- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.641
kızlar slm..bise sorcam bn bu ay klomen kullandım ve 10000 lik pregnyl çatlatma iğnesi vuruldum.adetimin 20 ile25.gunleri arası göğsüm muthıs hassaslaştı..cok sukur hamıleyım heralde dedim ama uc dört gundur hassalık fılan gıttı.böyle bı durum yasayan varmı..ilaç etkısınden mı oldu hassaslık yoksa ndn..allahım bu mübarek cuma gunu yuzumu guldurur hayırlı sağlıkla hamıle olurum ve hep beraber oluruz inş..rabbim sana yalvarıyorummmmmm:18::18::18::18::18::18:
kızlar slm..bise sorcam bn bu ay klomen kullandım ve 10000 lik pregnyl çatlatma iğnesi vuruldum.adetimin 20 ile25.gunleri arası göğsüm muthıs hassaslaştı..cok sukur hamıleyım heralde dedim ama uc dört gundur hassalık fılan gıttı.böyle bı durum yasayan varmı..ilaç etkısınden mı oldu hassaslık yoksa ndn..allahım bu mübarek cuma gunu yuzumu guldurur hayırlı sağlıkla hamıle olurum ve hep beraber oluruz inş..rabbim sana yalvarıyorummmmmm:18::18::18::18::18::18:
yaaa yazdıkların cok mantıklı aslında..adetimin 27.gunundeyım.ya rabbim inşallah hayırlı sağlıklı hamıleyımdır..cok heyecanlıyım.bu heyecan benı oldurcek..hayattan zevk alamıyorum adetımın son bır haftasında sadece yalnız klıp yatmak istiyorum.rabbim isteyen herkese yasatsın inşallah hamilelik ve anneliği canım.
canım bende klomen kullanıyorum 2 aydır ve 2 aydır 10000lik pregnyl vuruluyorum. dediğin gibi bir belirtim olmadı ama oldgumuz bu iğne hcg yani hamileik hormonu içeriyor. hatta öyle ki iğneden sonraki ilk 10 gun test yapsan pozitif çıkıyor. bu yuzden olmuş bi yalancı hamilelik belirtisi olabilir belki. bunu bi ölçü gibi gormemeni tavsiye ederim. iğneden sonra 14 gun sonra ya gebe oldugunu öğreniyorsun zaten ya da adet oluyorsun. sen kaçıncı gunundesin. insallah bebişin bu ay olur canım ama sunu da unutma klomen bende 1-2 gun gecikme ve adet öncesi kahverengi damar kıvamında akıntılara sebep oldu bilgin olsun. umarım faydası olur yazdıklarımın.
yaaa yazdıkların cok mantıklı aslında..adetimin 27.gunundeyım.ya rabbim inşallah hayırlı sağlıklı hamıleyımdır..cok heyecanlıyım.bu heyecan benı oldurcek..hayattan zevk alamıyorum adetımın son bır haftasında sadece yalnız klıp yatmak istiyorum.
ARKADAŞLAR
Dün adet olmam gerekirken olmadım ve bugün idrar testi yaptım ama hemen öncesinde ssu içmiş ve idrarımı bekletmemiştim. ve negatif çıktı moralim çok bozuldu. sonra araştırınca 4 saat bekletilmeli hatta sabah ilk idrar olsun falan diyor siz ne diyorsunuz bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. Bu arada adtemi çok düzenli olurum genelde.
yaaa yazdıkların cok mantıklı aslında..adetimin 27.gunundeyım.ya rabbim inşallah hayırlı sağlıklı hamıleyımdır..cok heyecanlıyım.bu heyecan benı oldurcek..hayattan zevk alamıyorum adetımın son bır haftasında sadece yalnız klıp yatmak istiyorum.
Arkadaşım bekle istersen, zaten adetin 5-7 gün gecikmesini öneriyorlar test yapmak için. Ben 2 ay önce çok umutlanmıştım 5 gün gecikme olmuştu, ama sonunda regl olmuştum. Benimkiler de çok düzenliydi.
