Benim üstten baktı bişey yok dedi kana baktı değerler güzel dedi alttan soktu ultrasonu polikistik dediAllah Allah alttan muayene etmeden kan tahlili yapmadan bilemedim kafam karıştı benimde canım
Çok üzüldüm canım cennet kuşu olmuş meleğin tekrar o duyguyu yaşamak ve kucağına sağlıkla almak nasip olsun inşallah sana15 dk yapıyorum günlük inşallah yetiyordur . Benim boyum 167 kilom 62 aslında iyi ama ben de bir kaç kilo versem fena olmaz da pko ve insülin direnci olanlar kolay kolay kilo veremiyor çok zor oluyor malesef. Benim de en çok göbek bölgem yağlı malesef aslinda onun harici o kadar bi kilom yok göbeğim bes aylik hamile iken çok erken çıktı gören 7 aylik diyordu sonra bebeğim ölünce karnim kaldı öyle bir anda pörsüdü sonrada yaglandi o kısım eskiden duzdu malesef simdi çok göbek bölgem var
Canım aynı durumdayız eşimle aramda yaş farkı var, o da 35 oldu o çok istiyor ona çok üzülüyorum belli etmiyor ama her ay regl olduğumda benden daha çok üzülüyor. Rabbim onların da babalık sevinci yaşamasına yardım etsin inşallah.Hele bi de sahip olup kaybedince insan daha da istiyor inan bi sure kafayı yiyorum sandım çok istiyorum belki ondan olmuyor Allah sınıyor bilmiyorum yaş geçiyor evladım in her anını yaşamak istiyorum ama ne ara olacak ne ara büyüyecek de ne ara her anında dinç olarak yanında olacağım insan düşünüyor esim oldu 35 hala bir çocuğumuz yok zor işler vallahi zor ..
İyi bir diyetisyene gidip destek aldın mı canım? Bazen trioid falan etki ediyor kilo vermeyeÇok üzüldüm canım cennet kuşu olmuş meleğin tekrar o duyguyu yaşamak ve kucağına sağlıkla almak nasip olsun inşallah sanaaynı boydayız kuzum ben evlendiğimde 58 kiloydum şimdi 76 veremiyorum da vücudum dan nefret ediyorum artık ama gitmiyor bi türlü tek bi öğünle oruç tutuyorum banamısın demedi daha bi yandan hamile kalmaya çalışıyorum bi yandan bu kiloyla napacam ben hamile kalırsam diye stres yapıyorum
Sebebi neydi peki canım belli mi? Doktorlar ne dediHele bi de sahip olup kaybedince insan daha da istiyor inan bi sure kafayı yiyorum sandım çok istiyorum belki ondan olmuyor Allah sınıyor bilmiyorum yaş geçiyor evladım in her anını yaşamak istiyorum ama ne ara olacak ne ara büyüyecek de ne ara her anında dinç olarak yanında olacağım insan düşünüyor esim oldu 35 hala bir çocuğumuz yok zor işler vallahi zor ..
Yok kuzum nerde gidemedim diyetisyene birazda mali yönden sıkışığız bu aralar hiç gidemem evde çabalıyorum bişeylere eğerki hamile kalırsam bu kiloyla doğumdan sonra artık başka çağresi yokİyi bir diyetisyene gidip destek aldın mı canım? Bazen trioid falan etki ediyor kilo vermeye
Ah şu insülin direnci ve pko öyle baskın ki kilo çok zor veriliyor inşallah Allah yardımcımız olur canım yaÇok üzüldüm canım cennet kuşu olmuş meleğin tekrar o duyguyu yaşamak ve kucağına sağlıkla almak nasip olsun inşallah sanaaynı boydayız kuzum ben evlendiğimde 58 kiloydum şimdi 76 veremiyorum da vücudum dan nefret ediyorum artık ama gitmiyor bi türlü tek bi öğünle oruç tutuyorum banamısın demedi daha bi yandan hamile kalmaya çalışıyorum bi yandan bu kiloyla napacam ben hamile kalırsam diye stres yapıyorum
Al benden de o kadar ilk gebelivim de ultrasonda bebeği görünce gözleri doluyordu simdi belli etmiyor ama her regl de çok üzülüyor gözlerinden anliyorum geçen bir çok yakın arkadaşı evlendi iki ay sonra mesaj attı esim hamile diye o an suratı öyle bi hal aldı ki uzuldu anladim .. zor çok zorCanım aynı durumdayız eşimle aramda yaş farkı var, o da 35 oldu o çok istiyor ona çok üzülüyorum belli etmiyor ama her ay regl olduğumda benden daha çok üzülüyor. Rabbim onların da babalık sevinci yaşamasına yardım etsin inşallah.
