Ozaman işin kolay. Ver önüne böreği, bide çorba yap yanında salata falan yesinMenün çok güzelmiş kuzum afiyet olsun çok severim beşamel soslu makarnayı mantarı da kaşar peyniri bol olacak ama eşim mantar yemez beyefendi benim tam tersim neyse düşünürüm bişeyler zaten bi sigara içiyor başka bişey yemiyor
Kuzum evet üzülüyorlar ama gercektende destekçim benim en azinda teseli ediyoruz birbirimiziAnneme ben söylemedim ya tedavi başlattığımı ya olmazsa üzülür diye söylesemmi bende şimdi sevinir umutlanır napsam söylesemmi ki
Kızz yiyecek gibi bu kadarmı yemek yaptın diyor bide sinir oluyorumOzaman işin kolay. Ver önüne böreği, bide çorba yap yanında salata falan yesin
Artık öyle yapacam canım bide psikolojik olarak da rahatsız annem o yüzden söylemeyim ben inşallah hayırlı haberi veririmKuzum evet üzülüyorlar ama gercektende destekçim benim en azinda teseli ediyoruz birbirimizi
Sen cnm hamile olunca veririsin insllah guzel haberini
Gözleri aç anacım gözleriKızz yiyecek gibi bu kadarmı yemek yaptın diyor bide sinir oluyorum
Ya canim benim benim annemde 40 km uzagimda kaynanam 90 km uzagimda ama annem gibi destek bulamiyorumAhhhh herkesin annesi öyle yanında olsa keşke, ben 1200 km uzaktayım maalesefkayınvalidem baksın artık sormayı biliyor
Amin cnm guzel haberini versin insllah bayaramaArtık öyle yapacam canım bide psikolojik olarak da rahatsız annem o yüzden söylemeyim ben inşallah hayırlı haberi veririm
Var cnm ikitane çocuğum sukur 3.dusunuyoruz ama olmadi oda birturlu
Sebebi neymiş peki canım hsg çekildinmi hiçVar cnm ikitane çocuğum sukur 3.dusunuyoruz ama olmadi oda birturlu
Klomende ilk denemem
5 kez hamile kaldim 1 bos gebelik bir kimyasal birde 4 aylik karnimda öldü bebegim
Rabbime sukur ikitane verdirabbim kimsenin kucagini bos koymasin bende cok zorlu yollardan geçtim
Yaa maaşallah, kayıpların için çok üzüldüm ama çok şükür rabbim 2 tane nasip etmiş İnş üçüncü de gelirVar cnm ikitane çocuğum sukur 3.dusunuyoruz ama olmadi oda birturlu
Klomende ilk denemem
5 kez hamile kaldim 1 bos gebelik bir kimyasal birde 4 aylik karnimda öldü bebegim
Rabbime sukur ikitane verdirabbim kimsenin kucagini bos koymasin bende cok zorlu yollardan geçtim
Canim genetik test yapildi kanda pihtilasma cikti sebebi buymus hamile kalirsm keseyi gorur görmez aspirine ve igneye başlatacaklar insallah bu sefer saglikla ilerler gebeligimSebebi neymiş peki canım hsg çekildinmi hiç
Aynen cnm çok şükür vereneYaa maaşallah, kayıpların için çok üzüldüm ama çok şükür rabbim 2 tane nasip etmiş İnş üçüncü de gelir
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah hamile kalırsın ve sağlıklı ilerler sürecinCanim genetik test yapildi kanda pihtilasma cikti sebebi buymus hamile kalirsm keseyi gorur görmez aspirine ve igneye başlatacaklar insallah bu sefer saglikla ilerler gebeligim
Evet ilk olcak inşallah olursa, ilk defa klomen kullanıyorum bakalım,Aynen cnm çok şükür vereneinsallah kuzum
Senin ilk mi olacak gebelik cnm
Allah razi olsun canm hepimiz hamis kaliriz inşllahÇok geçmiş olsun kuzum inşallah hamile kalırsın ve sağlıklı ilerler sürecin
Hayirlisi olsun cnm insllah sevdiklerine müjdeli haber verirsin bayramaEvet ilk olcak inşallah olursa, ilk defa klomen kullanıyorum bakalım,
Canım ne güzel, katılmak isterim ama haftaiçi çok yoğun oluyor benim işler,Kızlar böyle dua grubumuz var katılmak istemisiniz eksik vardı benimde aklıma sizler geldiniz katılmak isteyen grunu bi incelesin ayrıntılar orda var canlarım belli bi saat aralığında olacak o önemli ona uyabilecek olan katılsın dediğim gibi ayrıntılarda var sayfada inşallah katılırsınız
Eki Görüntüle 2833589
Kuzum gece çekilecek 12 - 1 arası tahmini öyle konuşuluyor ama sen bilirsin yinedeCanım ne güzel, katılmak isterim ama haftaiçi çok yoğun oluyor benim işler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?