Evet eşimin ablasıda her konusmada hadi bekliyoruz diyor sanane ya bir kızı evlendi bir kaç ay oldu hamile eşimin abisi desen öyle sizle nezaman e bebeğe gelcez diyor diğer abisinin de 3 çocuğu var biz bekliyoruz Allah hayırlısını versinBu soranlarıda Allah bildiği gibi yapsın valla iyiliğimize soranlar hariç ama genelde kötülüğüns soruyorlar benim bş komşu var merhaba merhaba sadece yüzde vermiyorum ama kadın kendin de o soruyu sorma cesareti buluyor nasıl oluyor sa en son bana çok da erteleme dedi belki kocanı senden kıskananlar vardır dedi bende yapınca ilk sana söyleyecem o zaman dedim şimdi soramıyorum baya sinirimi bozdu ama kocanı kıskanıyorlar ne demek ay Allah bildiği gibi yapsın kimi karnıma bakar sohbet ederken insanlar iyice bi şekil olmuş
Kesinlikle ya şu meraklı insanlardan gına geldi. Bir arkadaşım var kadının biri bebek yok mu falan diye sormuş, kız da sinirlenmiş olmuyor bizim bebeğimiz demiş kadın mal gibi kalmış öyle. Öyle diyeceksin aslında amaaan olmuyor diyeceksin bak bakalım bir daha açıyorlar mu ağızlarınıBu soranlarıda Allah bildiği gibi yapsın valla iyiliğimize soranlar hariç ama genelde kötülüğüne soruyorlar benim bi komşu var merhaba merhaba sadece yüzde vermiyorum ama kadın kendin de o soruyu sorma cesareti buluyor nasıl oluyor sa en son bana çok da erteleme dedi belki kocanı senden kıskananlar vardır dedi bende yapınca ilk sana söyleyecem o zaman dedim şimdi soramıyor baya sinirimi bozdu ama kocanı kıskanıyorlar ne demek ay Allah bildiği gibi yapsın kimi karnıma bakar sohbet ederken insanlar iyice bi şekil olmuş
Evet eşimin ablasıda her konusmada hadi bekliyoruz diyor sanane ya bir kızı evlendi bir kaç ay oldu hamile eşimin abisi desen öyle sizle nezaman e bebeğe gelcez diyor diğer abisinin de 3 çocuğu var biz bekliyoruz Allah hayırlısını versin
Canım senin daha erken birkaç gün sonra pik yapar inşallahBugün yaptım oda böyle çıktı
Sert davranmak gerekiyor canım ben imasına imayla cevap verdim bide eşime anlattım durumu biz asansörden inerken onlara duyurarak yürü yürü konuşma kimseyle dedi duydular ben geçerken bi yerlerini dönüyorlar şimdi çok umrumdaydı benimdeKesinlikle ya şu meraklı insanlardan gına geldi. Bir arkadaşım var kadının biri bebek yok mu falan diye sormuş, kız da sinirlenmiş olmuyor bizim bebeğimiz demiş kadın mal gibi kalmış öyle. Öyle diyeceksin aslında amaaan olmuyor diyeceksin bak bakalım bir daha açıyorlar mu ağızlarını
Çok istiyordur kesin görümce hanım senin hamile kalmanı baskı yapacak ya işte bu ay olur inşallah canım olmazsada bizim hayatımız kimseyi ilgilendirmez şu evlerin içine eşimizle biz girip kapımızı örtünce herkes dışarda kalıyorEvet eşimin ablasıda her konusmada hadi bekliyoruz diyor sanane ya bir kızı evlendi bir kaç ay oldu hamile eşimin abisi desen öyle sizle nezaman e bebeğe gelcez diyor diğer abisinin de 3 çocuğu var biz bekliyoruz Allah hayırlısını versin
