Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

anladım cnm sagol bde ben iki tane test yaptım birinde cıkmadı birinde cıktı

Anladım canım bizim burda haftasonu yapmıyorlar adet olmazsam pazartesi günü ben de yapacam

Özele gidicem canm bende tedavimi özelde oldum o yüzden kendı doktorum takıp etsın ıstıorum cok korkuyorum ama

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ohhhh kuzum dua etmez miyim dun aksam kandilde yine Rabbimin sifalandirmasi icin dua ettim senin icinde ... Hayirlisi insallah .. Olucak hic merak etme sen .. biraz kendini doktoruna teslim et , akisina birakmaya calis sadece .. bende simdi bu asilamayi merak edioyorum nasil oldugunu biliyorum da korkuyorummmm galibaaaa

ne yapıyorsun canım

Gunaydinnn kuzummmm napiyim hayatimmm dun yeni doktorumda randevum vardi cok guzel gectiii Ariver ... herseyi incelediler .. yumurtlama ve dégeler cok normalde .. sadece reglimin 1. gunu kan vericem ve genetik test taramasi yapilacak ... ondan sonra da direk asilama ile baslanacak .. bakalim nasil olucak .. Doktorumla da elektirgimiz tuttu .. oyalanmaya gerek yok dedi .. 3 ay icerisinde gebelik olusur dedi ... cogul gebelige onay veriyorum diye yazi da aldilarrrr bakalim kuzum yaaa hayirlisi diyelim ... sen nasilsin bu arada ???

Saol guzelim benim .. Bende dun aksam namazlarimi kilip cok dua et .. kendim icin sizler icin ... buradaki birkac arkadasim icin ozellikle .. Rabbim kabul eder insallah sifalandirir bizleri ohhh ne guzel igneni oldun demek hadi hayirlisi canim ... Insallah bu ay guzel haberlerle dolar .. Yaz aylarinda kadinlarin hormonlari daha fazla calisiyormus gebelik oranlari artiyormus bizlerde o sinifa giricez herhalde ... Bu yaz icerisinde insallah herkesin gobisi bebislerle dolacakkkkk

günydınlar tatlımmm çok güzel bi haber bu çok sevindim.. hadi inşallah herşeyin hayırlısı olur aşılaman da tutar çifter çifter gelir bebişler ben idare ediyorum işte canımm.. adetime kaldı 3 gün çok korkuyorum olucam diye.. eşim de bu aşılama tutmazsa doktora gitmicem artık diyor

saolasin hayatim bu ayin 26 sinda da detaylu tup ve yumurtalara bakilicak tekrardan ... daha once bakildi ama doktorum dediki bunlar benim icin on bir deger ama gecerli degil .. kendim yapmam lazim dedi saolsun ... Icimi tekrardan rahatlatti ... Ben evet gecen sene Temmuzda hamile kaldim 3. ayina girecekken bebisimizin kalbi durdu maalesef .. Dun 2 yillik tum testlerimde raporlarimda bunu gordugu icin -ki bende ozllikle soyledim zaten ... genetik bir tarama yapmak faydali olucak dedi .. Yalniz dun birde ne yapti biliyor musun .. Kalbi durdu diyince bacaklarinizi acin dedi .. Tovbe allah dedim noluyor Actim baldirlarima kadar , ince kilcal damarlari gordu kirmizi gibi mor gibi cikar ya bacaklarda bazi insanlarda onlardan var bende de son 3 yildir birden olustu sanki 1 gece de cikti ve giderek artti ... Direk bana dediki kan pihtilasmasi var yada yok testlerde cikar ama sizde kesinlikle kan dolasimi zayif iyi degil .. kilcal damarlardan bunu anladi adam direk.. sasirdim .. ben bu ay zaten corasprine baslamistim onu soyledi direk ve beraberinde bol bol limon yiyim dedi

evet hayirlisi ... Ariver im seni cok iyi anliyorum ... bende senin gibi oluyorum bir korku bir heyecan oluyor insanin ici gun yaklastikca ... senin ilk asilaman miydi ???? bunu soruyorum cunku dun esim dediki doktora ' hersey normal olduguna gore siz ne kadar zaman icerisinde bize sans veriyorsunuz ' doktorda direk ' genelde asilamalarin ilki tutmaz tutma orani azdir .. 2. asilamalarin basari orani daha fazladir .. Bu nedenle ben 3 ay gibi bir sureyi uyugun buluyorum .. asilamalari yaparkende bir taratan da arastirmaya devam edicez ... sebep var mi baska bir neden var mi vs vs gibi ' dedi ... Yani genelde 2. ciler de tutma oluyormus ... Tutmazsa bu ayda bozmayin moralinizi ... Denemelere devam .. tedaviyi biraksan nolcak tekrar sil bastan basa donuceksin ... bence doktoruna birak kendini .. tabii doktorundan eminsen .. yada doktor da degistirebilirsiin.. sen hangi sehirdesin kuzucum yaaaa istanbulda tanidigim cok iyi bir doktor var ... Belcikada cok meshur ama artik burada tedavi isini birakti ben ilk ona gittim ve 2 ay sonra hamile kalmistim... simdi yine gitmek istedim ama Istanbulda merkezi var orada yapiyormus tum islemleri .. Benim icin ikidebir ist a git gel cok zor oluyor diye onun buradaki beraber calistigi proflardan birisine gittim simdide ...

ilk aşılamam bu canım.. ben doktora gitmeden yanayım zaten çünkü o kadar yorulmuşken bırakmak istemiyorum.. doktora gitmezsek sadece erteleriz bunu da biliyorum ama eşim anlamıyor.. inşallah öyle bişeye gerek kalmaz ama eğer olmazsa da ben ne yapıp edip gidecem doktora.. Önceden hamile haberlerine sevinirdim şimdi içim buruk seviniyorum.. gözümden yaş eksik olmuyor.. Çevreden '' e yapın artık bi çocuk kaç ay oldu
'' sözleri beni deli ediyor.. üzülüyorum kırılıyorum çok yıprandım... hayat doluydum artık değilim.. hiç bişeyden zevk almıyorum mutlu olamıyorum... olmuyor işte

Canim uzulme lutfen banada oyle cocukk yok mu,yapin artik bir cocuk ve her ay saanki reglimin gununu biliyorlar hep bir hafta oncesinden baski oluyor.Sanki biz istemiyoruz .Bende de burukluk var ama isyan etmeyelim RABBim.hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin canim benim.Ilk catlatma tedavim olumsuz bir kac ay ara verelim.dedim.esime zorlamakla olmuyor zamani var demekki dedim.o da tamam dedi napsinlar onlarda iclerine atiyorlar bize belli etmigorlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…