Cnm bende dr gitmeden once yaptim cizgi yoktuktu dr sordum normal cikmaz dedi teste ama benimde 3 tane sol 1tanede sag da vardi eve geldim tekrar yaptim yine koyuluk yoktu yani dr değişine gore cumartesi pazar catlar demistiBen adetin 4. Günü gittim canım sağda solda yumurtalar var çok iyi boyutları şimdi adetin 7. klomene başlıyoruz beş gün iç bırak dedi sonraki üç gün ilişki olmasın sonraki gün gel dedi yarın gidicem ama koyu renk olması lazım değil mi büyüdülerse
Bende büyüyünce kızarır sanıyorumCanımm yumurta büyüyünce değil çatlayıncaya koyulaşır zaten muhtemelen iğne yapacak sana neden stres oldun sakin.. Ben hiç bakmıyorum o testlere
Bende bişey anlamadım bu iştemCnm bende dr gitmeden once yaptim cizgi yoktuktu dr sordum normal cikmaz dedi teste ama benimde 3 tane sol 1tanede sag da vardi eve geldim tekrar yaptim yine koyuluk yoktu yani dr değişine gore cumartesi pazar catlar demisti
Benim normalde 12.13.14 pik ve cat oluyordu belkide diyorum klomen biraz geciktiriyor diye düşünüyorum hayirlisi canim.sen dr gidince bir sor bakalimBende bişey anlamadım bu iştem
Tmm canım sorarımBenim normalde 12.13.14 pik ve cat oluyordu belkide diyorum klomen biraz geciktiriyor diye düşünüyorum hayirlisi canim.sen dr gidince bir sor bakalim
Evet canım klomen kullanınca normal tarihten daha geç çatlıyor gelişmeye devam ettiği için sıkıntı etmeyinBenim normalde 12.13.14 pik ve cat oluyordu belkide diyorum klomen biraz geciktiriyor diye düşünüyorum hayirlisi canim.sen dr gidince bir sor bakalim
Tesekkurler kuzum galiba yumlar yavaş yavaş olgunlaşıyorEvet canım klomen kullanınca normal tarihten daha geç çatlıyor gelişmeye devam ettiği için sıkıntı etmeyin
Evet bende şiddetli kasık ağrısı oldu yumurta olan tarafta, böyle yumru gibi. O dönemlerde değerlendirmeye çalıştık,Tesekkurler kuzum galiba yumlar yavaş yavaş olgunlaşıyorsen çatladığını hissetmişmiydin cnm
Inşallah guzel haberi almaya az kaldi deseneEvet bende şiddetli kasık ağrısı oldu yumurta olan tarafta, böyle yumru gibi. O dönemlerde değerlendirmeye çalıştık,
İnşallah rabbim nasip ederInşallah guzel haberi almaya az kaldi desene
İyiyim diyemiyecem canım ben ağrım var baya siz nasılsınız bide benim zaman çok olduğundan daha belirti hiç aramıyorum kuzum yada bilmiyorum artık umursamamaya başladım galiba ama bu ağrı beni öldürecekNasılsınız kızlar sesiniz çıkmıyor, var mı belirti, gelişme
Geçmiş olsun canım, nasıl bir ağrı? Yumurtlama ağrısıdır belki kasıklarında mı?İyiyim diyemiyecem canım ben ağrım var baya siz nasılsınız bide benim zaman çok olduğundan daha belirti hiç aramıyorum kuzum yada bilmiyorum artık umursamamaya başladım galiba ama bu ağrı beni öldürecek
Tek taraflı kasığım ağrıyor kuzum kızz yumurtlama bidaha mı olacakGeçmiş olsun canım, nasıl bir ağrı? Yumurtlama ağrısıdır belki kasıklarında mı?
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım, nasıl bir ağrı? Yumurtlama ağrısıdır belki kasıklarında mı?
Canım çoğul yumurtlamada öyle oluyor, bu ay benim de öyle oldu. Kaç yumurta oluşmuştu sende? Diğeri çatlıyor olabilirTek taraflı kasığım ağrıyor kuzum kızz yumurtlama bidaha mı olacak
Benim bir taneydi kuzum iğne oldum ya ben iğneden sonra böyle ağrımaya başladıCanım çoğul yumurtlamada öyle oluyor, bu ay benim de öyle oldu. Kaç yumurta oluşmuştu sende? Diğeri çatlıyor olabilir
Cuma mı iğne olmuştun senBenim bir taneydi kuzum iğne oldum ya ben iğneden sonra böyle ağrımaya başladı
Yok çarşambaCuma mı iğne olmuştun sen
Onun ağrısı kalmaz ya o zaman döllenme ağrısı mı yoksaYok çarşamba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?