Klomen Kullananlar bilgi verebilir mi kaç gün kullandı sonuç ne oldu hamile kalan var mı ?

Kızzzlaar ne durumdasınız
Ben pzts iğne oldum salı çrşb prşb değerlendirdim bugün ara vericem yarın yine değerlendircem biraz da gün aşırı devam eder sonra beklerim siz nasıl yaptınız ? Biraz ara ara kasıklar kımıl kımıl oluyor bide uyku modu var onun dışında iyiyim sende ne var ne yok kaç gün kaldı teste

Kızzzlaar ne durumdasınız
Bende beklemedeyim canım 9. Gün bugün geceleri ayaklarımın altında karıncalanma yanma oluyor bide kasık ağrım var hafif onun dışında pek bişey yok sen ne durumdasın kaç gün kaldı teste

Bende beklemedeyim canım 9. Gün bugün geceleri ayaklarımın altında karıncalanma yanma oluyor bide kasık ağrım var hafif onun dışında pek bişey yok sen ne durumdasın kaç gün kaldı teste
Ben pzts iğne oldum o gece boş geçti salı çrşb prşb değerlendirdim bugün mola verip yarın değerlendiricem artık gün aşırı değerlendiricem bir süre sonra beklicem siz nasıl yapmıştınız iğneden sonra ?

Ha bide az önce burda biriyle konuştum iğnede 40 değer beta hcg varmış test verince üstü bi değer çıkarsa hamile olduğumuz anlamına geliyormuş öyle dedi bide 9. Gün test yap çıkar demiş

Benim tahmini yumurtladığım gün ve ertesi günü sonra bir gün boş bir gün dolu iki sefer yaptık, toplam 4 yani,. bata 2 gün var, dün normal test yaptım hiç bir şey çıkmadı

Benim tahmini yumurtladığım gün ve ertesi günü sonra bir gün boş bir gün dolu iki sefer yaptık, toplam 4 yani,. bata 2 gün var, dün normal test yaptım hiç bir şey çıkmadı
Bekle bakalım daha canım inşallah vardır

Ben iğnenin olduğu günle beraber 3 gün ard arda demişti doktorum ilk gün ve sonraki gün oldu 3. Gün olmadı çok ağrım vardı çünki 4. Gün oldu bide enfeksiyon sonraki günler korunduk olmuştur artık bişeyler diye çünki bende enfeksiyon oluyor sık korunmasız ilişki olunca

Ben iğnenin olduğu günle beraber 3 gün ard arda demişti doktorum ilk gün ve sonraki gün oldu 3. Gün olmadı çok ağrım vardı çünki 4. Gün oldu bide sonraki günler korunduk olmuştur artık bişeyler diye çünki bende enfeksiyon oluyor sık korunmasız ilişki olunca

İnşâAllâh vardır kuzum belki geç döllenmedir yoksada sıkma canını sabredip bekleyecez umutsuzluğa düşmek yok gerekirse tekrar tekrar deneyecez Rabbim de çabalarımızın karşılığını verecek inşallah

Anladım canım hayırlısı artık bekleyip görücez bakalım kaç gün kaldı teste

Amin amin inşallah bakalım Oruç tutuyoruz ya bebeğin oluşumuna tutunmasına etki etmez değil mi
Bilmiyorum ki canım o konuda bilgim yokda benim ilk günler tansiyonum düşüyordu bi kaç gün tutamadım ben o yüzden

Tatlım ben bu ay femera ya başladım bugün ikinci günüm ilaçta bakalım neler olacak merakla bekliyorum
Merhaba ben de bu ay femera başladım bugün 5. ve son gunumdu. İlacım bitti. 2 gün sonra kontrole gideceğim. Sizde gelişmeler nasıl oldu yazar mısınız rica etsem ?

Merhaba ben de bu ay femera başladım bugün 5. ve son gunumdu. İlacım bitti. 2 gün sonra kontrole gideceğim. Sizde gelişmeler nasıl oldu yazar mısınız rica etsem ?
Canım biz klomen kullandık, kontrolde yumurta boyutuna bakacak yeterli boyuta geldiyse iğne yapıp çatlatır sonra ilişki takvimi verir eğer yeteri kadar büyümediyse birkaç gün sonra tekrar çağırır

Ben çok umutluydum ama yine bir tane yumurta yola çıkmış gibi dedi burada bi cok kişide okudum femera ile 3 hatta 4 yumurtası olan benim neden olmuyor anlamadım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…