lekelenme devam ediyor tam kanama gelmedi ama adet sancım başladı , gelmesi yakındır .

Merhaba canım . Yine hüsrann.. Bu ay da nasip etmedi Rabbim. Test yapmama bile gerek kalmadı. Dün akşam lekelenme oldu . Bugünde lekelenme devam ediyor tam kanama gelmedi ama adet sancım başladı , gelmesi yakındır .
Hayırlısı olsun bakalım sakın takma kafana emin ol en kısa zamanda hamile kalacaksın

nasıl nekadar tedavi gördünüz acaba hayırlı olsun inşallah:)?

Merhaba kizlar, ben bugun son klomenimi kullandim. bugun adetim kesildi ve 2 gundur ovulasyon testiyle takip etmeye basladim. yarin kan aldircam insallah bu ay guzel haberler aliriz.

Yanliz deginmek istedigim bi konu var. klomen'den mi bilmiyorum ama 3 gundur basim catliyor. yataktan cikamaz haldeyim. cogu zaman uyuyarak gecirdim gunumu. usutme soguk alginligi grip gibi seyler yok aslinda ama acaba sizde de klomende bas agrisi yan etkisi giren varmi? paylasabilirmisiniz sizin gordugunuz yan etkileri?

yeni tedaviye başladınmı canım naptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…