- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.601
Inlallh vardır canım benım 8.gün9.hünbe 10.hün ikinci çizgi silik sekilde hep vardı canım 11.hün kayboldu iğnenin etkisi uzun süre gecmıo kendını cok kaptırma bende cok kaptırdım 14.günüm bugun ve hala negatıf maalesef ;(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktor ne dedi canım iyi mi bebişglucophage sekızyuzellı mg canım
günaydın kızlarr çatlama iğnesinden sonra dün 14.günümdü idrar testi yaptım ama negatif çıktı bu sefede olmadı mı ki yarın kan tahlılı yaptırıcammm
anladım cnm sagol bde ben iki tane test yaptım birinde cıkmadı birinde cıktı
Doktor ne dedi canım iyi mi bebiş
Niye yarını bekliyorsun ki canım
Onlarla kafanı karıştırma bekle 3gün daha kan testi yaptır canm bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QU
haklısın canımda umut işte :) hayrlsı olsn ins
Çalışıyorum canım /(
Anladım canım bizim burda haftasonu yapmıyorlar adet olmazsam pazartesi günü ben de yapacam
Özele gidicem canm bende tedavimi özelde oldum o yüzden kendı doktorum takıp etsın ıstıorum cok korkuyorum ama
Anladım canım hayırlısı olsun inş.
Bize haber ver canimÂmin inşallh hepimiz için
Tamam kızlarBize haber ver canim
Hakkında hayırlısı ablacım. Benim dr da 3 aylık bi tedavimiz olacak demişti başta. Bu ay 3. ay bildiğin gibi, bu ay da tutmayacağı için tahminimce, sanırım önümüz de ki ay senin gibi aşılama yapılacak. Hayırlısı olsun. Senin için sevindim, Drla anlaşman gerçekten çok önemli, o güveni yakalamak gerekir. Hayırlısı bakalım. Bana dua et lütfen ablacım. İnan ben seni başta olmak üzere, burda ki bütün arkadaşları, tanıdıklarıma ve isteyen herkese dua ediyorum. Allah yardımcımız olsun.
ne yapıyorsun canım
Herkese hayırlı kandillerrrr. Rabbim tüm dualarimizi kabul etsin inşaallah. Rabbim bu.akşamin hurmetine isteyen herkese bebis nasip etsin.
Ablacim hayirlisi olsun senin içinde tez zamanda bebis haberini aliriz :))) bende bu sabah ignemi yaptim. Calismalara baslicaz :))) Rabbim hayirlisi nasip eder inşaallah.
Gunaydinnn kuzummmm napiyim hayatimmm dun yeni doktorumda randevum vardi cok guzel gectiii Ariver ... herseyi incelediler .. yumurtlama ve dégeler cok normalde .. sadece reglimin 1. gunu kan vericem ve genetik test taramasi yapilacak ... ondan sonra da direk asilama ile baslanacak .. bakalim nasil olucak .. Doktorumla da elektirgimiz tuttu .. oyalanmaya gerek yok dedi .. 3 ay icerisinde gebelik olusur dedi ... cogul gebelige onay veriyorum diye yazi da aldilarrrrbakalim kuzum yaaa hayirlisi diyelim ... sen nasilsin bu arada ???
süper bilgiler :) teşekkürler canım.
rahim kalınlığın ideal. darısı başıma.
genetik tarama testi niye yapılıyor ? daha önceden düşük mü yaptın ?
estrofem ilacı var burdada. ama bana doktor vermedi. 4 yumurta zaten rahimi kalınlaştırır dedi. bakalım.
oysa işi sağlama bağlasaydı da verseydi benimde aklım kalmazdı ama burdaki doktorlar bi gıcık. burunlarından kıl aldırmıyorlar !
günydınlar tatlımmmçok güzel bi haber bu çok sevindim.. hadi inşallah herşeyin hayırlısı olur aşılaman da tutar çifter çifter gelir bebişler ben idare ediyorum işte canımm.. adetime kaldı 3 gün çok korkuyorum olucam diye.. eşim de bu aşılama tutmazsa doktora gitmicem artık diyor
evet hayirlisi ... Ariver im seni cok iyi anliyorum ... bende senin gibi oluyorum bir korku bir heyecan oluyor insanin ici gun yaklastikca ... senin ilk asilaman miydi ???? bunu soruyorum cunku dun esim dediki doktora ' hersey normal olduguna gore siz ne kadar zaman icerisinde bize sans veriyorsunuz ' doktorda direk ' genelde asilamalarin ilki tutmaz tutma orani azdir .. 2. asilamalarin basari orani daha fazladir .. Bu nedenle ben 3 ay gibi bir sureyi uyugun buluyorum .. asilamalari yaparkende bir taratan da arastirmaya devam edicez ... sebep var mi baska bir neden var mi vs vs gibi ' dedi ... Yani genelde 2. ciler de tutma oluyormus ... Tutmazsa bu ayda bozmayin moralinizi ...Denemelere devam .. tedaviyi biraksan nolcak tekrar sil bastan basa donuceksin ... bence doktoruna birak kendini .. tabii doktorundan eminsen .. yada doktor da degistirebilirsiin.. sen hangi sehirdesin kuzucum yaaaa istanbulda tanidigim cok iyi bir doktor var ... Belcikada cok meshur ama artik burada tedavi isini birakti ben ilk ona gittim ve 2 ay sonra hamile kalmistim... simdi yine gitmek istedim ama Istanbulda merkezi var orada yapiyormus tum islemleri .. Benim icin ikidebir ist a git gel cok zor oluyor diye onun buradaki beraber calistigi proflardan birisine gittim simdide ...
ilk aşılamam bu canım.. ben doktora gitmeden yanayım zaten çünkü o kadar yorulmuşken bırakmak istemiyorum.. doktora gitmezsek sadece erteleriz bunu da biliyorum ama eşim anlamıyor.. inşallah öyle bişeye gerek kalmaz ama eğer olmazsa da ben ne yapıp edip gidecem doktora.. Önceden hamile haberlerine sevinirdim şimdi içim buruk seviniyorum.. gözümden yaş eksik olmuyor.. Çevreden '' e yapın artık bi çocuk kaç ay oldu
'' sözleri beni deli ediyor.. üzülüyorum kırılıyorum çok yıprandım... hayat doluydum artık değilim.. hiç bişeyden zevk almıyorum mutlu olamıyorum... olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?