Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Selizay mavispreyboya kızlar bakın folik asitin üstünde içinde olan vitaminler yazıyor sizin için resim çektim D3-B12 falan varmış
Ooo hepsi varmış içinde bu 70 lira olan demi canım benimkinde sadece b12 var ben d vitaminini kendim söyledim de yazdı doktorum keşke banada böyle bişey verseydi şu diğer madde ne ki

Selizay mavispreyboya kızlar bakın folik asitin üstünde içinde olan vitaminler yazıyor sizin için resim çektim D3-B12 falan varmış
Benimkinde b12 yerine kalsiyum var sanırım, anacım bu folicler de ateş pahasına he bir de olmayınca boşa içiyormuş gibi

Eklentiler

• IMG_20210424_214656.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 29
Ooo hepsi varmış içinde bu 70 lira olan demi canım benimkinde sadece b12 var ben d vitaminini kendim söyledim de yazdı doktorum keşke banada böyle bişey verseydi şu diğer madde ne ki
Evet içerik zengin canım olması gereken hepsi varmış

Benimkinde b12 yerine kalsiyum var sanırım, anacım bu folicler de ateş pahasına he bir de olmayınca boşa içiyormuş gibi
Evet senin kalsiyum ve d3 bende kalsiyum d3 b12 iod falan filan kalabalık baya ben bunu eczaneye sorup aldım doktorun verdiği başkaydı o eczanede yoktu eczanedekide tanıdık dedim içerik aynısı olsun sonra bunu verdi doktorun verdiği içerik gibi ek olarak D3 de var dedi tamam dedim aldım

Ama diafol pahalı diğerlerine göre işte, inşallah bebek olur da şu bulutlar bir dağılır

Canım bende 2 senedir evliyim ama nasip olmuyor hsg kan hiçbirşey çıkmadı temizsanırım artık doktorumu değiştirmem gerekiyor sen hangi doktora gidiyorsun memnunmusun

Kızlar son üç gün yumurtalar büyümüştür belki diye ovülasyon yaptım yine ikinci koyu çizgi yok

Eklentiler

• 6E6CD003-EC05-44B2-B866-3447884171CC.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar son üç gün yumurtalar büyümüştür belki diye ovülasyon yaptım yine ikinci koyu çizgi yok
Canim bende yapiyorum bugun 14.gun daha koyuluk göremedim ayni senin gibi testlerim acaba dr yanlis mi ölçtü diyorum
Senin kacinci gün ve yum kac mm di

Canim bende yapiyorum bugun 14.gun daha koyuluk göremedim ayni senin gibi testlerim acaba dr yanlis mi ölçtü diyorum
Senin kacinci gün ve yum kac mm di
Ben adetin 4. Günü gittim canım sağda solda yumurtalar var çok iyi boyutları şimdi adetin 7. klomene başlıyoruz beş gün iç bırak dedi sonraki üç gün ilişki olmasın sonraki gün gel dedi yarın gidicem ama koyu renk olması lazım değil mi büyüdülerse

Canımm yumurta büyüyünce değil çatlayıncaya koyulaşır zaten muhtemelen iğne yapacak sana neden stres oldun sakin.. Ben hiç bakmıyorum o testlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…