- 23 Ocak 2014
- 7.295
- 4.332
- 248
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.541
kı<zlar yazarmısınız leke geldı bugun doktora kese gormeye gıdecegım ayın dordunde hastalanmam lazımdı doktor gebesın dedı ama aksam ıkı damla leke geldı korkuyorum
canım leke neden gelmıstır lutfen bı seyler soyle:44:
canım tavsıye etmem kullanmanı o ılerı kı zamanda kanser yapıyormus ben uc sefer yaptırdım olmadı artık ıstemedım hem yan etkılerı kılo hormonları bozuyo gozlerde bozukluk gorme sen dırek glucophage kullan bıde belın acık olur ondan olmaz bebek ben belımıde cektırdım acıkmıs belım allahın ıznı ıle bu ay hamıleyım ınsallah keseyıde gorursekanladim canm sağolasın. Benmki direk baslickms klomene öyle dedi bilmiyorum. Senn de yüzün güler inş bu sefer canm ..
ben klomenı kullanırdım yumurtam gelısmısse catlatma ıgnesı olurdum catlatma ıgnesınden bı hafta sonra ıdrarda yapardım sılık cıkardı meraktan gıder kan testı yaptırırdım yırmı bır cıkardı doktor bı haftalık gebesın derdı ıkı gun sonra gel derdı gıderdım bı daha yaptırmaya bu sefer de negatıf derdıarkadaslar bu catlatma iğnesinde ki gebelik hormonu salgılayan madde kac günde vucuttan atılıyo bugun test yaptım meraktan ngtf cıktı
ben klomenı kullanırdım yumurtam gelısmısse catlatma ıgnesı olurdum catlatma ıgnesınden bı hafta sonra ıdrarda yapardım sılık cıkardı meraktan gıder kan testı yaptırırdım yırmı bır cıkardı doktor bı haftalık gebesın derdı ıkı gun sonra gel derdı gıderdım bı daha yaptırmaya bu sefer de negatıf derdı GUNUNU BEKLE CANIM DERIM ADAM HAYAL KIRIKLIGINA UGRUYORarkadaslar bu catlatma iğnesinde ki gebelik hormonu salgılayan madde kac günde vucuttan atılıyo bugun test yaptım meraktan ngtf cıktı
Yok avuc dolduracak kadar degıldı ıkı damla ama kıp kırmızı ıdı kac gunden berı kahverengı leke gelıyordu
Kesem ne zaman gozukur kı canım bı bılgın varmı doktor persembe gel keseyı gorelım dedı ama endıse edıyorum yedı haftalık olmayınca gozukmez dıyolar
adet olacakmıssım gıbıde sancı normalmıkı
Allah izin verirse pazartesi günü canım
yazarmısınız kızlarYok avuc dolduracak kadar degıldı ıkı damla ama kıp kırmızı ıdı kac gunden berı kahverengı leke gelıyordu
Hadi hayırlısi canım .nasıl hissediyorsun belirti falan varmı
d
doktora gıttım gebesın dedı ama bugun saat ucte keseyı gormeye gıdecegım aksam yalnızca ıkı damla leke geldı korkuyorum bı terslık olur dıye:44:Doktora gitsene canım
3 te gideceğine erken git canım. Ara doktorunu sancim ve lekelenmem var endiseleniyorum bir sıkıntı olur mu erken geliyim mi de. Korkutmak istemem ama kan şeklinde gelen her lekelenme önemli ve hemen doktora gidilmesi gerekdoktora gıttım gebesın dedı ama bugun saat ucte keseyı gormeye gıdecegım aksam yalnızca ıkı damla leke geldı korkuyorum bı terslık olur dıye:44:
3 te gideceğine erken git canım. Ara doktorunu sancim ve lekelenmem var endiseleniyorum bir sıkıntı olur mu erken geliyim mi de. Korkutmak istemem ama kan şeklinde gelen her lekelenme önemli ve hemen doktora gidilmesi gerek
fazla gelmedı ıkı damla geldı ama ıkı haftadan berı de sancı var onu o gun soyledım sancıyı normal dedı ıdı leke ıkı damla geldı ne gıbı kotu sey yanı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?