- 21 Şubat 2016
- 130
- 64
- 18
- 30
2 yıldır korunmuyoruz ve bebek bekliyoruz olmuyor. geçen ay doktora basladık. her ay negatifi gördüğüm için bu ay da öyle olacak diye korkuyorum regl tarihimde 29u ama işte pco oldugu için geç ya da erken olma olasılığı da varBen
on sekiz gün olduysa idrarda bile çıkabilir gaz hissi gebelikte oluyo bi baktır ben merak ettim şimdi
Benim de öyle ama iğneden on iki gün sonra çıktı bi baktır2 yıldır korunmuyoruz ve bebek bekliyoruz olmuyor. geçen ay doktora basladık. her ay negatifi gördüğüm için bu ay da öyle olacak diye korkuyorum regl tarihimde 29u ama işte pco oldugu için geç ya da erken olma olasılığı da var
o zaman yarın bi idrar testi mi yapsam yoksa pazartesi kanda mı baktırsam ?Benim de öyle ama iğneden on iki gün sonra çıktı bi baktır
Var mı gelismeBen olmadim hala ama olcami hissediyorum.
Var.mı bir gelismeDaha yapmadım canım. Bugün itibariyle bir gün geçti adetim. Negatif çıkmasından korkuyorum
Ben klomen bittikten sonraki gün öğlen on ikide yaptırdım.on iki saat ve 36 saat sonra ilişki önerdi sonrasında da bir hafta gün aşırıKlomen kullananlar ben ilaci ictim de catlatma ignesini Ne zaman verio dr 1 tane mi.kac saat sonra birlikte olunuo
Acilden yarın kandan baktır bence garanti olsuno zaman yarın bi idrar testi mi yapsam yoksa pazartesi kanda mı baktırsam ?
Yarin baktiracagim. Dua et bana olur mu ? Cok tesekkur ederim her sey icin.Acilden yarın kandan baktır bence garanti olsun
İnşallah hayırlısıyla hamilesindir bana sonucu bildir merak ederimYarin baktiracagim. Dua et bana olur mu ? Cok tesekkur ederim her sey icin.
Negatif canım, adet gecikmesinin ikinci günü regl oldum. Çok şiddetli agrili geçiyorVar.mı bir gelisme
Merhaba canım . Yine hüsrann.. Bu ay da nasip etmedi Rabbim. Test yapmama bile gerek kalmadı. Dün akşam lekelenme oldu . Bugünde lekelenme devam ediyor tam kanama gelmedi ama adet sancım başladı , gelmesi yakındır .İnşallah hayırlısıyla hamilesindir bana sonucu bildir merak ederim
Hayırlısı olsun bakalım sakın takma kafana emin ol en kısa zamanda hamile kalacaksınMerhaba canım . Yine hüsrann.. Bu ay da nasip etmedi Rabbim. Test yapmama bile gerek kalmadı. Dün akşam lekelenme oldu . Bugünde lekelenme devam ediyor tam kanama gelmedi ama adet sancım başladı , gelmesi yakındır .
İnşallah nasip eder Rabbim.Hayırlısı olsun bakalım sakın takma kafana emin ol en kısa zamanda hamile kalacaksın
İyi akşamlar kızlar. Bende pkoluyum ve klomenle hamile kaldim ikizlere. İnşallah Rabbım burda isteyen herkese nasip etsin. Diğer aylardan tek farkı aklımda hiç bebek düşüncesi yoktu sanırım bunun etkisi çok fazla .
bende pko hastasıyım ve yumurtalıklarım tembel çalısıyormus. ben 3 kasımda klomene basladım. 2 tane yumurtam olustu. 1 tanesi çatlasa yeterli dedi doktor ve 8 kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. bu ayın 29unu bekliyorum. inşallah hayırlısıyla mutlu haberi alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?