Dikkat edicez demek yapmıcaz az az üstene yapcazHer ay böyle aman bişi olursa diye yatacaksak evi poh götürür. Bide benim eşim aşırı titiz birisi boşar valla beni evi süpürür silerim ama ağır iş yapmamsüpürgenin zorlamayan basit uçları var, onları kullan. Off aslında hepimize robot süpürge şart şu dönemde Ayy valla benimde en merak ettiğim oydu çamaşırları felan yıkayınca kaldırıveririm bende kız hiç iş yapmayacakmıymışız şimdi
Evet ya oluyorYaaa inşallah ama bişey soracam kızlar özel biraz ilişki çok gergin oluyor bi mecburiyetmiş gibi sizde de öyle oldumu çok stresliydi
Benimde 10. günüm. Reglim değişken ama en erken 2 en çok 4 gün var normalde. Başlarda aynı ağrıları ben de yaşadım. 2 kere baş dönmesi oldu hafif. İnşallah ben de güzel haberler veririmSelam arkadaşlar ben de bu ay klomen kullanmaya başladım size hikayemi anlatayım.2,5 senelik evliyiz 10 aydır normal yollarla hamile kalamadım. Adetin 3. Günü gidip kan testi verdim her şey normaldi. Doktor klomen başladı adetim 3. Günü günde 2 defa akşam aynı anda iki ilacı da içeceksin dedi. 5 gün içtikten sonra 9. Gün kontrole çağırdı. 11mm en büyüğü 3 yumurta oluşmuş. Daha sonra 4 gün sonra tekrar çağırdı adetin 13. Günü 22,17 16 mm olmuşlardı. Çatlama iğnesi yapacağım dedi ama önce bir tahlil yapalım dedi. Tahlil sonucunda e2 hormonu yüksek çıktığı için kendi çatlar iğne yaparsam çoğul gebelik olur yapmayalım dedi aslında ben istiyordum ikiz falan ama yapın diyemedim. Günaşırı çalışma dedi. Dünden beri sağ yumurtalığımda ciddi ağrı var, yumurtalar da o tarafta. Bakalım inşallah çatlıyordur. Bu arada çatlama iğnesinden sonra yapılan gebelik testleri pozitif çıkıyormuş bilginize, heveslendirmesin sizi şuan 12 gün var reglime beklemedeyiz inşallah güzel haberler veririm sonucu buraya yazarım.
Neyde 10. Günün canım?Benimde 10. günüm. Reglim değişken ama en erken 2 en çok 4 gün var normalde. Başlarda aynı ağrıları ben de yaşadım. 2 kere baş dönmesi oldu hafif. İnşallah ben de güzel haberler veririm
Benden çıkıyor kuzum şu bir haftadır kocaman kocaman dört beş tane sivilce çıktı ben 5 yıl olduda aknetrend tedavisi görmüştüm çıksada ufacık tek bir tane çıkardı mahvetti bu ilaçlar biziKızlar yaaaa benim yüzümü sivilce bastı, klomen sonrası sivilce sorunu yaşayan oldu mu?yildizsavascisi mavispreyboya B Brs1691
Yaaa valla ergenliğe yeni girmiş gibiyim, çenem özellikle.. İnşallah bir şeylerin sinyalidir diye hayra yormak istiyorumBenden çıkıyor kuzum şu bir haftadır kocaman kocaman dört beş tane sivilce çıktı ben 5 yıl olduda aknetrend tedavisi görmüştüm çıksada ufacık tek bir tane çıkardı mahvetti bu ilaçlar bizi
Bende de çıktı tek tük ama klomen mi yaptı bilmiyorum canımKızlar yaaaa benim yüzümü sivilce bastı, klomen sonrası sivilce sorunu yaşayan oldu mu?yildizsavascisi mavispreyboya B Brs1691
Merhaba geçmiş olsun, önce kan tahlili yapar sonra klomen başlar muhtemelen. Randevu almaya kalksam bana da 1 ay sonrasına verir sabah erkenden gidince numara alabilirsin canım, öyle yapMerhabalar bende kendi hikayemden bahsedeyim agustosta 2 sene olmus olacak evliliğimizin ilk günden beri korunmamistik eylül ayında hsg çekildim bi sıkıntı çıkmadı esimdede aynı şekilde artık doğal yolla beklemek yerine doktora randevu almak istedim en erken randevu yu bir ay sonraya verdilerilk kez gideceğim genelde klomen veriyolarmis ama farklı bi yol izler mı bilemiyorum bu konularda pek tecburem yok
