Hapı bu akşam 4. Olanı içicem 5 tane verdi günde bir tana adetimin 10. GünüDöngünün kaçıncı günündesin şuan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hapı bu akşam 4. Olanı içicem 5 tane verdi günde bir tana adetimin 10. GünüDöngünün kaçıncı günündesin şuan?
Allah kabul etsin canım Rabbim hepimize tez zamanda bu güzel haberi versinB Brs1691Selizay @yildizsavascisi kızlar Enbiya suresinin 89. Ayetini 100 kere
500 kere Rabbi Heblî mines-sâlihîn 500 kerede Ya Musavvir okudum bizim ve tüm isteyenlerin adınaRabbim kabul etsin inşallah![]()
10 tane değilmi canım klomen kullanmıyormusun sen başka ilaç mı kullanıyordunHapı bu akşam 4. Olanı içicem 5 tane verdi günde bir tana adetimin 10. Günü
Amin kuzum inşallahAllah kabul etsin canım Rabbim hepimize tez zamanda bu güzel haberi versin![]()
Canım bende bugün öğlen vuruldum aile hekimliğinde hemşire vurdu iğne ucu normal iğneler gibi değil daha küçük ve ince korkma o yüzden hiçKızlar bende yarın akşam ovitrelle vurucam. Çok heyecanlıyım nasıl olucak kendim nasıl yapıcam tedirginim biraz. Bugün kontrolde 16 cm dedi yumurta için. İnşallah bu ay olumlu olur
Benim 11. Gün 17 mm olmuştu, 13. Gün 22 olmuştu en büyüğü inşallah senin de olmuştur iyi büyüklükte, iğne yapabilir yarın, hatta son ilacı iki tane iç aynı anda büyüsünHapı bu akşam 4. Olanı içicem 5 tane verdi günde bir tana adetimin 10. Günü
Canım biz de aynı durumdayız, bende aynı şekil kullandım ama iğne yapmadı yumurta takibi yaptı. Adetime 11 gün var beklemedeyim ilaçtan sonra 3 yumurta oluşmuştuMerhaba kizlar yaklaşık bir yıllık evliyim hamile kalamiyorum bu gün adetimin 2 günü Dr gittim kendi isteğimle yumurta catlatici ilaç istedim klomen verdi adetimin 5. Günü 2 tane icmemi söyledi ayın 30 da yumurta kontrolü için çağırdı sizlerde durum nasıl gebelik elde eden var mi
Yarın akşam 18 olur canım hadi inşallahKızlar bende yarın akşam ovitrelle vurucam. Çok heyecanlıyım nasıl olucak kendim nasıl yapıcam tedirginim biraz. Bugün kontrolde 16 cm dedi yumurta için. İnşallah bu ay olumlu olur
Keşke bana da iğne yapsaydı ya, iğnesiz olmayacak sankiCanım bende bugün öğlen vuruldum aile hekimliğinde hemşire vurdu iğne ucu normal iğneler gibi değil daha küçük ve ince korkma o yüzden hiç
Kuzum öyle düşünme E2 hormonuna bakılmışmıydı klomen den sonra kontrole gittiğindeKeşke bana da iğne yapsaydı ya, iğnesiz olmayacak sanki![]()
Baktı canım, 1700 çıktı onu görünce yapmadı ama e2 ne onu anlamadım bilgin var mı seninKuzum öyle düşünme E2 hormonuna bakılmışmıydı klomen den sonra kontrole gittiğinde
Yaaaaa aynı durumdayım, dersim var 18:20 ye kadar. Maraştayım ben ezan 19:20 de okunuyor. Ne hazırlıcam bilmiyorum, dünden pideler var, fırına atıp üstüne salça sos üstüne kıyma kavurup çakma İskender yapam diyorum hem ekmekler ziyan olmazKızlar akşama ne yaptınız ay ben bişey bulamadım daha fikir verin bana![]()
Kuzum işte o yüzden yapmadı estradiol hormonu yani östrojen yüksek olduğu için kendi kendine çatlar diye gerek görmemiş umudunu kaybedip kendini üzme doktoruna güven benceBaktı canım, 1700 çıktı onu görünce yapmadı ama e2 ne onu anlamadım bilgin var mı senin
Klomen ama bana günde bir tane verdi beş gün iç dedi herkesin doktoru başka veriyor herhalde kullanımını ultrasonla baktı yumurtan var inşallah büyür istenilen boyut olur iç bakalım dedi10 tane değilmi canım klomen kullanmıyormusun sen başka ilaç mı kullanıyordun
Oruçluyum ya canım günde bir tane tok dedi bende iftardan sonra içiyorum olmadı bide sahurdan sonra içerim son gün ikilerim perşembe hap 5. Gün bırakıcam cuma cmts pazar geçicek pzts kontrol varBenim 11. Gün 17 mm olmuştu, 13. Gün 22 olmuştu en büyüğü inşallah senin de olmuştur iyi büyüklükte, iğne yapabilir yarın, hatta son ilacı iki tane iç aynı anda büyüsünben günde 2 tane içiyordum ikisini aynı anda doktor öyle dedi ona rağmen 3 taneden fazla olmadı
![]()
Sağol canım içim ferahladı biraz. ucu küçükse daha kolay olur inşallahCanım bende bugün öğlen vuruldum aile hekimliğinde hemşire vurdu iğne ucu normal iğneler gibi değil daha küçük ve ince korkma o yüzden hiç