- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.468
- 78
Ayy bende böyle biliyordum ama acaba yanlış mı biliyorum diye kafasını karıştırmamak için yorum yapmadım hormon veriliyor deniliyor beta yı pozitif çıkartan bunu öyle çıkartır demiAllah iyiliğini vermesinbu igne hep pik gösterir ki sadece doktor ultrason da bakar catladigina
Canım belirtilerine göre tahmin yap insan biliyor çünki akıntıdan ağrıdan benim iğnemin ertesi günü aşırı akıntı oldu ağrı oldu sonraki günler azaldı ağrıda akıntıda iğneden sonraki 2 yada 3 gün içinde oluyor bence çatlama olayıÇatladığını göremicez mi yanibende heveslendim görürüm diye ya çatlamazsa peki illa çatlıyor mu iğne sayesinde
24-40 saat arası oluyormuş canım be bileyim ben iğne etkisiyle kızarır çatlayınca silinir çizgi sandımCanım belirtilerine göre tahmin yap insan biliyor çünki akıntıdan ağrıdan benim iğnemin ertesi günü aşırı akıntı oldu ağrı oldu sonraki günler azaldı ağrıda akıntıda iğneden sonraki 2 yada 3 gün içinde oluyor bence çatlama olayı
Şöyle bir 15 gün sonrasına ışınlanmak istiyorum tam bayrama denk geliyor bayram şekerim benle ve isteyen herkesle olur inşallah
Hamile kalan çok ben burda okudum ikiz ve üçüz ama benim ilk klomen deneyimim çatlatma iğnemide oldum beklemedeyim hayırlısı inşallah herkes içinKızlar merhaba klomen kullanıp ikiz bebeğe hamile kalan var mı??
Bende çok stresli bi insanım şu zamana kadar 40 tane ovu testi harcadım yaptığım gebelik testlerinin haddi hesabı yok 2 yıldır her ay 3-4 test harcardım bide ucuz olanlardan 2 tane alırdım yapardım negatif çıkınca erken gebelik testleri varya pahalı olanlar onlardan alırdım yapardım ama hepsi boş canım bu ay nasıl olduysa hiç takip etmedim Allah tarafından doktorum yumurtan oluşmuş dedi o an farkına vardım ağrılarım ondan mı oluyor du diye çatlamayı takip etmemeye çalıştım vücudumu dinledim yine ama diğer aylardaki kadar değil uzatmayım emek verdik o kadar hormon verildi vücudumuza stres yapıp belki yolunda giden bişeylerin geç olmasına sebeb oluruz bırak sal kendini kafanı meşgul edecek şeyler yap ben bu aralar çok fazla zikir felan çekiyorum onla oyalıyorum kendimi sende sevdiğin bişeyler yap akışına bırak bu saaten sonra24-40 saat arası oluyormuş canım be bileyim ben iğne etkisiyle kızarır çatlayınca silinir çizgi sandımyanlış düşünmüşüm boşa test harcamayım bari sağolun kızlar ben bekleyim bari şansımıza artık Rabbim nasip eder inşallah
Benimkide anneler gününden 3 gün önce inşallah ilk anneler günümüz olur bu yılkiŞöyle bir 15 gün sonrasına ışınlanmak istiyorum tam bayrama denk geliyor bayram şekerim benle ve isteyen herkesle olur inşallah
İnşallah canım hayırlısı olsunHamile kalan çok ben burda okudum ikiz ve üçüz ama benim ilk klomen deneyimim çatlatma iğnemide oldum beklemedeyim hayırlısı inşallah herkes için
Çatladığını göremicez mi yanibende heveslendim görürüm diye ya çatlamazsa peki illa çatlıyor mu iğne sayesinde
Yapmayım mı ben ozaman ovülasyon çatladığını göreyim diye yapıyorum her gün ben
Ayy bende böyle biliyordum ama acaba yanlış mı biliyorum diye kafasını karıştırmamak için yorum yapmadım hormon veriliyor deniliyor beta yı pozitif çıkartan bunu öyle çıkartır demi
