- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.421
selam,
bendede yumurtalar gelişiyor, büyüyor, çatlıyor fakat rahim en fazla 7 mm oluyor. gerekli kalınlığa ulaşmıyor. ve bildiğim kadarıyla bu derdin öyle
kesin bir ilacı yok. anca progesteron (sanırım) maddesi içeren bir takım ilaçlar veriyorlar.
ben ilk klomen kullandığımda 2 çok iyi yumurtam gelişti. ve olmadı. sebepte rahimin inceliği.
bu sefer 4 yumurtam gelişti. doktor "bu yumurtalar çatlayınca rahimi besleyecek kadar madde salgılar ilaca gerek yok" dedi.
cumartesi büyük bir ağrı ve de sancıyla yumurtalar çatladı iğnesiz. bakalım bekliyorum.
senin adetlerin nasıl ? mesela benim düzenli ama 1 ped anca kullanıyorum. geri kalan 2 günde yaprak ped lerle idare edecek kadar az oluyor.
rahim inceliğinin en önemli belirtisi az adet olmakmış.
Canım günde kaç tane klomen ictin. Ve klomenden sonra kac kere gidiliyor doktora. Çok soru sordum kusura bakma.
Günaydın canım. Inşallah ama neden umudum yok ki. Adet öncesi gibi sivilcerim çıktı. Umudum tükeniyor
yok yok kısa sürüyor ve korkma canın hiç acımıyor kasarsan ağrı hissedersin rahat olmaya çalış zaten belirli süre sonra insan alışıyor tedirgin olma o konuda
Olur mu canım tabiki soru soracağız birbirimize bu yüzden burdayız :) ya ben 5. gün başlayıp günde iki tane içtim doktorum beni çağırmadı açıkçası sadece sorun olursa internete bakma bana sor dediben de adet olmam gerekiyor işte onu bekliyorum. olmazsam Allah nasip ederse cuma günü test yapacam.
seyrani benim adetim de 3 gun suruyor ama 1.gun yogun geliyor diger 2. ve 3. gun az geliyor acaba bu da Rahim inceliginin belirtisi olabilir mi ? doktorun sana tam olarak nasil tarif etmisti acaba Seyranicimmm :26:
selam,
bendede yumurtalar gelişiyor, büyüyor, çatlıyor fakat rahim en fazla 7 mm oluyor. gerekli kalınlığa ulaşmıyor. ve bildiğim kadarıyla bu derdin öyle
kesin bir ilacı yok. anca progesteron (sanırım) maddesi içeren bir takım ilaçlar veriyorlar.
ben ilk klomen kullandığımda 2 çok iyi yumurtam gelişti. ve olmadı. sebepte rahimin inceliği.
bu sefer 4 yumurtam gelişti. doktor "bu yumurtalar çatlayınca rahimi besleyecek kadar madde salgılar ilaca gerek yok" dedi.
cumartesi büyük bir ağrı ve de sancıyla yumurtalar çatladı iğnesiz. bakalım bekliyorum.
senin adetlerin nasıl ? mesela benim düzenli ama 1 ped anca kullanıyorum. geri kalan 2 günde yaprak ped lerle idare edecek kadar az oluyor.
rahim inceliğinin en önemli belirtisi az adet olmakmış.
Sağol canım. Bende günde iki tane içiyorum bana doktor gel dedi. Burda araştırırken. Alttan ultrason ve ığne duydum o yüzden tedirgin oldum. Sende problem ney canım yumurtlama durumun nasıl.
merhaba,
Umarım güzel haberler alırsın. ben klomen kullanmadan önce ilaçsız adet göremiyordum maalesef. Cyclo progynava kullanıyordum ve 1 hafta boyunca yoğun şekilde kanamam oluyordu. Geçen ay klomen kullandığım için cyclo yu kullanmadım. 1-2 gün gecikme ile adet oldum ama benimde 1.günden sonra çok azaldı. ben de günlük ped le idare ettim ve 4. gün tamamen bitti. ben de yumurtalar çatlayınca ve gebelik oluşunca salgılanan hormonlar ile rahimin kalınlaştığını duymuştum. Hatta forumda bir arkadaşımızın 8 mm ile gebe kaldığını ve sorunsuz devam ettiğini de okudum. Umarım bizde de aynı şekilde olur.
Ya aslına bakarsan hiçbir sorunum yok ama doktor çok sıkıntıdan yumurtan olgunlaşmıyor olabilir deyip bana klomen verdi. yani tahliller ultrason temiz senin neyin var peki?
