Ne çekilcek canımKuzum gece çekilecek 12 - 1 arası tahmini öyle konuşuluyor ama sen bilirsin yinede
Söyleme olunca sürpriz yaparsın benceAnneme ben söylemedim ya tedavi başlattığımı ya olmazsa üzülür diye söylesemmi bende şimdi sevinir umutlanır napsam söylesemmi ki
Ooo hepsi varmış içinde bu 70 lira olan demi canım benimkinde sadece b12 var ben d vitaminini kendim söyledim de yazdı doktorum keşke banada böyle bişey verseydi şu diğer madde ne kiSelizay mavispreyboya kızlar bakın folik asitin üstünde içinde olan vitaminler yazıyor sizin için resim çektim D3-B12 falan varmış
Benimkinde b12 yerine kalsiyum var sanırım, anacım bu folicler de ateş pahasına heSelizay mavispreyboya kızlar bakın folik asitin üstünde içinde olan vitaminler yazıyor sizin için resim çektim D3-B12 falan varmış
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar kızlaaar
Evet içerik zengin canım olması gereken hepsi varmışOoo hepsi varmış içinde bu 70 lira olan demi canım benimkinde sadece b12 var ben d vitaminini kendim söyledim de yazdı doktorum keşke banada böyle bişey verseydi şu diğer madde ne ki
Canım zikir grubumuz var Ya Latif zikri çekilecekti onun için yazmıştımNe çekilcek canım
Evet senin kalsiyum ve d3 bende kalsiyum d3 b12 iod falan filan kalabalık baya ben bunu eczaneye sorup aldım doktorun verdiği başkaydı o eczanede yoktu eczanedekide tanıdık dedim içerik aynısı olsun sonra bunu verdi doktorun verdiği içerik gibi ek olarak D3 de var dedi tamam dedim aldımBenimkinde b12 yerine kalsiyum var sanırım, anacım bu folicler de ateş pahasına hebir de olmayınca boşa içiyormuş gibi
Ama diafol pahalı diğerlerine göre işte, inşallah bebek olur da şu bulutlar bir dağılırEvet senin kalsiyum ve d3 bende kalsiyum d3 b12 iod falan filan kalabalık baya ben bunu eczaneye sorup aldım doktorun verdiği başkaydı o eczanede yoktu eczanedekide tanıdık dedim içerik aynısı olsun sonra bunu verdi doktorun verdiği içerik gibi ek olarak D3 de var dedi tamam dedim aldım
Bütçe dostu doktorBenim doktor masraf olmasın diye içeriği az fiyatı düşük vermiş galiba
Aynen canımBütçe dostu doktor
Canım bende 2 senedir evliyim ama nasip olmuyor hsg kan hiçbirşey çıkmadı temizsanırım artık doktorumu değiştirmem gerekiyor sen hangi doktora gidiyorsun memnunmusunSelam arkadaşlar ben de bu ay klomen kullanmaya başladım size hikayemi anlatayım.2,5 senelik evliyiz 10 aydır normal yollarla hamile kalamadım. Adetin 3. Günü gidip kan testi verdim her şey normaldi. Doktor klomen başladı adetim 3. Günü günde 2 defa akşam aynı anda iki ilacı da içeceksin dedi. 5 gün içtikten sonra 9. Gün kontrole çağırdı. 11mm en büyüğü 3 yumurta oluşmuş. Daha sonra 4 gün sonra tekrar çağırdı adetin 13. Günü 22,17 16 mm olmuşlardı. Çatlama iğnesi yapacağım dedi ama önce bir tahlil yapalım dedi. Tahlil sonucunda e2 hormonu yüksek çıktığı için kendi çatlar iğne yaparsam çoğul gebelik olur yapmayalım dedi aslında ben istiyordum ikiz falan ama yapın diyemedim. Günaşırı çalışma dedi. Dünden beri sağ yumurtalığımda ciddi ağrı var, yumurtalar da o tarafta. Bakalım inşallah çatlıyordur. Bu arada çatlama iğnesinden sonra yapılan gebelik testleri pozitif çıkıyormuş bilginize, heveslendirmesin sizi şuan 12 gün var reglime beklemedeyiz inşallah güzel haberler veririm sonucu buraya yazarım.
Ne zamandır deniyorsun canım.?Canım bende 2 senedir evliyim ama nasip olmuyor hsg kan hiçbirşey çıkmadı temizsanırım artık doktorumu değiştirmem gerekiyor sen hangi doktora gidiyorsun memnunmusun
Canim bende yapiyorum bugun 14.gun daha koyuluk göremedim ayni senin gibi testlerim acaba dr yanlis mi ölçtü diyorumKızlar son üç gün yumurtalar büyümüştür belki diye ovülasyon yaptım yine ikinci koyu çizgi yok
Ben adetin 4. Günü gittim canım sağda solda yumurtalar var çok iyi boyutları şimdi adetin 7. klomene başlıyoruz beş gün iç bırak dedi sonraki üç gün ilişki olmasın sonraki gün gel dedi yarın gidicem ama koyu renk olması lazım değil mi büyüdülerseCanim bende yapiyorum bugun 14.gun daha koyuluk göremedim ayni senin gibi testlerim acaba dr yanlis mi ölçtü diyorum
Senin kacinci gün ve yum kac mm di
Canımm yumurta büyüyünce değil çatlayıncaya koyulaşır zaten muhtemelen iğne yapacak sana neden stres oldun sakin.. Ben hiç bakmıyorum o testlereKızlar son üç gün yumurtalar büyümüştür belki diye ovülasyon yaptım yine ikinci koyu çizgi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?