Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Cnm bende dr gitmeden once yaptim cizgi yoktuktu dr sordum normal cikmaz dedi teste ama benimde 3 tane sol 1tanede sag da vardi eve geldim tekrar yaptim yine koyuluk yoktu yani dr değişine gore cumartesi pazar catlar demisti

Cnm bende dr gitmeden once yaptim cizgi yoktuktu dr sordum normal cikmaz dedi teste ama benimde 3 tane sol 1tanede sag da vardi eve geldim tekrar yaptim yine koyuluk yoktu yani dr değişine gore cumartesi pazar catlar demisti
Bende bişey anlamadım bu iştem

Evet canım klomen kullanınca normal tarihten daha geç çatlıyor gelişmeye devam ettiği için sıkıntı etmeyin
Tesekkurler kuzum galiba yumlar yavaş yavaş olgunlaşıyor sen çatladığını hissetmişmiydin cnm

Nasılsınız kızlar sesiniz çıkmıyor, var mı belirti, gelişme
İyiyim diyemiyecem canım ben ağrım var baya siz nasılsınız bide benim zaman çok olduğundan daha belirti hiç aramıyorum kuzum yada bilmiyorum artık umursamamaya başladım galiba ama bu ağrı beni öldürecek

Geçmiş olsun canım, nasıl bir ağrı? Yumurtlama ağrısıdır belki kasıklarında mı?

Canım çoğul yumurtlamada öyle oluyor, bu ay benim de öyle oldu. Kaç yumurta oluşmuştu sende? Diğeri çatlıyor olabilir
Benim bir taneydi kuzum iğne oldum ya ben iğneden sonra böyle ağrımaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…