- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.468
- 78
Demi yani daha ne olsun bide diyorum ya iğneden sonra psikolojimiz bozuldu inanılmaz kasıyorum kendimi ben 2 gündür ben bir saat felan yatım kalkım varya eşimin dilinden kurtulamam hemen kalkıyon da ondan olmuyor diye ona kalsa sabaha kadar yatmam lazım tutulmaz olurmu kuzum bacaklarımı felan hissetmiyorum bi süre sonraYaaa bence de iki gün artı günaşırı yeter, insanın iflahı kurursen iyi duruyormuşsun kız ben maksimum 1 saat duruyorum 6 Saat öyle dursam tutulurumm
Tatlım ben bu ay femera ya başladım bugün ikinci günüm ilaçta bakalım neler olacak merakla bekliyorum
OhooDemi yani daha ne olsun bide diyorum ya iğneden sonra psikolojimiz bozuldu inanılmaz kasıyorum kendimi ben 2 gündür ben bir saat felan yatım kalkım varya eşimin dilinden kurtulamam hemen kalkıyon da ondan olmuyor diye ona kalsa sabaha kadar yatmam lazım tutulmaz olurmu kuzum bacaklarımı felan hissetmiyorum bi süre sonra
Femera ile kalırsan ben de bir dahaki ay klomen yerine femera isterimTatlım ben bu ay femera ya başladım bugün ikinci günüm ilaçta bakalım neler olacak merakla bekliyorum
Kaç gün kaldı test yapmana canım bide ateşini ne için ölçüyorsun bilmiyorum ondan soruyorum hamilelik belirtisimi odaBenim bugün kasık ağrılarım azaldı baya, yok gibi diyebilirim, başka da hiç bir belirti yok ha bir tek ateş 36,7 çıkıyor normalde 36,6 çıkardı
Bende klomen pek etki etmiyor canim pko kaynaklı çok inatçı yumurtalarım var bu femera daha ağır sanirim o da olmazsa igne ile dener herhalde bakalım umarım onlara gerek kalmazFemera ile kalırsan ben de bir dahaki ay klomen yerine femera isterimhadi inşallah
İnşâAllâh bu ilaçlar vesile olur canım inşallah kaç kere dedim bilmiyorum burdaTatlım ben bu ay femera ya başladım bugün ikinci günüm ilaçta bakalım neler olacak merakla bekliyorum
Yürüyüş değil de leslie yapıyorum evde 15 dk o da sayılır mıİnşâAllâh bu ilaçlar vesile olur canım inşallah kaç kere dedim bilmiyorum burdayürüyüş yap bana çok iyi geldi açık havada yürüyüş Rabbim gönlüne göre versin
Bu ay yürüyüşlerle hamile kalırsan kendimi yollara atacam valla.İnşâAllâh bu ilaçlar vesile olur canım inşallah kaç kere dedim bilmiyorum burdayürüyüş yap bana çok iyi geldi açık havada yürüyüş Rabbim gönlüne göre versin
Son 8 gün canım bat 2 mayıs. Ateş de şundan yumurtlama döneminde ateş atarmış, eğer hamile kalırsan ateş yüksek devam edermiş, eğer gebelik yoksa ateş düşmeye başlar ve regl olurmuşsun. Ateşle yumurta ve gebelik takibi yapan çok var ama bilemiyorum, elektronik derece var ölçüp duruyorum işteKaç gün kaldı test yapmana canım bide ateşini ne için ölçüyorsun bilmiyorum ondan soruyorum hamilelik belirtisimi oda
Canım klomenle yumurta oluşmamış muydu sendeBende klomen pek etki etmiyor canim pko kaynaklı çok inatçı yumurtalarım var bu femera daha ağır sanirim o da olmazsa igne ile dener herhalde bakalım umarım onlara gerek kalmaz
Lesli ney kızz bilmiyorum ben onuYürüyüş değil de leslie yapıyorum evde 15 dk o da sayılır mı
Ayyy çok güldüm bu yorumuna tezimin arkasındayım illede yürüyüşBu ay yürüyüşlerle hamile kalırsan kendimi yollara atacam valla.Çünkü afedersin popomun üstünden kalkmıyorum bütün gün hahha
İşimden dolayı da bütün gün oturuyorum, ayağa bir kalkıyorum oturduğum yerden heryerim çıt çıt ediyor, eşim de diyor iyice çürüdün senAyyy çok güldüm bu yorumuna tezimin arkasındayım illede yürüyüş
Kızzz yapma yapmaa vala ta ben stres oldum burda vücudun napsınSon 8 gün canım bat 2 mayıs. Ateş de şundan yumurtlama döneminde ateş atarmış, eğer hamile kalırsan ateş yüksek devam edermiş, eğer gebelik yoksa ateş düşmeye başlar ve regl olurmuşsun. Ateşle yumurta ve gebelik takibi yapan çok var ama bilemiyorum, elektronik derece var ölçüp duruyorum işte
Bak bi bilgi daha geliyor merdiven inin çıkınİşimden dolayı da bütün gün oturuyorum, ayağa bir kalkıyorum oturduğum yerden heryerim çıt çıt ediyor, eşim de diyor iyice çürüdün sen
Anaa ilk defa pko görüyorumBen daha önce pko görüntümü hiç incelememiştim kızlar şunlara bakarmısınız bıcır bıcır minik minik her yer gelişmemiş yumurta 4 ay önceki jinekolojik muayeneden kalma bu
Valla haklısın aha ben de saldım şu dakikadan itibarenKızzz yapma yapmaa vala ta ben stres oldum burda vücudun napsınherkeste bir olmaz kimi hiç belirti yaşamadım diyor bende çok dinliyordum annem bana sen daha ilk defa hamile kalacan bilemezsinki dedi belirti felan ondan sonra biraz daha saldım kendimi
Yaaa kıyamam sınıfta felan yürüsen şuan nasıl oluyor okullarda eğitim hiç bilmiyorum yüz yüze demi şimdi bi yüz yüze oluyor bi onlineİşimden dolayı da bütün gün oturuyorum, ayağa bir kalkıyorum oturduğum yerden heryerim çıt çıt ediyor, eşim de diyor iyice çürüdün sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?