Canım benimde hiçbir sorun yok çok şükür. Hatta yumurtltamam da oluyor ama hamile kalamadim stresten mi acaba pazartesi doktor klomen verdi ışte bakalım ne olacak bugün adetim bitiyor haftaya yumurtlamam olur herhalde.
selam,
ben çok araştırmıştım rahim nasıl kalınlaşır diye ama net bir bilgi elde edemedim.
nar suyu, adaçayı, soya fasulyesi gibi bitkisel destekle kalınlaştıranlar var. ama benim fikrim tamamen beynimizin bazı hormonları salgılamaması, vucudu gebeliğe hazırlamaması sonucu bu yaşadıklarımız.
yani ilaçla müdahele edilenlerde bir yere kadar gelip takılıyor, ilerleyemiyor.
çok kişi okudum bende rahimi ince diye tüp bebek transferi iptal edilen(
allah herkese hayırlı şifalar versin.
Canım merhaba bişey sorucam rahim kalınlığı iyi bir şey mi oluyor doktor bana rahim duvarın kalın dedi acaba kötü bir şey mi ki
Canim gunumuz ayni naptin kan testimi verdin?idrar yaptiysan idrara guvenme cokk erken idrar icin.Ben persembe kan yaptiracagim bekliyorum yani ayyy INSALLAH olur :) :) :) bir arkadasim var ayni gun doktora igne yaptirdik bugun adet olmus bizde( daha birsey yok umudumuzu yitirmeyelim cunku 13-14-15gunlerde regl gele biliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
yok canım 13. günde kan testi yaptırdım. bugün 15. gün ama hala adet olmadım.
Canim gunumuz ayni naptin kan testimi verdin?idrar yaptiysan idrara guvenme cokk erken idrar icin.Ben persembe kan yaptiracagim bekliyorum yani ayyy INSALLAH olur :) :) :) bir arkadasim var ayni gun doktora igne yaptirdik bugun adet olmus bizde( daha birsey yok umudumuzu yitirmeyelim cunku 13-14-15gunlerde regl gele biliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
yok canım 13. günde kan testi yaptırdım. bugün 15. gün ama hala adet olmadım.
Ayyy cokk strese girdim artik INSALLAH bebislerimiz gelirler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın zor bişey. Rabbimin kûn fe yakûn demesini bekliyoruz. İnş. Guzel haberler alırız. Sen ne kadarlık evlisin.evet haklısın bazen hiç bir şey yok ama olmuyor işte nasip denilen olay bu.Allah verirse öyle verir ki gerisi aslında hep bahane. Biz de Allah'a çok dua etmeliyiz o geri çevirmez kulunu inşallah.
bazi kisilerde bu sekilde igne ile yumurta catlatmasi yapildiginda oluyormus .. bende cok sanci olmadi 2.gunum olmustu mide bulantim 2-3 gun surdu ama akinti vardi ama kanama olmadi .. telaslanma bazi kisilerde kanamada olabiliyormus .. icini ferah tutbir enfeksiyon oldugunu sanmiyorum oyle olsaydi dr un gorurdu zaten ...
Kizlar igneden sonra 4.gunum ve kask karin bolgem agryor sizlama yanma var ustelik midemde kalkiyor bide tuvlet kagdina kahverengi pembe arasi lekeler gelyor korktummmm cok sancim var noluyor bana idrar yolu enfeksiyonumu yoksa normal mii?[/QUOT
Tam nedir bilemem ama bence panik yapma hepimizin aşina olduğu şeyler. tabii aşırıysa bi doktoruna danış.
canım 1-2 gün daha bekle. eğer devam ederse doktoruna danış. ama genelde böyle şeyler oluyor merak etme.
Kizlar doktorumu aradm konustk kanama yoktuda kajverengi renkli leke ardndan bir iki damla kan geldi doktorum yumurtan catlamis korkma dedicok sukur problem yok icim rahatladi
guzel kalplı melekkkk tesekkur erım canım benımmmm amın cumlemıze ınsallah .. Su mercımekler dunyaya gelsın mutlaka fotolarınızı beklıyorum baakkkkkkBır anneye 3 tane de mercımeklereeee
[sıze=2]dediğim gibi az adet rahim inceliğinden olıurmuş.
Ama adetin zamanında gelmesi daha önemli demişti.
Sen ne zaman doktora gidicen ? Sor bakalım ne tür ilaç veriliyormuş bu rahatsızlık için. Bana vermedi bu ayda.
Bide mutlaka adetin kaçıncı günü gidersen git rahimin kaç mm olduğunu sor. En az 8 mm olması gerekiyormuş döllenen yumurtanın tutunabilmesi
için.
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?