Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

evet haklisin HSG yi bende cektirmistim gecen sene .. hersey temiz cikmisti ... dedim acaba bu rontgenle mi anlasiliyordu .. ok canim saol yarin ozellikle sorucam kendisine .. merci

Ariver sana bisey sorucam. Sen asilamani nerede yaptirdin? Ozel de mi devlette mi? Ücreti ne kadar??

Kizlar birsey soracagim. Bu klomeni sadece pko hastasi olanlar ya da problemi olanlar mi kullanıyor. Yoksa rutin olarak 1 yilin sonnda doktor tedaviye bununla mi basliyor ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende pko yok hormon testlerimde normal ama banada kullandırıyorlar bu 2.ci kullanışım 1 buçuk senedir olmadığından gittim bu tedaviye başladık ilkinde sonuç aldım bebek düştü bu 2.deneyimim bakalım beklemedeyim...doktorunla konuş eğer uygun görürse sana da verecektir

Yarın adet olmam gerekiyor Ya da gerek miyor bebiş de olabilir aslında

Canım sen sadece klomenmi kullandin yoksa ignesinide vuruldulmu.

Canım sen sadece klomenmi kullandin yoksa ignesinide vuruldulmu.
ilk kullandığımda iğne vurulmadım doktor böyle deneyin dedi sanırım kendiliğinden çatladı yumurta hamile kalmıştım...çocuk düşünce bu 2. klomen kullanışım ama bu sefer doktor vuralım dedi ben vurmayalım ilk kullanışımda kendiliğinden çatladı dedim olsun ben garantiye alayım dedi vurdu...ama sanırım iğne yaramadı yumurtanın çatladığını hiç hissetmedim çünkü

Canım neden düştü bebek. Bende ilk defa klomen kullanıyorum. Bugün baslayali 3. Gün oluyor. İğnenin kaçıncı günü belki daha vardır catlamasina

Son düzenleme:

Ayy canm o kadr etkili mi yanii. Benm de 1 yildr olmuyor sanrm baslick bu ay. Hormonlarm da hersey normal ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…