Cmts pazar boş bırakayım diyorum doktor öyle dedi ya ilişkiye molaOlur inşallah sen hissedersen kadınlarının ağrıdığını çatlama gibi çalışma yap yine de bence pas geçme. Benim de haftasonuna denk geliyordu doktor acile gel rica et dedi. Acile gidip baktormıştım en azından çatlama durumu olursa ona göre hareket edersin
Evet takvimlere de güven olmuyorSenin takvim değişikmiş benimki baya yakın gösteriyor, gerçi takvimin gösterdiği doğru olsaydı şimdiye kadar hamile kalırdık hep şu takvimler yanılttı bizi
Neyse tabi doktoru dikkate almak daha mantıklı bir bildiği Vardır heralde, çok da kafaya takmamak lazımCmts pazar boş bırakayım diyorum doktor öyle dedi ya ilişkiye mola
Evet canim azerbaycanliyimm. Napayim iste takiliyorum burda. Benim esim asker gece nobeti oluyo sonra o nobetin yorgunligu falan derken yapamadim isteAyyyy ne yapıyorsun oradaAzeri misin? 1 kere az olmuş en az 1 hafta denemek lazım
Doktor prşb ilaç bitiyor son ilişki olsun üç gün boş geç dedi ama ben cumayıda değerlendireyim diyorum çatlar falan üzülürüm iki gün mola yeterNeyse tabi doktoru dikkate almak daha mantıklı bir bildiği Vardır heralde, çok da kafaya takmamak lazım
Allah ol derse olur lakin biz sabirsiz davranıyoruz bende bazen kendime kızıyorum Allah'ın takdiri ama her kadın gibi anne olmayı hepimiz istiyoruzİnşallah canım son 11 gün artık ama hiç belirti yok sanki
Katılıyorummmmmmmm sperm testinde bilr 2 günlük boşluk diyorlar etkilemez benceDoktor prşb ilaç bitiyor son ilişki olsun üç gün boş geç dedi ama ben cumayıda değerlendireyim diyorum çatlar falan üzülürüm iki gün mola yeter
Ya tabiki orası öyle ama heyecan, bir de ilaçlı ilk deneme çok umut var.. İnşallah güzel sonuçlar olur ister istemez tatlı bir telaş oluyorAllah ol derse olur lakin biz sabirsiz davranıyoruz bende bazen kendime kızıyorum Allah'ın takdiri ama her kadın gibi anne olmayı hepimiz istiyoruz
Olmaz mı ya ben kendim istedim ilacı yoksa Dr bana siz yumurtlama gününü tutturamiyorsunuzdur herşey normal dedi ben sanki yükü ilacın üstüne atmış gibi rahatlamış hissediyorumYa tabiki orası öyle ama heyecan, bir de ilaçlı ilk deneme çok umut var.. İnşallah güzel sonuçlar olur ister istemez tatlı bir telaş oluyor
Ya ayın her gününü denedim nasıl tutmuyor 2,3 ay değil 1 sene uğraştım yok yok olmuyor. Ahh o ilk denediğim aydaki heyecanım kesim olacak diye bebek odaları bakıyordum işe bakOlmaz mı ya ben kendim istedim ilacı yoksa Dr bana siz yumurtlama gününü tutturamiyorsunuzdur herşey normal dedi ben sanki yükü ilacın üstüne atmış gibi rahatlamış hissediyorum
Bizim bide o problemimiz var eşim çok yoruluyor pek çalışma yapamıyoruz genelde yumurtlama günlerine dikkat ediyordukYa ayın her gününü denedim nasıl tutmuyor 2,3 ay değil 1 sene uğraştım yok yok olmuyor. Ahh o ilk denediğim aydaki heyecanım kesim olacak diye bebek odaları bakıyordum işe bak
Ozaman ovulasyon testi ya da yumurta takibi şart sizeBizim bide o problemimiz var eşim çok yoruluyor pek çalışma yapamıyoruz genelde yumurtlama günlerine dikkat ediyorduk
Bencede of valla ramazandada zor oluyor oruç ve çocuk çalışmalarıKatılıyorummmmmmmm sperm testinde bilr 2 günlük boşluk diyorlar etkilemez bence
Araya zaman girdiği için tutturamayacak gibi bir his oldu bende. Bir de günaşırı dedi ya, ne zaman boş gün gelse o gün yumurtluyorum gibi bir hisBencede of valla ramazandada zor oluyor oruç ve çocuk çalışmaları
Bende çok boş geçmek istemiyorum ama artık isyan yani valla en kısa zamanda nasip olur inşallahAraya zaman girdiği için tutturamayacak gibi bir his oldu bende. Bir de günaşırı dedi ya, ne zaman boş gün gelse o gün yumurtluyorum gibi bir his
Umutsuzluğa kapılma dur bakalım daha ya.. valla sorma geri sayım başladı pzts olsada gitsem ya artık kontrole bişey sorucam böyle gebelik düşünürken çok iş yapmak süpürge yapmak çok hareket zararlı mı bebek tutunmaz vs gibi durumlar olur mu acabaGünaydın kızlar nasılsınız??mavispreyboya iğne etkisi başladı mı? Ağrı yapıyor diyorlar durum ne @Brs1691 geri sayım devam ediyor, @yildizsavascisi sende durumlar nasıl? Benim gece kasıklarım ağrıdı adet başlangıcı gibi 10 gün önce mi gelecek dedim çok şükür şuan bir şey yok. Genelde ateş falan artmaya başlıyormuş gebelik olunca ama o da yok. Umutsuzluğa kapılıyorum sanırım
Günaydın kızlar nasılsınız??mavispreyboya iğne etkisi başladı mı? Ağrı yapıyor diyorlar durum ne @Brs1691 geri sayım devam ediyor, @yildizsavascisi sende durumlar nasıl? Benim gece kasıklarım ağrıdı adet başlangıcı gibi 10 gün önce mi gelecek dedim çok şükür şuan bir şey yok. Genelde ateş falan artmaya başlıyormuş gebelik olunca ama o da yok. Umutsuzluğa kapılıyorum sanırım
Evet, öyle diyorlar. Özellikle bizim gibi klomen kullananlarda daha sık oluyormuş. Bu haftasonu cam silecektim erteledimUmutsuzluğa kapılma dur bakalım daha ya.. valla sorma geri sayım başladı pzts olsada gitsem ya artık kontrole bişey sorucam böyle gebelik düşünürken çok iş yapmak süpürge yapmak çok hareket zararlı mı bebek tutunmaz vs gibi durumlar olur mu acaba
Bugün regl 4. Gunu doktora gideceğim ama emin değilim canım esim is için şehir dışında bir hafta sonra falan gelecek olurda geç gelirse yumurtlama kaçar boşa ilac alırım diye karar veremedim bugün gidip gitmemeye kafam karışıkyildizsavascisi
Evet, öyle diyorlar. Özellikle bizim gibi klomen kullananlarda daha sık oluyormuş. Bu haftasonu cam silecektim erteledimsen de iğneden sonra çok iş yapma, süpürge falan çok zorlamadıkça etkilemez bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?