Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Cmts pazar boş bırakayım diyorum doktor öyle dedi ya ilişkiye mola

Ayyyy ne yapıyorsun orada Azeri misin? 1 kere az olmuş en az 1 hafta denemek lazım
Evet canim azerbaycanliyimm. Napayim iste takiliyorum burda. Benim esim asker gece nobeti oluyo sonra o nobetin yorgunligu falan derken yapamadim iste

Ayy o da zormuş, gece uykusundan dürtükleyip yine uyutacaksın artık

Neyse tabi doktoru dikkate almak daha mantıklı bir bildiği Vardır heralde, çok da kafaya takmamak lazım
Doktor prşb ilaç bitiyor son ilişki olsun üç gün boş geç dedi ama ben cumayıda değerlendireyim diyorum çatlar falan üzülürüm iki gün mola yeter

Doktor prşb ilaç bitiyor son ilişki olsun üç gün boş geç dedi ama ben cumayıda değerlendireyim diyorum çatlar falan üzülürüm iki gün mola yeter
Katılıyorummmmmmmm sperm testinde bilr 2 günlük boşluk diyorlar etkilemez bence

Allah ol derse olur lakin biz sabirsiz davranıyoruz bende bazen kendime kızıyorum Allah'ın takdiri ama her kadın gibi anne olmayı hepimiz istiyoruz
Ya tabiki orası öyle ama heyecan, bir de ilaçlı ilk deneme çok umut var.. İnşallah güzel sonuçlar olur ister istemez tatlı bir telaş oluyor

Ya tabiki orası öyle ama heyecan, bir de ilaçlı ilk deneme çok umut var.. İnşallah güzel sonuçlar olur ister istemez tatlı bir telaş oluyor
Olmaz mı ya ben kendim istedim ilacı yoksa Dr bana siz yumurtlama gününü tutturamiyorsunuzdur herşey normal dedi ben sanki yükü ilacın üstüne atmış gibi rahatlamış hissediyorum

Olmaz mı ya ben kendim istedim ilacı yoksa Dr bana siz yumurtlama gününü tutturamiyorsunuzdur herşey normal dedi ben sanki yükü ilacın üstüne atmış gibi rahatlamış hissediyorum
Ya ayın her gününü denedim nasıl tutmuyor 2,3 ay değil 1 sene uğraştım yok yok olmuyor. Ahh o ilk denediğim aydaki heyecanım kesim olacak diye bebek odaları bakıyordum işe bak

Ya ayın her gününü denedim nasıl tutmuyor 2,3 ay değil 1 sene uğraştım yok yok olmuyor. Ahh o ilk denediğim aydaki heyecanım kesim olacak diye bebek odaları bakıyordum işe bak
Bizim bide o problemimiz var eşim çok yoruluyor pek çalışma yapamıyoruz genelde yumurtlama günlerine dikkat ediyorduk

Bencede of valla ramazandada zor oluyor oruç ve çocuk çalışmaları
Araya zaman girdiği için tutturamayacak gibi bir his oldu bende. Bir de günaşırı dedi ya, ne zaman boş gün gelse o gün yumurtluyorum gibi bir his

Günaydın kızlar nasılsınız?? mavispreyboya iğne etkisi başladı mı? Ağrı yapıyor diyorlar durum ne @Brs1691 geri sayım devam ediyor, @yildizsavascisi sende durumlar nasıl? Benim gece kasıklarım ağrıdı adet başlangıcı gibi 10 gün önce mi gelecek dedim çok şükür şuan bir şey yok. Genelde ateş falan artmaya başlıyormuş gebelik olunca ama o da yok. Umutsuzluğa kapılıyorum sanırım

Araya zaman girdiği için tutturamayacak gibi bir his oldu bende. Bir de günaşırı dedi ya, ne zaman boş gün gelse o gün yumurtluyorum gibi bir his
Bende çok boş geçmek istemiyorum ama artık isyan yani valla en kısa zamanda nasip olur inşallah

Umutsuzluğa kapılma dur bakalım daha ya.. valla sorma geri sayım başladı pzts olsada gitsem ya artık kontrole bişey sorucam böyle gebelik düşünürken çok iş yapmak süpürge yapmak çok hareket zararlı mı bebek tutunmaz vs gibi durumlar olur mu acaba

yildizsavascisi
Evet, öyle diyorlar. Özellikle bizim gibi klomen kullananlarda daha sık oluyormuş. Bu haftasonu cam silecektim erteledim sen de iğneden sonra çok iş yapma, süpürge falan çok zorlamadıkça etkilemez bence

Bugün regl 4. Gunu doktora gideceğim ama emin değilim canım esim is için şehir dışında bir hafta sonra falan gelecek olurda geç gelirse yumurtlama kaçar boşa ilac alırım diye karar veremedim bugün gidip gitmemeye kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…