Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Yaaa bence de iki gün artı günaşırı yeter, insanın iflahı kurur sen iyi duruyormuşsun kız ben maksimum 1 saat duruyorum 6 Saat öyle dursam tutulurumm
Demi yani daha ne olsun bide diyorum ya iğneden sonra psikolojimiz bozuldu inanılmaz kasıyorum kendimi ben 2 gündür ben bir saat felan yatım kalkım varya eşimin dilinden kurtulamam hemen kalkıyon da ondan olmuyor diye ona kalsa sabaha kadar yatmam lazım tutulmaz olurmu kuzum bacaklarımı felan hissetmiyorum bi süre sonra

Ohoo ama anlıyorum ben seni normal olan şeyler bize denk gelmiyor ki, anormal neyi yapsak ile yarayacak gibi hissediyoruz.. Hatta ben hangi yumurtalıktan yumurtladıysan o tarafa dönmek lazım ilişkiden sonra diye okudum, ilk kontrole gittiğimde sol tarafta yazdı doktor yumurtaları. 4 gün sol tarafıma döndüm ilişkiden sonra, sonra kontrole gittim sağda dedi. Nasıl olur hocam soldakilere ne oldu dedim, yanlış yazmışımdır sorun değil dedi. Yaaa desenize yanlış tarafa yattım hocam boşu boşuna dedim. Güldü baya ah şu hurafeler diyor bağalım hurafeler murafeler iyi hissettiriyorsa bence olumlu etkisi oluyordur

Benim bugün kasık ağrılarım azaldı baya, yok gibi diyebilirim, başka da hiç bir belirti yok ha bir tek ateş 36,7 çıkıyor normalde 36,6 çıkardı
Kaç gün kaldı test yapmana canım bide ateşini ne için ölçüyorsun bilmiyorum ondan soruyorum hamilelik belirtisimi oda

Tatlım ben bu ay femera ya başladım bugün ikinci günüm ilaçta bakalım neler olacak merakla bekliyorum
İnşâAllâh bu ilaçlar vesile olur canım inşallah kaç kere dedim bilmiyorum burda yürüyüş yap bana çok iyi geldi açık havada yürüyüş Rabbim gönlüne göre versin

İnşâAllâh bu ilaçlar vesile olur canım inşallah kaç kere dedim bilmiyorum burda yürüyüş yap bana çok iyi geldi açık havada yürüyüş Rabbim gönlüne göre versin
Bu ay yürüyüşlerle hamile kalırsan kendimi yollara atacam valla. Çünkü afedersin popomun üstünden kalkmıyorum bütün gün hahha

Kaç gün kaldı test yapmana canım bide ateşini ne için ölçüyorsun bilmiyorum ondan soruyorum hamilelik belirtisimi oda
Son 8 gün canım bat 2 mayıs. Ateş de şundan yumurtlama döneminde ateş atarmış, eğer hamile kalırsan ateş yüksek devam edermiş, eğer gebelik yoksa ateş düşmeye başlar ve regl olurmuşsun. Ateşle yumurta ve gebelik takibi yapan çok var ama bilemiyorum, elektronik derece var ölçüp duruyorum işte

Ben daha önce pko görüntümü hiç incelememiştim kızlar şunlara bakarmısınız bıcır bıcır minik minik her yer gelişmemiş yumurta 4 ay önceki jinekolojik muayeneden kalma bu

Eklentiler

• IMG_20210424_131330.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210424_131255.webp
    20 KB · Görüntüleme: 29
Kızzz yapma yapmaa vala ta ben stres oldum burda vücudun napsın herkeste bir olmaz kimi hiç belirti yaşamadım diyor bende çok dinliyordum annem bana sen daha ilk defa hamile kalacan bilemezsinki dedi belirti felan ondan sonra biraz daha saldım kendimi

Ben daha önce pko görüntümü hiç incelememiştim kızlar şunlara bakarmısınız bıcır bıcır minik minik her yer gelişmemiş yumurta 4 ay önceki jinekolojik muayeneden kalma bu
Anaa ilk defa pko görüyorum benim gittiğim doktorlar bana vermiyor kağıt. Bana kimse sen pkolusun demedi evlendiğimden beri düzenli kontrole gittim alttan üstten hep normal dediler. Son gittiğim doktor yumurtalıklarında polikist var dedi şaşırdım. Ama reglim falan düzenidir

Valla haklısın aha ben de saldım şu dakikadan itibaren

İşimden dolayı da bütün gün oturuyorum, ayağa bir kalkıyorum oturduğum yerden heryerim çıt çıt ediyor, eşim de diyor iyice çürüdün sen
Yaaa kıyamam sınıfta felan yürüsen şuan nasıl oluyor okullarda eğitim hiç bilmiyorum yüz yüze demi şimdi bi yüz yüze oluyor bi online

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…