Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Bugün yaptım oda böyle çıktı

Eklentiler

• C71D482F-3D63-4D37-BEB3-1C77659FB46F.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 017124A1-9DF2-4AAF-8695-15A4D71287BF.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 13
Evet eşimin ablasıda her konusmada hadi bekliyoruz diyor sanane ya bir kızı evlendi bir kaç ay oldu hamile eşimin abisi desen öyle sizle nezaman e bebeğe gelcez diyor diğer abisinin de 3 çocuğu var biz bekliyoruz Allah hayırlısını versin

Kesinlikle ya şu meraklı insanlardan gına geldi. Bir arkadaşım var kadının biri bebek yok mu falan diye sormuş, kız da sinirlenmiş olmuyor bizim bebeğimiz demiş kadın mal gibi kalmış öyle. Öyle diyeceksin aslında amaaan olmuyor diyeceksin bak bakalım bir daha açıyorlar mu ağızlarını

B

Yaaaa bana da aynı şekil, bir de düşünüyoruz nasip dememe rağmen hala soruyorlar. Deniyoruz işte belli ki olmuyor neden soruyorsun ısrarla çıldırasım geliyor

Sert davranmak gerekiyor canım ben imasına imayla cevap verdim bide eşime anlattım durumu biz asansörden inerken onlara duyurarak yürü yürü konuşma kimseyle dedi duydular ben geçerken bi yerlerini dönüyorlar şimdi çok umrumdaydı benimde

Çok istiyordur kesin görümce hanım senin hamile kalmanı baskı yapacak ya işte bu ay olur inşallah canım olmazsada bizim hayatımız kimseyi ilgilendirmez şu evlerin içine eşimizle biz girip kapımızı örtünce herkes dışarda kalıyor

Burada isim vermiyorum ben canım bazen çok özel konuşmalar oluyor cinsellik vb diye sen eğer içinden geçer dua etmek istersen buradaki ismimi geçir yeter bence Allah bilir niyetini ❤
Bende bu yüzden isim vermek istemedim canım yeri geliyor bütün özelimizi hayatımızda olanları paylaşıyoruz sonuçta bence sizde çok paylaşmayın kızlar

B Brs1691 Ovu testinden ben pek anlamıyorum canım kaç tane testi öyle heba ettim yorum yapamadım o yüzden ama iyiki attın aklıma geldi bende yapacaktım son bir test kalmıştı bakalım nasıl çıkacak

Bende merak ettim yaptım bakalım ne çıkacak diye bide pzts yapcam doktora gidicem ya

Cok teşekkür ederim cnm bana dr dediki bu yumurtlarindan ikiz bile olur dedi ama cat iğnesi yapmadi ya keske yapsaydi diyorum sol kasigimda agri var insllah aksama falan olur cnm ramazan ayinda biraz zor oluyor.Aile hekimi bakiyorsa bbaktiriyim cnm bilgin icin ayrica tesekkurler rabbim gonlune gore versin insllah bu ay bebis haberi alirsin

Burda okuduğum başka forumlardaki konulardan iyice kafam karıştı kızlar bu bu yumurtlama ve çatlama iğnesi ile ilgili kimi yumurta sayısı çok olursa iğne yapmaz demiş deminde bi konuda okudum yumurta sayısı 1 tane olursa iğne yapmazmış doktor çok olursa yaparmış hangisi doğru ki acaba

Amin canım, bana da ikiz üçüz riski var diye iğne yapmadı. Bat ne zamandı senin?

Canım bir taneye kesin yapıyorlar riske atmamak için, çoğul yumurtalara yapmıyorlar illa biri çatlar diye, çünkü iğne yaparsa hepsi çatlıyor be çoğul gebelik riski artıyor. Doktor değerlendiriyor kaç yaşındasın, ne zamandır istiyorsun kaçıncı deneme vs ona göre iğneyi yapıyor çoğul yumurtaya

Amin canım, bana da ikiz üçüz riski var diye iğne yapmadı. Bat ne zamandı senin?
Ya oylemi canim ikiz istiyorsan insllah sana ve bana rabbim nasip eder bende cok isterim ikizimin olmasini
8 mayis canim
Senin bat nezaman?

Ya oylemi canim ikiz istiyorsan insllah sana ve bana rabbim nasip eder bende cok isterim ikizimin olmasini
8 mayis canim
Senin bat nezaman?
Yaaa ben de çok istiyorum hatta iğne yapmadı diye çok bozuldum ikiz ihtimalim azaldı diye ama rabbim ne nasip ederse. Benim bat 2 mayıs. İnşallah güzel haberler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…