Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Dikkat edicez demek yapmıcaz az az üstene yapcaz

Benimde 10. günüm. Reglim değişken ama en erken 2 en çok 4 gün var normalde. Başlarda aynı ağrıları ben de yaşadım. 2 kere baş dönmesi oldu hafif. İnşallah ben de güzel haberler veririm

Benimde 10. günüm. Reglim değişken ama en erken 2 en çok 4 gün var normalde. Başlarda aynı ağrıları ben de yaşadım. 2 kere baş dönmesi oldu hafif. İnşallah ben de güzel haberler veririm
Neyde 10. Günün canım?

Yaaa valla ergenliğe yeni girmiş gibiyim, çenem özellikle.. İnşallah bir şeylerin sinyalidir diye hayra yormak istiyorum

Merhabalar bende kendi hikayemden bahsedeyim agustosta 2 sene olmus olacak evliliğimizin ilk günden beri korunmamistik eylül ayında hsg çekildim bi sıkıntı çıkmadı esimdede aynı şekilde artık doğal yolla beklemek yerine doktora randevu almak istedim en erken randevu yu bir ay sonraya verdiler ilk kez gideceğim genelde klomen veriyolarmis ama farklı bi yol izler mı bilemiyorum bu konularda pek tecburem yok

Merhaba geçmiş olsun, önce kan tahlili yapar sonra klomen başlar muhtemelen. Randevu almaya kalksam bana da 1 ay sonrasına verir sabah erkenden gidince numara alabilirsin canım, öyle yap

Yaaa valla ergenliğe yeni girmiş gibiyim, çenem özellikle.. İnşallah bir şeylerin sinyalidir diye hayra yormak istiyorum
Ayyy aynen çeneden çıkıyor benimkide genelde ne var bu çenelerimizde bilmem kiinşallah canım bişeyler oluyo ki vücudumuz tepki veriyor

Merhaba geçmiş olsun, önce kan tahlili yapar sonra klomen başlar muhtemelen. Randevu almaya kalksam bana da 1 ay sonrasına verir sabah erkenden gidince numara alabilirsin canım, öyle yap
Öyle de denedim ama pandemiden dolayı randevusuz kabul etmiyoruz dediler malesef mecbur randevuya kaldım bu arada şu kafama takıldı randevular bu kadar doluyken misal sık sık kontrole çağırıyorlar ya yumurta takibi için onun için ayriyetten randevu falan mı alınıyor

Canım kabul etmeleri lazım kadın doğumda, sen gittiğinde adetimin ikinci günü kan testi istedi doktor bugün gelmek zorundayım de verirler öbür türlü yumurta takibi falan hayal olur

Canım 2 kere gittim ben ikiside randevulu ilkinde adetin 3. Günü gel dedi jinekolojik muayene ve hormon tahlili yapıldı klomen hap verdi 1 hafta sonra tekrar gel dedi yine jinekolojik muayene yumurtlama durumuna görede iğne verdi ama yumurta gelişmeyip sürekli takip yapılan varmı bilmiyorum benimki bu şekilde oldu çok uğraştıracak bişey değil adetinin 3. Günü gelince git bence

Canım kabul etmeleri lazım kadın doğumda, sen gittiğinde adetimin ikinci günü kan testi istedi doktor bugün gelmek zorundayım de verirler öbür türlü yumurta takibi falan hayal olur
Biraz zorliyim bari o şekilde reddettikleri için bi daha gidesim de gelmedi illa randevu alıyım diye

Ilk kez gideceğim için neyle karşılaşacağım bilmiyorum o yüzden sık sık gitme durumunu da düşündüm açıkçası inşallah hayırlısı olur şu an adetliyim artık bi dahaki aya kaldı benim iş

Kaçıncı gündesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…