- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.521
hadi hayrlısı cnm bebiş yoldadır umarım
Canım sen sadece klomenmi kullandin yoksa ignesinide vuruldulmu.
Canım neden düştü bebek. Bende ilk defa klomen kullanıyorum. Bugün baslayali 3. Gün oluyor. İğnenin kaçıncı günü belki daha vardır catlamasina
Öyle düşünme canim nasip kismet herşey. Yumurtanın kaç mm?
Yumurtam 19.57 mm bu ilk klomen kullanisimdi canim daha kucuk yumurtalarda vardi ama en buyugu oydu pztsi ovitrelle vuruldm ama doktor bisey demedi sadece iliski gunleri verdi
Gunaydn canim bende bugun sana yazmayi dusunuodum napiosn merak ediyodum 😊 . Dedign gibi bu geceyi guzel gecirmk lazim. Benimde senin gibi sikintilarm var biraz. ilaclardan mi bilmiorum dengem bozuldu. bi guvensizlik geldi esime karsi bi sogukluk oldu tamda tedavinin ortasinda o yuzdn bende bu aydan pek umitli degilm Rabbim hepimizeKizlar hepinize kicaman gunaydonlar. Nasilsiniz? Mubarek beraat kandilinizi kutluyorum hayirlar diliyorum.
Beni soracak olursaniz esimle ufak ufak toparlamaya calisiyoruz isin gercegi ama tabi yara alinca ona da bana da kolay olmuyor yakinlasmak ruhen. Yani iliski oldu evet aramizda ama benim kirginligim halen devam soguk davranmiyorum laf sokmuyorum konysmamazlik etmigorum tabi ama yaralitiz belli. Onun da kendince yaralari var benim zatrn var. hayirlisi YUCE RABBIDEN. Kizlar bu kandili cok guzel degerlendirelim insallah. Bir musluman kendine ne istiyorsa duasinda din kardeslerini de gecirmeliymis. Inanin bana sizleri de dualarima hep katiyorum. Bebek isteye leri sifa bekleyenleri rizki daralanlari hepinizi. RABBIM bu grce ettigimiz dualarimizi geri cevirmesin insallah. Kizlar brnim atesim yuksrk gidiyor. Telefondan yazdigimdan burdan tablo eklemeyi beceremiyorum. Bugun dpo kactayim onu bile bilemiyorum. Tek guvencem domtorumun 3 haziranda gittigimde catlamis demesiydi. Isin asli bu sacma ates tablosunda bu ay hamile oldugumu dusunmuyorum ve tamamen boslamis durumdayim. Normaldr simdiye coktan test yapmistim. Gerci evde test kalmamis olmasi da bi gerekce olabilir ama normalde pzt adet gunum gecen ay klomenden 1-2 gun gecikme yasadim. O yuzdrn haftaya cumaya kadar beklemeden test yapmayi dusunmuyorum. Dualarinizi benden esirgemeyin lutfen. Saflicakla kalin. Hayirli kandiller.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar hepinize kicaman gunaydonlar. Nasilsiniz? Mubarek beraat kandilinizi kutluyorum hayirlar diliyorum.
Beni soracak olursaniz esimle ufak ufak toparlamaya calisiyoruz isin gercegi ama tabi yara alinca ona da bana da kolay olmuyor yakinlasmak ruhen. Yani iliski oldu evet aramizda ama benim kirginligim halen devam soguk davranmiyorum laf sokmuyorum konysmamazlik etmigorum tabi ama yaralitiz belli. Onun da kendince yaralari var benim zatrn var. hayirlisi YUCE RABBIDEN. Kizlar bu kandili cok guzel degerlendirelim insallah. Bir musluman kendine ne istiyorsa duasinda din kardeslerini de gecirmeliymis. Inanin bana sizleri de dualarima hep katiyorum. Bebek isteye leri sifa bekleyenleri rizki daralanlari hepinizi. RABBIM bu grce ettigimiz dualarimizi geri cevirmesin insallah. Kizlar brnim atesim yuksrk gidiyor. Telefondan yazdigimdan burdan tablo eklemeyi beceremiyorum. Bugun dpo kactayim onu bile bilemiyorum. Tek guvencem domtorumun 3 haziranda gittigimde catlamis demesiydi. Isin asli bu sacma ates tablosunda bu ay hamile oldugumu dusunmuyorum ve tamamen boslamis durumdayim. Normaldr simdiye coktan test yapmistim. Gerci evde test kalmamis olmasi da bi gerekce olabilir ama normalde pzt adet gunum gecen ay klomenden 1-2 gun gecikme yasadim. O yuzdrn haftaya cumaya kadar beklemeden test yapmayi dusunmuyorum. Dualarinizi benden esirgemeyin lutfen. Saflicakla kalin. Hayirli kandiller.
