- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.501
ayyyy çok sıkıldım yaaa
Canım bizde 9. Ayimizdayiz.
ben hep alttan muayene oldum. o şekilde ölçtürdüm. ama karından da ölçülüyor.
hsg yi de çektirdim artık. o kalmasın aklımda diye. çünkü rahimde herhangi bir yapışıklık, lekelenme yada tüplerde tıkanma varsa hsg ile gideriyolar.
zaten bence "çocuğum olsun diye uğraşıyorum" deyipte hsg çektirmemek olmaz :) doktorlar kesin istiyor.
evet basladım iğnem vuruldu bugun 5. günüm
15 gun içinde adet olan laxum dedi. 15 gün sonra test yaptir dedi
Cok sağol canım bana bişey demedi olacagındn ümidi yok herhalde((
Cok sağol canım bana bişey demedi olacagındn ümidi yok herhalde((
Öyle düşünme canim nasip kismet herşey. Yumurtanın kaç mm?
Amin canim cümlemizinkiniRabbim ömürlük kılsın..
Yok canım. Sivilceler çıktı. Baş ağrısı bildiğin adet belirtileri yani
Umutlu olmak istiyorum ama olmuyor
Idrar eder canım. Heyecandan çok korku dorukta. Hiç gerek yok canım ona. O kadar acımıyor ki normal muayene gibi :)
kıyamam sanaaa kuzummm canım benım ... Dualarına koy yeter ... Ama bu arada gercek adım ozlem
Cok sukur ya :)GORDUN MU BAKKK ...SEN DESEYDIN BANA CATLATMA IGNESI OLDUM DERDIM HEMENNNN HADI GECMIS OLSUN CANIMLMMM
bende pko yok hormon testlerimde normal ama banada kullandırıyorlar bu 2.ci kullanışım 1 buçuk senedir olmadığından gittim bu tedaviye başladık ilkinde sonuç aldım bebek düştü bu 2.deneyimim bakalım beklemedeyim...doktorunla konuş eğer uygun görürse sana da verecektirKizlar birsey soracagim. Bu klomeni sadece pko hastasi olanlar ya da problemi olanlar mi kullanıyor. Yoksa rutin olarak 1 yilin sonnda doktor tedaviye bununla mi basliyor ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi bakalm guler insallah yuzumuzOhhh çok şükür canim. Bende Dr dan geldim yumos 21 mm olmuş. İğne verdi banada.
Yarın adet olmam gerekiyor Ya da gerek miyor bebiş de olabilir aslında
bende pko yok hormon testlerimde normal ama banada kullandırıyorlar bu 2.ci kullanışım 1 buçuk senedir olmadığından gittim bu tedaviye başladık ilkinde sonuç aldım bebek düştü bu 2.deneyimim bakalım beklemedeyim...doktorunla konuş eğer uygun görürse sana da verecektir
ilk kullandığımda iğne vurulmadım doktor böyle deneyin dedi sanırım kendiliğinden çatladı yumurta hamile kalmıştım...çocuk düşünce bu 2. klomen kullanışım ama bu sefer doktor vuralım dedi ben vurmayalım ilk kullanışımda kendiliğinden çatladı dedim olsun ben garantiye alayım dedi vurdu...ama sanırım iğne yaramadı yumurtanın çatladığını hiç hissetmedim çünküCanım sen sadece klomenmi kullandin yoksa ignesinide vuruldulmu.
ilk kullandığımda iğne vurulmadım doktor böyle deneyin dedi sanırım kendiliğinden çatladı yumurta hamile kalmıştım...çocuk düşünce bu 2. klomen kullanışım ama bu sefer doktor vuralım dedi ben vurmayalım ilk kullanışımda kendiliğinden çatladı dedim olsun ben garantiye alayım dedi vurdu...ama sanırım iğne yaramadı yumurtanın çatladığını hiç hissetmedim çünkü
canım sıkma kendini .ne zaman test yapıcaksın
Zaman durdu sanki canım :) :)nden cnm :)))))))))))))))))))))
Ariver sana bisey sorucam. Sen asilamani nerede yaptirdin? Ozel de mi devlette mi? Ücreti ne kadar??
bende pko yok hormon testlerimde normal ama banada kullandırıyorlar bu 2.ci kullanışım 1 buçuk senedir olmadığından gittim bu tedaviye başladık ilkinde sonuç aldım bebek düştü bu 2.deneyimim bakalım beklemedeyim...doktorunla konuş eğer uygun görürse sana da verecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?