Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Ozaman işin kolay. Ver önüne böreği, bide çorba yap yanında salata falan yesin

Anneme ben söylemedim ya tedavi başlattığımı ya olmazsa üzülür diye söylesemmi bende şimdi sevinir umutlanır napsam söylesemmi ki
Kuzum evet üzülüyorlar ama gercektende destekçim benim en azinda teseli ediyoruz birbirimizi
Sen cnm hamile olunca veririsin insllah guzel haberini

Kuzum evet üzülüyorlar ama gercektende destekçim benim en azinda teseli ediyoruz birbirimizi
Sen cnm hamile olunca veririsin insllah guzel haberini
Artık öyle yapacam canım bide psikolojik olarak da rahatsız annem o yüzden söylemeyim ben inşallah hayırlı haberi veririm

Ahhhh herkesin annesi öyle yanında olsa keşke, ben 1200 km uzaktayım maalesef kayınvalidem baksın artık sormayı biliyor
Ya canim benim benim annemde 40 km uzagimda kaynanam 90 km uzagimda ama annem gibi destek bulamiyorum
Baksin canim sanki nolacak torun degilmi ya bizimkinde iş yok

M Maviayyy senin ilk denemen mi başka çocuk var mı?
Var cnm ikitane çocuğum sukur 3.dusunuyoruz ama olmadi oda birturlu
Klomende ilk denemem
5 kez hamile kaldim 1 bos gebelik bir kimyasal birde 4 aylik karnimda öldü bebegim
Rabbime sukur ikitane verdi rabbim kimsenin kucagini bos koymasin bende cok zorlu yollardan geçtim

Sebebi neymiş peki canım hsg çekildinmi hiç

Yaa maaşallah, kayıpların için çok üzüldüm ama çok şükür rabbim 2 tane nasip etmiş İnş üçüncü de gelir

Yaa maaşallah, kayıpların için çok üzüldüm ama çok şükür rabbim 2 tane nasip etmiş İnş üçüncü de gelir
Aynen cnm çok şükür verene insallah kuzum
Senin ilk mi olacak gebelik cnm

Canim genetik test yapildi kanda pihtilasma cikti sebebi buymus hamile kalirsm keseyi gorur görmez aspirine ve igneye başlatacaklar insallah bu sefer saglikla ilerler gebeligim
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah hamile kalırsın ve sağlıklı ilerler sürecin

Kızlar böyle dua grubumuz var katılmak istemisiniz eksik vardı benimde aklıma sizler geldiniz katılmak isteyen grunu bi incelesin ayrıntılar orda var canlarım belli bi saat aralığında olacak o önemli ona uyabilecek olan katılsın dediğim gibi ayrıntılarda var sayfada inşallah katılırsınız

Canım ne güzel, katılmak isterim ama haftaiçi çok yoğun oluyor benim işler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…