günaydın canımm birazda olsa iyi olmana sevindim aklım hep sende ins bi sorun olmaz :)
iğnenin bugün 9.günü canım çalışmaları bitirdik biz zaten... canım nedeninin araştırmadık ama doktor sağlıksız bebek düşermiş üzülme demişti bilmiyorum inan tatlm
hayırlısı olur inşallah çok uğraşmadan bebeğine kavuşursuninş. Bu sefer daha sağlıklı tutunur bebeğin sana. Benimde ilk ayim klomende bakalım bende sonuç ne olacak
Gunaydn canim bende bugun sana yazmayi dusunuodum napiosn merak ediyodum 😊 . Dedign gibi bu geceyi guzel gecirmk lazim. Benimde senin gibi sikintilarm var biraz. ilaclardan mi bilmiorum dengem bozuldu. bi guvensizlik geldi esime karsi bi sogukluk oldu tamda tedavinin ortasinda o yuzdn bende bu aydan pek umitli degilm Rabbim hepimize
en hayirli zamanda diledgmz herseyi nasip etsn insallah
Canim doktor banada diaformin verdi yarim yarim kullan dedi sen ne kullandn da hamile kaldin
Kizlar birsey soracagim. Bu klomeni sadece pko hastasi olanlar ya da problemi olanlar mi kullanıyor. Yoksa rutin olarak 1 yilin sonnda doktor tedaviye bununla mi basliyor ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayır bırergun ara ıle ılıskı soylemıstı doktor banaarkadaşlar klomen kullanırken ilişki olmayacakmı acaba.
canim merhaba bende seker hapi kullaniyorum pkodan dolayimi iciyorsun sende?diaformin kullaniyorum iclerinde en iyisi buymus doktor banada g ile baslauan bisey yazmisti ismini tam hatirlamiyorum ben diaformin aldim.daha sonra doktor degistim iyo yapmissin bu iyi dedi doktorda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım doktor basta ınofolık verıyor klomen ıkıncı tedavıde ama klomenı ben kullandım gebelıgım olusuyor aMA TUTUNAMIYOR ODA KIMYASAL GEBELIK OLUYOR IGNEDEN SONRA TEST YAPTIRDIYDIM GEBEYDIM AMA DEGERLERIM IKI GUN SONRA DUSMUS BUDA KIMYASAL GEBELIKMIS COK HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM AMA ARA VERDIM IKI AY BELIMI CEKTIRDIM GENE BASKA DOKTORA GITTIM ODA SEKER HAPI VERDI HAMILELIGI KOLAYLASTIRICI VE BU AY IKI SER GUN ARA ILE TEST YAPTI DOKTOR BIRI 400 CIKTI BIRIDE 800 CIKTI I ARTMIS DEDI BUDA SAGLIKLI BI GEBELIK DEDI AMA KESEM GOZUKMEDI BUGUN GIDECEGIM INSALLAH GOZUKUR DUN DE IKI DAMLA LEKE GELDI HASTALANDIM DIYE KORKTUM ......:44:
kı<zlar yazarmısınız leke geldı bugun doktora kese gormeye gıdecegım ayın dordunde hastalanmam lazımdı doktor gebesın dedı ama aksam ıkı damla leke geldı korkuyorumprensesimmm bende bu ay seker hapina basladimmm sen hangisini kullaniyorsun yazarsan sevinirim ...
canım leke neden gelmıstır lutfen bı seyler soyle:44:anladim canm sağolasın. Benmki direk baslickms klomene öyle dedi bilmiyorum. Senn de yüzün güler inş bu sefer canm ..
İnş cnmm :) sen nedurumdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?