Hee azmedersin hepsini birden verirsinYok kuzum nerde gidemedim diyetisyene birazda mali yönden sıkışığız bu aralar hiç gidemem evde çabalıyorum bişeylere eğerki hamile kalırsam bu kiloyla doğumdan sonra artık başka çağresi yok
Bu bayram bizim olucak kızlar inanın bayram şekerlerimiz Allah’ın izniyle bizimle olucak inşallahKızlar bu bayramda hepimiz çok güzel haberler alalım çifte bayram yaşayalım yaaamavispreyboya B Brs1691 yildizsavascisi ben 2,5 senedir evliyim ilk dönemlerde asla çocuk istemiyordum son 11 aydır istiyorum ama deneyelim bari kafasında. Baktım olmuyor stres oldum, 3 aydır kafayı yemek üzereyim neden olmuyor diye eşim de çok şaşırıyor bu hallerime sen bukadar istiyor muydun diye ama insana uzanamadığı şey kıymetli gelir ya o hesap
Hic bir sebep bulamadılar ikili tarama testi temizdi kıpır kıpır di çok hareketli bir bebekti cinsiyeti erkekti. Pıhtılaşma da bir gen sıkıntılı çıktı ama doktor ona sebep olmaz diyor sanırım ancak ahirette öğreneceğim sebebini .. doktor engellidir kalbi dayanmamistir diyor bi sure ben sebep olmuşum gibi hissedip çok suçluluk hissettim pıhtı sıkıntılı cikinca evladimin açlıktan öldüğünü düşünüp onu besleyemedogimi düşünüp günlerce yemek yiyemedim zor günlerdi ama inancımız var takdiri ilahi kimisi savaş ortamında doğurur kimi pamuklara sarar olmaz .. rabbim aratmadan nasip eder inşallah bir buçuk yıl oldu iki yıl olacak hala olmadıSebebi neydi peki canım belli mi? Doktorlar ne dedi
Rabbim cennette kavuştursun seni canım çok zor özellikle belli bir büyüklüğe geldikten sonra kaybetmek, ama rabbimin bir bildiği var elbette belki sıkıntılı doğacak ve hayatı boyunca sıkıntılı yaşayacaktı. Rabbim korudu kurtardı melek yaptı belki de, kendini asla suçlama allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin dua edeceğim hepinizeHic bir sebep bulamadılar ikili tarama testi temizdi kıpır kıpır di çok hareketli bir bebekti cinsiyeti erkekti. Pıhtılaşma da bir gen sıkıntılı çıktı ama doktor ona sebep olmaz diyor sanırım ancak ahirette öğreneceğim sebebini .. doktor engellidir kalbi dayanmamistir diyor bi sure ben sebep olmuşum gibi hissedip çok suçluluk hissettim pıhtı sıkıntılı cikinca evladimin açlıktan öldüğünü düşünüp onu besleyemedogimi düşünüp günlerce yemek yiyemedim zor günlerdi ama inancımız var takdiri ilahi kimisi savaş ortamında doğurur kimi pamuklara sarar olmaz .. rabbim aratmadan nasip eder inşallah bir buçuk yıl oldu iki yıl olacak hala olmadı
Diğdem canımyildizsavascisi isim neydi bu arada, diğer kızlar sizin de B Brs1691 mavispreyboya dualarda zikretmek için.. B Brs1691 didemdi sanırım
Benimkide 35 yaşında çocuk yok bizdedeCanım aynı durumdayız eşimle aramda yaş farkı var, o da 35 oldu o çok istiyor ona çok üzülüyorum belli etmiyor ama her ay regl olduğumda benden daha çok üzülüyor. Rabbim onların da babalık sevinci yaşamasına yardım etsin inşallah.
Canım ben ovülasyon testi yapmadım, normalde doktor çatlama iğnesi yapacaktı bana benim de 3 yumurtam oluşmuştu, 22,27,16 boyutlarında. Doktor benden bir kan testi istedi test sonucu e2 hormonu yüksek çıktı kendi çatlar dedi onunla ilgisi var sanırım bilemiyorum, bugünden itibaren günaşırı ilişki demişti. Aslında kasık ağrılarımdan çatlama olduğunu anladım gibi oldu yani inşallah. Sen günaşırı değerlendir o testlere bakma çok adetin 21. Günü progesteron hormonu iste aile hekimliğinden yumurtan çatlamış mı öğreniyormuşsun. Zaten 14 gün normal süresi çatlama için muhtemelen bugün yarın çatlar sen değerlendirSelizay merhaba cnm sen ovülasyon testi yapmisisydin?Bugün 13.gun dun kontrolum vardi 4 tane yum olmus ama ovulosyon testinde ikinci cizgi hala soluk geliyor
Doktor cat ignesine gerek yok cumartesi yada pazara catlar dedi
Kuzum ben isim vermiyorum burda Allah razı olsun bizi düşünüp dua ettiğin için beni adımayildizsavascisi isim neydi bu arada, diğer kızlar sizin de B Brs1691 mavispreyboya dualarda zikretmek için.. B Brs1691 didemdi sanırım
Tamam canım sıkıntı yok öyle yaparızKuzum ben isim vermiyorum burda Allah razı olsun bizi düşünüp dua ettiğin için beni adımamavispreyboya diye okuyabilirsin katıldığım zikir dua grupları onlar olur isim vermesende dediler Allah razı olsun tekrar
Bu soranlarıda Allah bildiği gibi yapsın valla iyiliğimize soranlar hariç ama genelde kötülüğüne soruyorlar benim bi komşu var merhaba merhaba sadece yüzde vermiyorum ama kadın kendin de o soruyu sorma cesareti buluyor nasıl oluyor sa en son bana çok da erteleme dedi belki kocanı senden kıskananlar vardır dedi bende yapınca ilk sana söyleyecem o zaman dedim şimdi soramıyor baya sinirimi bozdu ama kocanı kıskanıyorlar ne demek ay Allah bildiği gibi yapsın kimi karnıma bakar sohbet ederken insanlar iyice bi şekil olmuşBenimkide 35 yaşında çocuk yok bizdedeherkes soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?