Bende aldım valla hem ucuz hem pahalı her ay yaptım ama gerçekten yanlış sanırım Allah’a bırakcaksın oluyorsa oluyor olmuyorsa olmuyor doğru zaman değil demekki haklısın artık adet gününü beklicez hayırlısı inşallahBende çok stresli bi insanım şu zamana kadar 40 tane ovu testi harcadım yaptığım gebelik testlerinin haddi hesabı yok 2 yıldır her ay 3-4 test harcardım bide ucuz olanlardan 2 tane alırdım yapardım negatif çıkınca erken gebelik testleri varya pahalı olanlar onlardan alırdım yapardım ama hepsi boş canım bu ay nasıl olduysa hiç takip etmedim Allah tarafından doktorum yumurtan oluşmuş dedi o an farkına vardım ağrılarım ondan mı oluyor du diye çatlamayı takip etmemeye çalıştım vücudumu dinledim yine ama diğer aylardaki kadar değil uzatmayım emek verdik o kadar hormon verildi vücudumuza stres yapıp belki yolunda giden bişeylerin geç olmasına sebeb oluruz bırak sal kendini kafanı meşgul edecek şeyler yap ben bu aralar çok fazla zikir felan çekiyorum onla oyalıyorum kendimi sende sevdiğin bişeyler yap akışına bırak bu saaten sonra
Ay hadi inşallah bize haber ver hemenBenimkide anneler gününden 3 gün önce inşallah ilk anneler günümüz olur bu yılki
Banada dedi beklicez şimdi ya adet ya bebek dedi adet olursan gel 3.-4. Günü yine klomenin dozunu arttıralım dedi belkide gerek kalmaz bakalım dedi hayırlısı hakkımızda inşallahAynen beta hormonu verilince gebelik de olduğu gibi sürekli igne etkisi geçene kadar ovulasyon testi pik çıkacak boşa test harcama bazı doktor var takip eder çatladımi diye ama çoğu bakmaz yeterli boya gelince çatlar diye benimki hiç takip etmez regl olursan 4. Gun gel olmazsan test yap der cok nadir yani catlama sıkıntısı igne çok güçlü çünkü
Teşekkür ederim canım bilgilerin için iğne güçlü olmasa o kadar ağrı olmaz demi o kadar ağrıya da çatlar heralde çatlamazsa o yumurta utansınAynen beta hormonu verilince gebelik de olduğu gibi sürekli igne etkisi geçene kadar ovulasyon testi pik çıkacak boşa test harcama bazı doktor var takip eder çatladımi diye ama çoğu bakmaz yeterli boya gelince çatlar diye benimki hiç takip etmez regl olursan 4. Gun gel olmazsan test yap der cok nadir yani catlama sıkıntısı igne çok güçlü çünkü
Hayırlısı canım bakalım olumsuz düşünmemeye çalışıyorum inşallah günü geldiğinde haber verecek kadar moralim yerinde olur inşallah canım belirsizlik zor ama sabredecezAy hadi inşallah bize haber ver hemen
Canim arkadaslar yazmis evet cat ignesinde hep pozif gosterir bende onun icin yapmiyorum artik 36.saatte iliski olur diye düşünüyorummavispreyboya @Selizay M Maviayyy @AseINA yildizsavascisi
Kızlar herkese günaydın 26 nisanda iğne oldum ya iki gündür ovülasyon testi yaptım daha çatlamamış benim değil mi of ya nezaman çatlıcak
Benim sabaha karşı 5 te 36 saat oluyor canım ama ben akşam değerlendirdim bu gecede 1 gibi degerlendirsem 5-6 da çatlarsa döllenir diye düşünüyorum nasipse bakalım çünkü oruç tutuyoruz 5-6 da sabaha karşı ilişki imkansız Rabbim nasip ederse olur napalımCanim arkadaslar yazmis evet cat ignesinde hep pozif gosterir bende onun icin yapmiyorum artik 36.saatte iliski olur diye düşünüyorum
Senin bugun mu oluyor canim 36.saatin
Benim iki tane çıktı canım ama çok sancım var yürürken oturup kalkarken falan rahimim yere düşçek gibi sanki çok sancı giriyor ara ara anlamadımSivilce durumu nasıl kızlar sizde on iki tane çıktı benden bide büyükler iz yapıyorlar 7 aylık tedavim 7 günde mahvoldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?