- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.561
bende ıstıyorum ama erken gıtmeyı esım saat ucte randevu varmıs doktorun numarasıda yok:44:Düşük tehlikesi olabilir basit bi lekelenme de olabilir ama doktorun bilmesi gerekir canım. Sen de rahatlarsin en azından
bende ıstıyorum ama erken gıtmeyı esım saat ucte randevu varmıs doktorun numarasıda yok:44::2:
bende ıstıyorum ama erken gıtmeyı esım saat ucte randevu varmıs doktorun numarasıda yok:44::2:
aminnn canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun. Rabb'im dualarımızı kabul etsin.
bende eşime karşı bi sogukluk olmadı ama alınganlık oldu her soylediği kırdı sonra zaten kırgınlıktan uzak durdum.
bu alınganlık kesinlikle hormon tedavisiyle ilgili.
GLUCOPHANE DIYE BI HAP AMA BEN BI AY ONCE BELIMIDE CEKTIRDIM BU HAPIDA DOKTOR HEM ZAYIFLARSIN HEMDE GEBE KALMAYI KOLAYLASTIRan hap dedı
Ayni alinganlik bendede var iste kendimi cozemiorum walla esim gene iyide laf soylemio sagolsn insallah bebislere kavusuruzda bu ilaclari kullanmaktn kurtulurz canim
Ben bu doktorlari cozemedm gercekten canim hangsine inanicagimi sasirdim doktorumuda bu ay degistirdim bu bel cekme isini duymadm hic. Artik bi ay daha bekleyim bidahaki adetimde onuda sorarim doktora
lutfen yaaaa kızlarrrrrrrr bebegıme bı sey olurmu bılen yokmu aranızda ne olur beklıyorum yazın:44:
saat ıkı bucuk da gıdecegım hastaneye hayırlısı ınsallah bı sey olmamıstır kesemde gozukur ne olur dua edınCanım arkadaşım da öyle oldu doktor sadece dinlen dedi. hem düşük öyle bir iki damlayla olmaz bildiğim kadarıyla ve şimdi stresi atmaya çalış bebeğine zarar veriyorsun
saat ıkı bucuk da gıdecegım hastaneye hayırlısı ınsallah bı sey olmamıstır kesemde gozukur ne olur dua edın
slm kızlarrr,
kısaca özet geçeyim 1,5 yılı geçti evliiliğim. Çocuk düşüncesi aklıma girdiğinde hemen doktora gittim ben cocuk düşünyorum ne önlem alayım dye. önce kan tahlili oldum tiroit cıktı ilaca başladım .diğer kontrollerde kist falan bişey yok.doktor 6 ay içerisinde hamilelik olmazsa o zaman hormon tahlili yaparız dedi ve ben korunmamamya başladım.yaklaşık 8 aydır korunmuyorum. ama her ay kırmızılar peşimde. bu ayda adet olunca tekrar doktora gittim ve hormon testi yaptırdım eşim içinde sperm testi yaptırdık. herşey çok şükür normal ama hamilelik yok...bu sırada tiroitlerimde normal düzeyde seyrediyo. doktor bu ay ilk defa klomen verdi (günde 1 defa yarım tablet) yumurta takibi yapalım ilk olarak dedi. başladık bugün 3. günüm ilaca başlamamın. 5 gün kullanıp 7. gün doktora gidicem bakalım . Kandil niyetiyle hamile arkadaslardan dua bekliyorum bana ve benim gibi bekleyenlereee inş. hamiş oluruzzzzz rabbim yar ve yardımcımız olsun.
ınsallah arkadasım ınsallah bu mubarek gunde allah ısteyen herkeze nasıp etsınAllah yardımcın olsun böyle mübarek bir güne eş-şafi de ve sürekli tekrar et inşallah hiçbirşey olmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?