Bak bi bilgi daha geliyor merdiven inin çıkın
Sende şey de eşine yemekte yaparım salçayla göbekte atarım kalçayla çat çat çat çat çürümedim ben deİşimden dolayı da bütün gün oturuyorum, ayağa bir kalkıyorum oturduğum yerden heryerim çıt çıt ediyor, eşim de diyor iyice çürüdün sen
Yaaa kıyamam sınıfta felan yürüsen şuan nasıl oluyor okullarda eğitim hiç bilmiyorum yüz yüze demi şimdi bi yüz yüze oluyor bi online
Hahahahha çok iyi ya söylim bunuSende şey de eşine yemekte yaparım salçayla göbekte atarım kalçayla çat çat çat çat çürümedim ben de
Ben geceleri eşim tam uykuya dalacakken söylüyorum bunu kızamıyor da garibimHahahahha çok iyi ya söylim bunu
Geri vazgeçtim Sen şimdi hamiş felan olursun merdiven inip çıkma diğer kızlar uygulasın ama ciddiyim ben yürüyüşe gidince asansöre binmiyorum merdiveni kullanıyorum akıntım oluyor eve gelince hemen bence fayda ettiği için B Brs1691Apartmanda inip çıkam bari
Allah yardımcın olsun canım yorar tabiKız yok yaa ne yüzyüzesi keşkeeee, evde akşama kadar bilgisayar başında ders anlatıyorum kafa da kalmıyor
Böyle görüntüsü yokmu canım o son pko olanın benim her gittiğim doktor pkosun dedi hemde ilk gittiğimden beri hatta vajinal muayene yapmadan karnımdan bakarak bildi bazısı bide hafif bende pna rağmen en son adetliyken gittim pko görüntüsü var kan tahlili yapalım dedi emin olmak için hormonlarda dengesiz çıkınca pkosun dediler bende anlamıyordum bu ayki gelişen yumurtaya baktım bide bunlara çok fark var arada kan tahlili yaptım o en pko diyen doktor sanaAnaa ilk defa pko görüyorumbenim gittiğim doktorlar bana vermiyor kağıt. Bana kimse sen pkolusun demedi evlendiğimden beri düzenli kontrole gittim alttan üstten hep normal dediler. Son gittiğim doktor yumurtalıklarında polikist var dedi şaşırdım. Ama reglim falan düzenidir
Bir tane oluşuyor çok geç ve zar zor büyüyor ne kadar yumurta o kadar sansCanım klomenle yumurta oluşmamış muydu sende
Benim de böyle sanirim daha fazla hatta sag sol inci gibi delik delikBen daha önce pko görüntümü hiç incelememiştim kızlar şunlara bakarmısınız bıcır bıcır minik minik her yer gelişmemiş yumurta 4 ay önceki jinekolojik muayeneden kalma bu
Leslie 1 yapıyorum ben canım dışarıda yürüyüş yapacak pek yer yok oturduğum yerdeLesli ney kızz bilmiyorum ben onu
Öyle kuzum valla zaten onlar öyle inci gibi dizildiğinden geliştiremiyor ya vücudumuz senin kilo fazlan varmı canım göbek bölgesinde biriken yağlardan besleniyormuş pko bana 10 kilo ver dedi doktor veremiyorum ben tabide kilon varsa seninde vermeye çalış kuzum verebilirsen bu ayı iyi değerlendirBir tane oluşuyor çok geç ve zar zor büyüyor ne kadar yumurta o kadar sans
Benim de böyle sanirim daha fazla hatta sag sol inci gibi delik delik
Leslie 1 yapıyorum ben canım dışarıda yürüyüş yapacak pek yer yok oturduğum yerdebu işte canım inşallah bu da ise yarar
Bana kan tahlili yapan doktor her şey güzel dedi karından ultrasona bakınca, sonra ona tekrar kontrole gittim hastanede yoktu. Başka doktora gittim, karnımdan baktı direk polikist var sende dedi. Kan tahlilimi falan görmedi. Tahlillerde hiçbir sıkıntı yok benim doktor öyle söylemişti,Böyle görüntüsü yokmu canım o son pko olanın benim her gittiğim doktor pkosun dedi hemde ilk gittiğimden beri hatta vajinal muayene yapmadan karnımdan bakarak bildi bazısı bide hafif bende pna rağmen en son adetliyken gittim pko görüntüsü var kan tahlili yapalım dedi emin olmak için hormonlarda dengesiz çıkınca pkosun dediler bende anlamıyordum bu ayki gelişen yumurtaya baktım bide bunlara çok fark var arada kan tahlili yaptım o en pko diyen doktor sana
Deneyim bende üşeniyorum hep asansör hep asansörGeri vazgeçtim Sen şimdi hamiş felan olursun merdiven inip çıkma diğer kızlar uygulasın ama ciddiyim ben yürüyüşe gidince asansöre binmiyorum merdiveni kullanıyorum akıntım oluyor eve gelince hemen bence fayda ettiği için B Brs1691yildizsavascisi
