Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Bence tam denk gelir gibi, 12,13. Güne iğne yapıp ilişki öneriyorlar

Ya gelmesi bi kaç gün ertelenirse boşa hormon almak istemiyorum .. Sen git diyorsun yani ..
Zaten bu ay kullandığın sonraki aya da etki ediyor diye biliyorum ama doktora danış tabi. Eşin de gelmeye çalışsın birazcık boş geçme bence Doktora gidip ondan da görüş al bakalım ne diyecek. Eşin çok uzağa mı gidiyor?

Merhaba kizlar bu ay bende klomen kullandim sali bitti ilacim yarin yum kontrolü var bakalim kasikalrimda agri var iki gundur ovu teti yapiyorum kaçırmayım diye ama ikinci cizgi net cikmiyor sizinki nasildi cnm bu arada 11.günüm bugun normalde 12 yada 13.gunde yum olyir 13 çatlıyor

Evet canım uzağa gitti bir günlük mesafede. Bir haftaya gelirse aslında tam da denk geliyor ama bi kaç gün gelme suresi sarkarsa yumurtlama kaçar

Evet canım uzağa gitti bir günlük mesafede. Bir haftaya gelirse aslında tam da denk geliyor ama bi kaç gün gelme suresi sarkarsa yumurtlama kaçar
Evet eşinle konuşup ondan da net cevap almaya çalış 7 gün değil de 12 gün olursa pas geçebilir. Ama Allahın işi belli olmaz tabi

Evet eşinle konuşup ondan da net cevap almaya çalış 7 gün değil de 12 gün olursa pas geçebilir. Ama Allahın işi belli olmaz tabi
Dun konuştum onunla ama malesef garanti veremiyor bir hafta dendi ama Allah yolcunun işini bilir ancak diyor haklı. Hmm ben biraz düşüneyim

Ben şimdi süpürge yapıyordum aklıma geldi bana hep annem çok paldır küldür hareket ediyorsun uzanma ağır kaldırma habire temizlik yapma dedi de aklıma geldi sizede sorayım dedim

Ben şimdi süpürge yapıyordum aklıma geldi bana hep annem çok paldır küldür hareket ediyorsun uzanma ağır kaldırma habire temizlik yapma dedi de aklıma geldi sizede sorayım dedim
Her ay böyle aman bişi olursa diye yatacaksak evi poh götürür. Bide benim eşim aşırı titiz birisi boşar valla beni evi süpürür silerim ama ağır iş yapmam süpürgenin zorlamayan basit uçları var, onları kullan. Off aslında hepimize robot süpürge şart şu dönemde

Kuzum benim iğnenin etkisi ta dün vurulduk tan 2 saat sonra başladı belim felanda ağrıdı hatta ağır mı geldi diye korktum bugün sabahta akıntı vardı bakalım hayırlsıı halada ağrım var hafif hafif

Bide baya ateşim çıktı kafam yanıyor zannettim

Oooo çatlıyor bugün çalış bence yarın da çalış sonra günaşırı devam et hadi inşallah güzel haberler

Ayy valla benimde en merak ettiğim oydu çamaşırları felan yıkayınca kaldırıveririm bende kız hiç iş yapmayacakmıymışız şimdi

Oooo çatlıyor bugün çalış bence yarın da çalış sonra günaşırı devam et hadi inşallah güzel haberler
Yaaa inşallah ama bişey soracam kızlar özel biraz ilişki çok gergin oluyor bi mecburiyetmiş gibi sizde de öyle oldumu çok stresliydi

Yaaa inşallah ama bişey soracam kızlar özel biraz ilişki çok gergin oluyor bi mecburiyetmiş gibi sizde de öyle oldumu çok stresliydi
Aynı şeyi ben de yaşıyorum canım görev gibi olunca biraz geriliyorum açıkçası. Hem de ramazana denk gelmesi.. Zaten bütün gün çocuklar başımı yiyor, akşam iftardan sonra bir ağırlık çöküyor eşimle birbirimize bakıyoruz Köye gidecektik 3 gün yasak var diye ama bu şekil orda sıkıntı yaşarız çalışma gerekiyor iyice sıkılıcam haftasonu onun gerginliği de var of

Ayy valla benimde en merak ettiğim oydu çamaşırları felan yıkayınca kaldırıveririm bende kız hiç iş yapmayacakmıymışız şimdi
Azıcık naz vaktimiz geldi, ben midem bulanıyor deyip yemek yapmayacağım günleri bekliyorum Allahım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…