Burada isim vermiyorum ben canım bazen çok özel konuşmalar oluyor cinsellik vb diye sen eğer içinden geçer dua etmek istersen buradaki ismimi geçir yeter bence Allah bilir niyetini ❤yildizsavascisi isim neydi bu arada, diğer kızlar sizin de B Brs1691 mavispreyboya dualarda zikretmek için.. B Brs1691 didemdi sanırım
Bende bu yüzden isim vermek istemedim canım yeri geliyor bütün özelimizi hayatımızda olanları paylaşıyoruz sonuçta bence sizde çok paylaşmayın kızlarBurada isim vermiyorum ben canım bazen çok özel konuşmalar oluyor cinsellik vb diye sen eğer içinden geçer dua etmek istersen buradaki ismimi geçir yeter bence Allah bilir niyetini ❤
Haklısın canım doğru, öyle yapalımBurada isim vermiyorum ben canım bazen çok özel konuşmalar oluyor cinsellik vb diye sen eğer içinden geçer dua etmek istersen buradaki ismimi geçir yeter bence Allah bilir niyetini ❤
Benimde göbek adım Didem geçir sen olurHaklısın canım doğru, öyle yapalım
Cok teşekkür ederim cnmCanım ben ovülasyon testi yapmadım, normalde doktor çatlama iğnesi yapacaktı bana benim de 3 yumurtam oluşmuştu, 22,27,16 boyutlarında. Doktor benden bir kan testi istedi test sonucu e2 hormonu yüksek çıktı kendi çatlar dedi onunla ilgisi var sanırım bilemiyorum, bugünden itibaren günaşırı ilişki demişti. Aslında kasık ağrılarımdan çatlama olduğunu anladım gibi oldu yani inşallah. Sen günaşırı değerlendir o testlere bakma çok adetin 21. Günü progesteron hormonu iste aile hekimliğinden yumurtan çatlamış mı öğreniyormuşsun. Zaten 14 gün normal süresi çatlama için muhtemelen bugün yarın çatlar sen değerlendir
Amin canım, bana da ikiz üçüz riski var diye iğne yapmadı. Bat ne zamandı senin?Cok teşekkür ederim cnmbana dr dediki bu yumurtlarindan ikiz bile olur dedi ama cat iğnesi yapmadi ya keske yapsaydi diyorum sol kasigimda agri var insllah aksama falan olur cnm ramazan ayinda biraz zor oluyor.Aile hekimi bakiyorsa bbaktiriyim cnm bilgin icin ayrica tesekkurler rabbim gonlune gore versin insllah bu ay bebis haberi alirsin
Bütün testleri tüketmişim yaBende merak ettim yaptım bakalım ne çıkacak diye bide pzts yapcam doktora gidicem ya
Canım bir taneye kesin yapıyorlar riske atmamak için, çoğul yumurtalara yapmıyorlar illa biri çatlar diye, çünkü iğne yaparsa hepsi çatlıyor be çoğul gebelik riski artıyor. Doktor değerlendiriyor kaç yaşındasın, ne zamandır istiyorsun kaçıncı deneme vs ona göre iğneyi yapıyor çoğul yumurtayaBurda okuduğum başka forumlardaki konulardan iyice kafam karıştı kızlar bu bu yumurtlama ve çatlama iğnesi ile ilgili kimi yumurta sayısı çok olursa iğne yapmaz demiş deminde bi konuda okudum yumurta sayısı 1 tane olursa iğne yapmazmış doktor çok olursa yaparmış hangisi doğru ki acaba
Ya oylemi canim ikiz istiyorsan insllah sana ve bana rabbim nasip eder bende cok isterim ikizimin olmasiniAmin canım, bana da ikiz üçüz riski var diye iğne yapmadı. Bat ne zamandı senin?
Yaaa ben de çok istiyorum hatta iğne yapmadı diye çok bozuldum ikiz ihtimalim azaldı diyeYa oylemi canim ikiz istiyorsan insllah sana ve bana rabbim nasip eder bende cok isterim ikizimin olmasini
8 mayis canim
Senin bat nezaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?