Allah Allah alttan muayene etmeden kan tahlili yapmadan bilemedim kafam karıştı benimde canımBana kan tahlili yapan doktor her şey güzel dedi karından ultrasona bakınca, sonra ona tekrar kontrole gittim hastanede yoktu. Başka doktora gittim, karnımdan baktı direk polikist var sende dedi. Kan tahlilimi falan görmedi. Tahlillerde hiçbir sıkıntı yok benim doktor öyle söylemişti,
Hahahha ah şu google reklamlarıİki yürüyüş yap merdiven çık dedik bunlar çıktı hemen insanın alası geliyor ha şu baştaki şey sinirlenince tam kafaya atmalıkmış
Eki Görüntüle 2833490
Ayyy inşallah kuzum inşallah dualarımız kabul olur aynen ulaşamayınca insan daha da çok istiyor bizde 2 yıldır istiyoruz taa baştan beri ilk yıl çok takılmıyormuşuz 2. Yıl baya zor geldi ama olmaması Rabbim daha fazla bekletmesin inşallahKızlar bu bayramda hepimiz çok güzel haberler alalım çifte bayram yaşayalım yaaamavispreyboya B Brs1691 yildizsavascisi ben 2,5 senedir evliyim ilk dönemlerde asla çocuk istemiyordum son 11 aydır istiyorum ama deneyelim bari kafasında. Baktım olmuyor stres oldum, 3 aydır kafayı yemek üzereyim neden olmuyor diye eşim de çok şaşırıyor bu hallerime sen bukadar istiyor muydun diye ama insana uzanamadığı şey kıymetli gelir ya o hesap
15 dk yapıyorum günlük inşallah yetiyordur . Benim boyum 167 kilom 62 aslında iyi ama ben de bir kaç kilo versem fena olmaz da pko ve insülin direnci olanlar kolay kolay kilo veremiyor çok zor oluyor malesef. Benim de en çok göbek bölgem yağlı malesef aslinda onun harici o kadar bi kilom yok göbeğim bes aylik hamile iken çok erken çıktı gören 7 aylik diyordu sonra bebeğim ölünce karnim kaldı öyle bir anda pörsüdü sonrada yaglandi o kısım eskiden duzdu malesef simdi çok göbek bölgem varÖyle kuzum valla zaten onlar öyle inci gibi dizildiğinden geliştiremiyor ya vücudumuz senin kilo fazlan varmı canım göbek bölgesinde biriken yağlardan besleniyormuş pko bana 10 kilo ver dedi doktor veremiyorum ben tabide kilon varsa seninde vermeye çalış kuzum verebilirsen bu ayı iyi değerlendir
Aaa güzel bişeymiş bende başlayım buna zaten geçen bi makale okudum burda denk gelmişsindir pko olunca bizim sürekli egzersiz yapmamız gerekiyormuş buda iyi olur o yüzden
Canım ben senin bebeğini kaybettiğini bilmiyordum çok üzüldüm.15 dk yapıyorum günlük inşallah yetiyordur . Benim boyum 167 kilom 62 aslında iyi ama ben de bir kaç kilo versem fena olmaz da pko ve insülin direnci olanlar kolay kolay kilo veremiyor çok zor oluyor malesef. Benim de en çok göbek bölgem yağlı malesef aslinda onun harici o kadar bi kilom yok göbeğim bes aylik hamile iken çok erken çıktı gören 7 aylik diyordu sonra bebeğim ölünce karnim kaldı öyle bir anda pörsüdü sonrada yaglandi o kısım eskiden duzdu malesef simdi çok göbek bölgem var
Hele bi de sahip olup kaybedince insan daha da istiyor inan bi sure kafayı yiyorum sandım çok istiyorum belki ondan olmuyor Allah sınıyor bilmiyorum yaş geçiyor evladım in her anını yaşamak istiyorum ama ne ara olacak ne ara büyüyecek de ne ara her anında dinç olarak yanında olacağım insan düşünüyor esim oldu 35 hala bir çocuğumuz yok zor işler vallahi zor ..Kızlar bu bayramda hepimiz çok güzel haberler alalım çifte bayram yaşayalım yaaamavispreyboya B Brs1691 yildizsavascisi ben 2,5 senedir evliyim ilk dönemlerde asla çocuk istemiyordum son 11 aydır istiyorum ama deneyelim bari kafasında. Baktım olmuyor stres oldum, 3 aydır kafayı yemek üzereyim neden olmuyor diye eşim de çok şaşırıyor bu hallerime sen bukadar istiyor muydun diye ama insana uzanamadığı şey kıymetli gelir ya o hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?