Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

seyrani benim adetim de 3 gun suruyor ama 1.gun yogun geliyor diger 2. ve 3. gun az geliyor acaba bu da Rahim inceliginin belirtisi olabilir mi ? doktorun sana tam olarak nasil tarif etmisti acaba Seyranicimmm :26:

Canım günde kaç tane klomen ictin. Ve klomenden sonra kac kere gidiliyor doktora. Çok soru sordum kusura bakma.

Olur mu canım tabiki soru soracağız birbirimize bu yüzden burdayız :) ya ben 5. gün başlayıp günde iki tane içtim doktorum beni çağırmadı açıkçası sadece sorun olursa internete bakma bana sor dedi ben de adet olmam gerekiyor işte onu bekliyorum. olmazsam Allah nasip ederse cuma günü test yapacam.

Sağol canım. Bende günde iki tane içiyorum bana doktor gel dedi. Burda araştırırken. Alttan ultrason ve ığne duydum o yüzden tedirgin oldum. Sende problem ney canım yumurtlama durumun nasıl.

seyrani benim adetim de 3 gun suruyor ama 1.gun yogun geliyor diger 2. ve 3. gun az geliyor acaba bu da Rahim inceliginin belirtisi olabilir mi ? doktorun sana tam olarak nasil tarif etmisti acaba Seyranicimmm :26:

dediğim gibi az adet rahim inceliğinden olıurmuş.

ama adetin zamanında gelmesi daha önemli demişti.

sen ne zaman doktora gidicen ? sor bakalım ne tür ilaç veriliyormuş bu rahatsızlık için. bana vermedi bu ayda.

bide mutlaka adetin kaçıncı günü gidersen git rahimin kaç mm olduğunu sor. en az 8 mm olması gerekiyormuş döllenen yumurtanın tutunabilmesi
için.

merhaba,

Umarım güzel haberler alırsın. ben klomen kullanmadan önce ilaçsız adet göremiyordum maalesef. Cyclo progynava kullanıyordum ve 1 hafta boyunca yoğun şekilde kanamam oluyordu. Geçen ay klomen kullandığım için cyclo yu kullanmadım. 1-2 gün gecikme ile adet oldum ama benimde 1.günden sonra çok azaldı. ben de günlük ped le idare ettim ve 4. gün tamamen bitti. ben de yumurtalar çatlayınca ve gebelik oluşunca salgılanan hormonlar ile rahimin kalınlaştığını duymuştum. Hatta forumda bir arkadaşımızın 8 mm ile gebe kaldığını ve sorunsuz devam ettiğini de okudum. Umarım bizde de aynı şekilde olur.

Sağol canım. Bende günde iki tane içiyorum bana doktor gel dedi. Burda araştırırken. Alttan ultrason ve ığne duydum o yüzden tedirgin oldum. Sende problem ney canım yumurtlama durumun nasıl.

Ya aslına bakarsan hiçbir sorunum yok ama doktor çok sıkıntıdan yumurtan olgunlaşmıyor olabilir deyip bana klomen verdi. yani tahliller ultrason temiz senin neyin var peki?

selam,

ben çok araştırmıştım rahim nasıl kalınlaşır diye ama net bir bilgi elde edemedim.

nar suyu, adaçayı, soya fasulyesi gibi bitkisel destekle kalınlaştıranlar var. ama benim fikrim tamamen beynimizin bazı hormonları salgılamaması, vucudu gebeliğe hazırlamaması sonucu bu yaşadıklarımız.

yani ilaçla müdahele edilenlerde bir yere kadar gelip takılıyor, ilerleyemiyor.

çok kişi okudum bende rahimi ince diye tüp bebek transferi iptal edilen (

allah herkese hayırlı şifalar versin.

Ya aslına bakarsan hiçbir sorunum yok ama doktor çok sıkıntıdan yumurtan olgunlaşmıyor olabilir deyip bana klomen verdi. yani tahliller ultrason temiz senin neyin var peki?

Canım benimde hiçbir sorun yok çok şükür. Hatta yumurtltamam da oluyor ama hamile kalamadim stresten mi acaba pazartesi doktor klomen verdi ışte bakalım ne olacak bugün adetim bitiyor haftaya yumurtlamam olur herhalde.

Canım benimde hiçbir sorun yok çok şükür. Hatta yumurtltamam da oluyor ama hamile kalamadim stresten mi acaba pazartesi doktor klomen verdi ışte bakalım ne olacak bugün adetim bitiyor haftaya yumurtlamam olur herhalde.

evet haklısın bazen hiç bir şey yok ama olmuyor işte nasip denilen olay bu.Allah verirse öyle verir ki gerisi aslında hep bahane. Biz de Allah'a çok dua etmeliyiz o geri çevirmez kulunu inşallah.

Canım merhaba bişey sorucam rahim kalınlığı iyi bir şey mi oluyor doktor bana rahim duvarın kalın dedi acaba kötü bir şey mi ki

Canım merhaba bişey sorucam rahim kalınlığı iyi bir şey mi oluyor doktor bana rahim duvarın kalın dedi acaba kötü bir şey mi ki

Tatlim normal zamanda rahimde kalinlasma varsa cok iyi degil bendede vat demisti doktor yani rahim duvarlarinda.gebelikteli baska birsey hani.gebeligin ilk basinda kalimlasma var gebelik.ola bilir diyor doktor bu ikisi farkli birsey

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet haklısın bazen hiç bir şey yok ama olmuyor işte nasip denilen olay bu.Allah verirse öyle verir ki gerisi aslında hep bahane. Biz de Allah'a çok dua etmeliyiz o geri çevirmez kulunu inşallah.
Evet canım rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın zor bişey. Rabbimin kûn fe yakûn demesini bekliyoruz. İnş. Guzel haberler alırız. Sen ne kadarlık evlisin.

tamam canım soyledıklerını nor aldım sorucam ... ıyı oldu cunku randevumum yarınnnnn ogleden sonra 15.00 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…