Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Ayni alinganlik bendede var iste kendimi cozemiorum walla esim gene iyide laf soylemio sagolsn insallah bebislere kavusuruzda bu ilaclari kullanmaktn kurtulurz canim

hayırlı kandiller arkadaşlar klomeni 2. dememdi bu ay da olmadı dün hasta oldum cuma doktora gideceğim. Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine feryatlarımızı duysun dualarımızı kabul etsin inşallah

GLUCOPHANE DIYE BI HAP AMA BEN BI AY ONCE BELIMIDE CEKTIRDIM BU HAPIDA DOKTOR HEM ZAYIFLARSIN HEMDE GEBE KALMAYI KOLAYLASTIRan hap dedı

Ben bu doktorlari cozemedm gercekten canim hangsine inanicagimi sasirdim doktorumuda bu ay degistirdim bu bel cekme isini duymadm hic. Artik bi ay daha bekleyim bidahaki adetimde onuda sorarim doktora

Ayni alinganlik bendede var iste kendimi cozemiorum walla esim gene iyide laf soylemio sagolsn insallah bebislere kavusuruzda bu ilaclari kullanmaktn kurtulurz canim

inşallah canım Rabb'im isteyen kimseye aratmasın bebek özlemimiz dinsin inşallah kucaklarımız dolsun.

Bugün adet olmam gerekiyor ama daha düne kadar olan bel ağrım sanki yalanmış gibi yok sadece su gibi bir akıntım var. Sanırım adet olacam. böyle olan var mı LÜTFENN YARDIM EDİİİİİİN

slm kızlarrr,
kısaca özet geçeyim 1,5 yılı geçti evliiliğim. Çocuk düşüncesi aklıma girdiğinde hemen doktora gittim ben cocuk düşünyorum ne önlem alayım dye. önce kan tahlili oldum tiroit cıktı ilaca başladım .diğer kontrollerde kist falan bişey yok.doktor 6 ay içerisinde hamilelik olmazsa o zaman hormon tahlili yaparız dedi ve ben korunmamamya başladım.yaklaşık 8 aydır korunmuyorum. ama her ay kırmızılar peşimde. bu ayda adet olunca tekrar doktora gittim ve hormon testi yaptırdım eşim içinde sperm testi yaptırdık. herşey çok şükür normal ama hamilelik yok...bu sırada tiroitlerimde normal düzeyde seyrediyo. doktor bu ay ilk defa klomen verdi (günde 1 defa yarım tablet) yumurta takibi yapalım ilk olarak dedi. başladık bugün 3. günüm ilaca başlamamın. 5 gün kullanıp 7. gün doktora gidicem bakalım . Kandil niyetiyle hamile arkadaslardan dua bekliyorum bana ve benim gibi bekleyenlereee inş. hamiş oluruzzzzz rabbim yar ve yardımcımız olsun.

canım bende bı senelık evlıyım bende klomen kullandım ama beb bı faydasını gormedım uc sefer kullandım esım ara ver artık dedı ıkı ay oyle durdum dayanamadım bel cektırdım belı acık olanın cocugu olmaz derler benımkı acıkmıs belım cekerken sesler geldı ama bıde baska doktora gıttım hap verdı hem zayıflan dedı hemde cabuk gebe kaldırıcı dedı bu seker hapı dıye gecıyo ama etkılerı boyle dedı ıstersen adını verım glucophage sekızyuzellı mg canım ben yanı bu bel cektırmeyle yada hapla hamıle kaldım benımde yenı oldu gebelıgım keseyı gormeye gıdecegım bugun senın hakkında hayırlısı olsun ınsallah alllah emek zaylı vermesın sana bı denemedende olur ınsallah arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…