Benim de iki tane vardı biri olgunlasmayabilir dedi sonraki gittiğimde catlamisti.ben ikiz olur mu diye merak ediyorum bakalım kısmette ne varsa.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.benim bir tane var evlat güzel şey.İlk klomen denemem di ve hiç takip istemedi doktorum. İyi ki de istememiş yoksa büyümüş mu diye tedirgin olacaktım. İlacı kullandım ilişki takvimi verdi tam uymadikta ama çok sukur Rabbim nasip etti. Sanırım 3 tane oluştu bir tane yumurtam sonradan catlamis doktorum hem hamilesin hemde yumurtan catlamis demişti
Allah gönlüne göre versin canimBenim de iki tane vardı biri olgunlasmayabilir dedi sonraki gittiğimde catlamisti.ben ikiz olur mu diye merak ediyorum bakalım kısmette ne varsa.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.benim bir tane var evlat güzel şey.
Insallah!!!!!! bende bu ay ilk defa klomen kullanacagim cok iyi bir his var icimde. Insallah mevlam hepimizin yuzunu guldursun.bende pko hastasıyım ve yumurtalıklarım tembel çalısıyormus. ben 3 kasımda klomene basladım. 2 tane yumurtam olustu. 1 tanesi çatlasa yeterli dedi doktor ve 8 kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. bu ayın 29unu bekliyorum. inşallah hayırlısıyla mutlu haberi alırız.
Canim ilk klomen kullanisinda mi? ben 11 aydir hic korunmadim ve cok uzuldum bu gune kadar. bugun adet oldum bir an once klomen kullanip guzel haberler almak istiyoruz.İyi akşamlar kızlar. Bende pkoluyum ve klomenle hamile kaldim ikizlere. İnşallah Rabbım burda isteyen herkese nasip etsin. Diğer aylardan tek farkı aklımda hiç bebek düşüncesi yoktu sanırım bunun etkisi çok fazla .
günde kaç kez klomen kullandınız bende bu ay kullanıyorum günde bir kez.Canim ilk klomen kullanisinda mi? ben 11 aydir hic korunmadim ve cok uzuldum bu gune kadar. bugun adet oldum bir an once klomen kullanip guzel haberler almak istiyoruz.
Aminn İnşallahh.. Az önce bir arkadasım aradı hamileymiş. Hem mutlu oldum , hem hüzünlendim. Tedavi olmadan hamile kalanlara imrenir oldum. Rabbim bizede saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinn..Insallah!!!!!! bende bu ay ilk defa klomen kullanacagim cok iyi bir his var icimde. Insallah mevlam hepimizin yuzunu guldursun.
Evt canim ilk kullandim doktorum takip istemedi günde iki tane 5 gün kullanmıştım. Umutsuzdum sonuçta iğne felan vermemişti. Ama çok sukur Rabbim nasip etti. Kafana takma canim inşallah sana da ilk ayda nasip olur.Canim ilk klomen kullanisinda mi? ben 11 aydir hic korunmadim ve cok uzuldum bu gune kadar. bugun adet oldum bir an once klomen kullanip guzel haberler almak istiyoruz.
Ben daha önce hamilelik yaşamış olmama rağmen hiçbir şey hissedemiyorumBen olmadim hala ama olcami hissediyorum.
Kısmette ne varsa o olur.benim ilk çocuğum tedavisiz oldu.ikinci olmuyor.Aminn İnşallahh.. Az önce bir arkadasım aradı hamileymiş. Hem mutlu oldum , hem hüzünlendim. Tedavi olmadan hamile kalanlara imrenir oldum. Rabbim bizede saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinn..
Rabbim nasip eder inşallah. Benim daha ilk olacak olursa inşallah.Kısmette ne varsa o olur.benim ilk çocuğum tedavisiz oldu.ikinci olmuyor.
