Ben pzts iğne oldum salı çrşb prşb değerlendirdim bugün ara vericem yarın yine değerlendircem biraz da gün aşırı devam eder sonra beklerim siz nasıl yaptınız ? Biraz ara ara kasıklar kımıl kımıl oluyor bide uyku modu var onun dışında iyiyim sende ne var ne yok kaç gün kaldı testeKızzzlaar ne durumdasınız
Bende beklemedeyim canım 9. Gün bugün geceleri ayaklarımın altında karıncalanma yanma oluyor bide kasık ağrım var hafif onun dışında pek bişey yok sen ne durumdasın kaç gün kaldı testeKızzzlaar ne durumdasınız
Ben pzts iğne oldum o gece boş geçti salı çrşb prşb değerlendirdim bugün mola verip yarın değerlendiricem artık gün aşırı değerlendiricem bir süre sonra beklicem siz nasıl yapmıştınız iğneden sonra ?Bende beklemedeyim canım 9. Gün bugün geceleri ayaklarımın altında karıncalanma yanma oluyor bide kasık ağrım var hafif onun dışında pek bişey yok sen ne durumdasın kaç gün kaldı teste
Bende beklemedeyim canım 9. Gün bugün geceleri ayaklarımın altında karıncalanma yanma oluyor bide kasık ağrım var hafif onun dışında pek bişey yok sen ne durumdasın kaç gün kaldı teste
Benim tahmini yumurtladığım gün ve ertesi günü sonra bir gün boş bir gün dolu iki sefer yaptık, toplam 4 yani,. bata 2 gün var, dün normal test yaptım hiç bir şey çıkmadıBen pzts iğne oldum o gece boş geçti salı çrşb prşb değerlendirdim bugün mola verip yarın değerlendiricem artık gün aşırı değerlendiricem bir süre sonra beklicem siz nasıl yapmıştınız iğneden sonra ?
Bekle bakalım daha canım inşallah vardırBenim tahmini yumurtladığım gün ve ertesi günü sonra bir gün boş bir gün dolu iki sefer yaptık, toplam 4 yani,. bata 2 gün var, dün normal test yaptım hiç bir şey çıkmadı
Ben iğnenin olduğu günle beraber 3 gün ard arda demişti doktorum ilk gün ve sonraki gün oldu 3. Gün olmadı çok ağrım vardı çünki 4. Gün oldu bide enfeksiyon sonraki günler korunduk olmuştur artık bişeyler diye çünki bende enfeksiyon oluyor sık korunmasız ilişki oluncaBen pzts iğne oldum o gece boş geçti salı çrşb prşb değerlendirdim bugün mola verip yarın değerlendiricem artık gün aşırı değerlendiricem bir süre sonra beklicem siz nasıl yapmıştınız iğneden sonra ?
Ben iğnenin olduğu günle beraber 3 gün ard arda demişti doktorum ilk gün ve sonraki gün oldu 3. Gün olmadı çok ağrım vardı çünki 4. Gün oldu bide sonraki günler korunduk olmuştur artık bişeyler diye çünki bende enfeksiyon oluyor sık korunmasız ilişki oluncaBen pzts iğne oldum o gece boş geçti salı çrşb prşb değerlendirdim bugün mola verip yarın değerlendiricem artık gün aşırı değerlendiricem bir süre sonra beklicem siz nasıl yapmıştınız iğneden sonra ?
İnşâAllâh vardır kuzum belki geç döllenmedir yoksada sıkma canını sabredip bekleyecez umutsuzluğa düşmek yok gerekirse tekrar tekrar deneyecez Rabbim de çabalarımızın karşılığını verecek inşallahBenim tahmini yumurtladığım gün ve ertesi günü sonra bir gün boş bir gün dolu iki sefer yaptık, toplam 4 yani,. bata 2 gün var, dün normal test yaptım hiç bir şey çıkmadı
Anladım canım hayırlısı artık bekleyip görücez bakalım kaç gün kaldı testeBen iğnenin olduğu günle beraber 3 gün ard arda demişti doktorum ilk gün ve sonraki gün oldu 3. Gün olmadı çok ağrım vardı çünki 4. Gün oldu bide enfeksiyon sonraki günler korunduk olmuştur artık bişeyler diye çünki bende enfeksiyon oluyor sık korunmasız ilişki olunca
Bugünü saymazsak 6 gün canım bir gün daha bekleyip geç yapacam 15. Güne denk gelecekAnladım canım hayırlısı artık bekleyip görücez bakalım kaç gün kaldı teste
Bende adeti beklicem gününde gelmezse yapıcam inşallah vardır hepimizde mucizelerimizBugünü saymazsak 6 gün canım bir gün daha bekleyip geç yapacam 15. Güne denk gelecek
İnşâAllâh kuzum bu ay bide anneler gününe denk gelecek çok yeriniyorum ya anneler günü paylaşımı görünce o gün Rabbim bizede nasip etsinBende adeti beklicem gününde gelmezse yapıcam inşallah vardır hepimizde mucizelerimiz
Amin amin inşallah bakalımİnşâAllâh kuzum bu ay bide anneler gününe denk gelecek çok yeriniyorum ya anneler günü paylaşımı görünce o gün Rabbim bizede nasip etsin
Bilmiyorum ki canım o konuda bilgim yokda benim ilk günler tansiyonum düşüyordu bi kaç gün tutamadım ben o yüzdenAmin amin inşallah bakalımOruç tutuyoruz ya bebeğin oluşumuna tutunmasına etki etmez değil mi
Anladım canım hayırlısı artıkBilmiyorum ki canım o konuda bilgim yokda benim ilk günler tansiyonum düşüyordu bi kaç gün tutamadım ben o yüzden
Merhaba ben de bu ay femera başladım bugün 5. ve son gunumdu. İlacım bitti. 2 gün sonra kontrole gideceğim. Sizde gelişmeler nasıl oldu yazar mısınız rica etsem ?Tatlım ben bu ay femera ya başladım bugün ikinci günüm ilaçta bakalım neler olacak merakla bekliyorum
İnşşaallahhhh canımmmmmİnşâAllâh kuzum bu ay bide anneler gününe denk gelecek çok yeriniyorum ya anneler günü paylaşımı görünce o gün Rabbim bizede nasip etsin
Canım biz klomen kullandık, kontrolde yumurta boyutuna bakacak yeterli boyuta geldiyse iğne yapıp çatlatır sonra ilişki takvimi verir eğer yeteri kadar büyümediyse birkaç gün sonra tekrar çağırırMerhaba ben de bu ay femera başladım bugün 5. ve son gunumdu. İlacım bitti. 2 gün sonra kontrole gideceğim. Sizde gelişmeler nasıl oldu yazar mısınız rica etsem ?
Ben çok umutluydum ama yine bir tane yumurta yola çıkmış gibi dedi burada bi cok kişide okudum femera ile 3 hatta 4 yumurtası olan benim neden olmuyor anlamadım ..Merhaba ben de bu ay femera başladım bugün 5. ve son gunumdu. İlacım bitti. 2 gün sonra kontrole gideceğim. Sizde gelişmeler nasıl oldu yazar mısınız rica etsem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?