Ayyy aynen çeneden çıkıyor benimkide genelde ne var bu çenelerimizde bilmem kiYaaa valla ergenliğe yeni girmiş gibiyim, çenem özellikle.. İnşallah bir şeylerin sinyalidir diye hayra yormak istiyorum
Öyle de denedim ama pandemiden dolayı randevusuz kabul etmiyoruz dediler malesef mecbur randevuya kaldım bu arada şu kafama takıldı randevular bu kadar doluyken misal sık sık kontrole çağırıyorlar ya yumurta takibi için onun için ayriyetten randevu falan mı alınıyorMerhaba geçmiş olsun, önce kan tahlili yapar sonra klomen başlar muhtemelen. Randevu almaya kalksam bana da 1 ay sonrasına verir sabah erkenden gidince numara alabilirsin canım, öyle yap
Canım kabul etmeleri lazım kadın doğumda, sen gittiğinde adetimin ikinci günü kan testi istedi doktor bugün gelmek zorundayım de verirlerÖyle de denedim ama pandemiden dolayı randevusuz kabul etmiyoruz dediler malesef mecbur randevuya kaldım bu arada şu kafama takıldı randevular bu kadar doluyken misal sık sık kontrole çağırıyorlar ya yumurta takibi için onun için ayriyetten randevu falan mı alınıyor
Canım 2 kere gittim ben ikiside randevulu ilkinde adetin 3. Günü gel dedi jinekolojik muayene ve hormon tahlili yapıldı klomen hap verdi 1 hafta sonra tekrar gel dedi yine jinekolojik muayene yumurtlama durumuna görede iğne verdi ama yumurta gelişmeyip sürekli takip yapılan varmı bilmiyorum benimki bu şekilde oldu çok uğraştıracak bişey değil adetinin 3. Günü gelince git benceÖyle de denedim ama pandemiden dolayı randevusuz kabul etmiyoruz dediler malesef mecbur randevuya kaldım bu arada şu kafama takıldı randevular bu kadar doluyken misal sık sık kontrole çağırıyorlar ya yumurta takibi için onun için ayriyetten randevu falan mı alınıyor
Ben canım malesef bende de yaptı bugün regl nin 4. Gunu hafif geçmeye başladı. Yarın ilk kez femara ya başlayacağım bakalım o da yapacak mıKızlar yaaaa benim yüzümü sivilce bastı, klomen sonrası sivilce sorunu yaşayan oldu mu?yildizsavascisi mavispreyboya B Brs1691
Biraz zorliyim bari o şekilde reddettikleri için bi daha gidesim de gelmedi illa randevu alıyım diyeCanım kabul etmeleri lazım kadın doğumda, sen gittiğinde adetimin ikinci günü kan testi istedi doktor bugün gelmek zorundayım de verirleröbür türlü yumurta takibi falan hayal olur
Ilk kez gideceğim için neyle karşılaşacağım bilmiyorum o yüzden sık sık gitme durumunu da düşündüm açıkçasıCanım 2 kere gittim ben ikiside randevulu ilkinde adetin 3. Günü gel dedi jinekolojik muayene ve hormon tahlili yapıldı klomen hap verdi 1 hafta sonra tekrar gel dedi yine jinekolojik muayene yumurtlama durumuna görede iğne verdi ama yumurta gelişmeyip sürekli takip yapılan varmı bilmiyorum benimki bu şekilde oldu çok uğraştıracak bişey değil adetinin 3. Günü gelince git bence
Ayrıca gitmişken adetinin 3. Günü git canım, çünkü büyük ihtimalle sana o gün gel diyecek.Biraz zorliyim bari o şekilde reddettikleri için bi daha gidesim de gelmedi illa randevu alıyım diye
Kaçıncı gündesin?Ilk kez gideceğim için neyle karşılaşacağım bilmiyorum o yüzden sık sık gitme durumunu da düşündüm açıkçasıinşallah hayırlısı olur şu an adetliyim artık bi dahaki aya kaldı benim iş
Bitmek üzere şu an 4 uncu gundeyimKaçıncı gündesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?