Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Kuzum google'da 19mm diyor ama doktorun daha iyi bilir büyür daha o bence kontrol ettikten sonra bişey demedimi ne den mesajla bilgi veriyor
Benim doktorum baska sehirde ben baska sehirdeyim. Burda ultrasona girip vp da yolluyorum ona bana ne yapacagimi soyluyor. Burdaki doktorlardan hayir bulamayinca boyle yaptik artik. Simdi yazdi 2gun sonra yine muayene ol diye. Gecen ay cok fazla buyume olmustu igmeyi yaptigimda 24mm olmustu bu ay niye boyle oldu anlamadim

17 iyi 18 de iğne vuruyorlar, yarın vurabilir tek yumurta mı gelişmiş
2gun sonra tekrar muayene istedi. Gecen ay 24mm olmustu bu ay neden boyle olduki. Evet tek yumurtaydi o da minik kalmiss

Çok büyük olması da iyi değil diyorlar canım, 18,22 ideal. İnşallah olur. Hangi şehirdesin.?

Çok büyük olması da iyi değil diyorlar canım, 18,22 ideal. İnşallah olur. Hangi şehirdesin.?
Azerbaycangecen ay catlama olmustu ama degerlendirmeyi sadece 1kez yaptim ondan olmadi heralde

Ben bu akşamki hapıda iki tane bir arada yuttum yarın akşamıda öyle yutucam inşallah fazla büyümez büyümesi kaç gün sürüyor acaba pzts kontrol ya benim
Hahah son hapı iki yut dedim hatun duramamış. Günde 1,2 mm büyüyorlar canım

Ben bu akşamki hapıda iki tane bir arada yuttum yarın akşamıda öyle yutucam inşallah fazla büyümez büyümesi kaç gün sürüyor acaba pzts kontrol ya benim
Bence cuma da kontrole gitmelisin pazartesi geç olmasın 7. Gün başlamıştım sen pazartesi Döngünün kaçıncı günü oluyor?

Hahah son hapı iki yut dedim hatun duramamış. Günde 1,2 mm büyüyorlar canım
Hadi bakalım bi gidicem kafam kadar olmasınlar da dayanamadım valla ya zararı olmaz inşallah yarında iki yutayım son sonra üç gün dayanda pzts olsun kontrole gideyim diye

Hadi bakalım bi gidicem kafam kadar olmasınlar da dayanamadım valla ya zararı olmaz inşallah yarında iki yutayım son sonra üç gün dayanda pzts olsun kontrole gideyim diye
Kızım ben hepsinin çifter çifter içtim 22 oldu en büyüğü

Bence cuma da kontrole gitmelisin pazartesi geç olmasın 7. Gün başlamıştım sen pazartesi Döngünün kaçıncı günü oluyor?
Pzts tam 15. Gün
12 nisanda regl oldum 15 nisan doktora gittim sağda solda yumurta var dedi istenilen boyuta gelir inşallah dedi 18 nisan Klomen başladım 22 nisan Klomen son gün 26 sı kontrole gel dedi son üç gün ilişkiye girme dedi prşb son ilişkin olsun dedi

Peki gittiğinde varmıydı yumurtan sonra içmeye başladın ya
Ben adetin 3. Günü gittim o zaman başladık, adetin 3. Günü yumurta bilgisi vermedi. 9. Gün gittiğimde en büyüğü 11mm olmuştu, 13. Gün gittiğimde 16, 17,22 mm olmuşlardı. İğne vermedi, çatlar dedi. 14. Gün aşırı kasık ağrım oldu sanırım o gün çatladı bugün benim 15. Günüm

Anladım canım bende adetin 4. Günü gittim sağdada soldada var dedi ama akıl edip sormadım ölçülerini keşke sorsaydım

Keşke o gün başlasaymış neden başlamadı acaba enteresan
Ama herşeyde vardır bir hayır ben takvimden bakıyorum yumurtlama zamanını 26 sı pzts gösteriyor

Eklentiler

• F9586288-657E-492D-BC7D-AFBD93E5ECAD.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 23
Hesapladı aslında başlatcaktı herhalde ama 23 nisan kontrole çağırmadı gerekti sonra dedi o gün ben yokum tekrar hesap yaptı şimdiki tarihi verdi
Olur inşallah sen hissedersen kadınlarının ağrıdığını çatlama gibi çalışma yap yine de bence pas geçme. Benim de haftasonuna denk geliyordu doktor acile gel rica et dedi. Acile gidip baktormıştım en azından çatlama durumu olursa ona göre hareket edersin

Ama herşeyde vardır bir hayır ben takvimden bakıyorum yumurtlama zamanını 26 sı pzts gösteriyor
Senin takvim değişikmiş benimki baya yakın gösteriyor, gerçi takvimin gösterdiği doğru olsaydı şimdiye kadar hamile kalırdık hep şu takvimler yanılttı bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…