Yarin kontrole gidicem igne verir heraldeKizlar acil cevap .ben klomen kullandim ilk defa 1 bucuk yillik evliyim .4.gunu ilaca basladim .10 .gunde leke geldi normal mi ya
Ben daha yeni adet oldum 3.cu gunumdeyim. ve 5.ci gunden 9a kadar gunde 1 kez dedi doktorum.günde kaç kez klomen kullandınız bende bu ay kullanıyorum günde bir kez.
Canim biliyormusun en yakin arkadasimin 9.5 aylik bebegi vardi kucaginda ve benim hamile haberimi beklerken ayni anda test yaptik o hamile cikti. insan tabii ki seviniyor ama huzun de oluyor dedigin gibi.Aminn İnşallahh.. Az önce bir arkadasım aradı hamileymiş. Hem mutlu oldum , hem hüzünlendim. Tedavi olmadan hamile kalanlara imrenir oldum. Rabbim bizede saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinn..
Aynen , buruk bir sevinç oluyor içimizde. Rabbim inşallah tüm isteyenlere evlat sevgisini hissetmeyi nasip etsin..Canim biliyormusun en yakin arkadasimin 9.5 aylik bebegi vardi kucaginda ve benim hamile haberimi beklerken ayni anda test yaptik o hamile cikti. insan tabii ki seviniyor ama huzun de oluyor dedigin gibi.
Canım gözün aydınn. Rabbim sağlıkla kuağına almayı nasip etsin inşallah :)İlk kez bu ay kullandım beta hcg salı günü pozitif çıktı
Teşekkür ederim hap sonrası iğnede oldum çünkü bende pcos var ve tek tüpüm açık. Adetin beşinci günü günde bir tablet beş gün kullandım bi gün sonra çatlatma yaptırdım hiçte ümidim yoktu laylaylom bi havada denemek için kullandım çünkü altı yıldır olmuyordu tüp bebek dediler. Gelelim pozitif sonucu görmeden ki halime sağlı sollu kasıklarımda korkunç bi ağrı oldu ve göğüslerim çok şişti ve ağrıdı ben bunları ilaca bağladım sık idrara çıkma olayı vardı onuda ilişki sıklığına bağlı sistit sandım. Çatlatma iğnesinden on iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim darısı başınaCanım gözün aydınn. Rabbim sağlıkla kuağına almayı nasip etsin inşallah :)
Kullanımın nasıldı sadece hap mı kullandın , yoksa hap bitiminde çatlatma iğnesi oldun mu?
Ve pozitifi görmeden önce ki belirtilerin nelerdi ?
Aminn. bende de pcos var. 3 kasımda klomen kullandım 5 gün boyunca . 2 tane yumurtam oluşmuş. ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. bugün 18 gün oldu iğneyi yaptıralı hiç test yaptırmadım. kasık ağrım pek yok yoğun bir şekilde gaz sancım ve bununla birlikte ağrımda oluyor. sık idrara çıkmakta cabası.Teşekkür ederim hap sonrası iğnede oldum çünkü bende pcos var ve tek tüpüm açık. Adetin beşinci günü günde bir tablet beş gün kullandım bi gün sonra çatlatma yaptırdım hiçte ümidim yoktu laylaylom bi havada denemek için kullandım çünkü altı yıldır olmuyordu tüp bebek dediler. Gelelim pozitif sonucu görmeden ki halime sağlı sollu kasıklarımda korkunç bi ağrı oldu ve göğüslerim çok şişti ve ağrıdı ben bunları ilaca bağladım sık idrara çıkma olayı vardı onuda ilişki sıklığına bağlı sistit sandım. Çatlatma iğnesinden on iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim darısı başına
on sekiz gün olduysa idrarda bile çıkabilir gaz hissi gebelikte oluyo bi baktır ben merak ettim şimdiAminn. bende de pcos var. 3 kasımda klomen kullandım 5 gün boyunca . 2 tane yumurtam oluşmuş. ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. bugün 18 gün oldu iğneyi yaptıralı hiç test yaptırmadım. kasık ağrım pek yok yoğun bir şekilde gaz sancım ve bununla birlikte ağrımda oluyor. sık idrara çıkmakta cabası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?