Canim benim üzülme lütfen, biz De seninle beraber üzülüyoruz böyle yazınca. Seni çok iyi anlıyoruz, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoru çünkü, Allah bol bol sabır versin, ve artık dualarımızı kabul etsin Yüce Rabbim. Kaç yaşındaydın sen Arivercim, bi mahusuru yoksa ?ilk aşılamam bu canım.. ben doktora gitmeden yanayım zaten çünkü o kadar yorulmuşken bırakmak istemiyorum.. doktora gitmezsek sadece erteleriz bunu da biliyorum ama eşim anlamıyor.. inşallah öyle bişeye gerek kalmaz ama eğer olmazsa da ben ne yapıp edip gidecem doktora.. Önceden hamile haberlerine sevinirdim şimdi içim buruk seviniyorum.. gözümden yaş eksik olmuyor.. Çevreden '' e yapın artık bi çocuk kaç ay oldu
'' sözleri beni deli ediyor.. üzülüyorum kırılıyorum çok yıprandım... hayat doluydum artık değilim.. hiç bişeyden zevk almıyorum mutlu olamıyorum... olmuyor işte
Arkadaşlar geçen ay klonmen kullandım 18 mm bir yumurtam olmuştu doktor çatlama iğnesi vermedi maalesef bebiş olmadı bu ayda ben de bi önceki aydan kalan klomeni günde bir kez kullandım yumurta takibi için doktora gitmedim adetime 6 gün var kasıklarım gün içinde aralıklarla çok ağırıyor sızlıyor resmen hatta bacaklarıma vuruyor ağrısı sizce bu ilaçtan mi böyle yaşayan varmı
haklısın canım ama kullandım bakalım inş bebiştir diye dua ediyorumcanim dr bana klomen+estrofem verdi gunde 2 kez hic bir agrim yok ama bildigim kadariyla bu ilaclar kist yapabiliyor onun icin dr kontrolu olmadan kullanmamalisin cok tehlikeli olabilir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim üzülme lütfen, biz De seninle beraber üzülüyoruz böyle yazınca. Seni çok iyi anlıyoruz, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoru çünkü, Allah bol bol sabır versin, ve artık dualarımızı kabul etsin Yüce Rabbim. Kaç yaşındaydın sen Arivercim, bi mahusuru yoksa ?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
ilk aşılamam bu canım.. ben doktora gitmeden yanayım zaten çünkü o kadar yorulmuşken bırakmak istemiyorum.. doktora gitmezsek sadece erteleriz bunu da biliyorum ama eşim anlamıyor.. inşallah öyle bişeye gerek kalmaz ama eğer olmazsa da ben ne yapıp edip gidecem doktora.. Önceden hamile haberlerine sevinirdim şimdi içim buruk seviniyorum.. gözümden yaş eksik olmuyor.. Çevreden '' e yapın artık bi çocuk kaç ay oldu
'' sözleri beni deli ediyor.. üzülüyorum kırılıyorum çok yıprandım... hayat doluydum artık değilim.. hiç bişeyden zevk almıyorum mutlu olamıyorum... olmuyor işte
saolasin hayatim bu ayin 26 sinda da detaylu tup ve yumurtalara bakilicak tekrardan ... daha once bakildi ama doktorum dediki bunlar benim icin on bir deger ama gecerli degil .. kendim yapmam lazim dedi saolsun ... Icimi tekrardan rahatlatti ... Ben evet gecen sene Temmuzda hamile kaldim 3. ayina girecekken bebisimizin kalbi durdu maalesef .. Dun 2 yillik tum testlerimde raporlarimda bunu gordugu icin -ki bende ozllikle soyledim zaten ... genetik bir tarama yapmak faydali olucak dedi .. Yalniz dun birde ne yapti biliyor musun .. Kalbi durdu diyince bacaklarinizi acin dedi .. Tovbe allah dedim noluyorActim baldirlarima kadar , ince kilcal damarlari gordu kirmizi gibi mor gibi cikar ya bacaklarda bazi insanlarda onlardan var bende de son 3 yildir birden olustu sanki 1 gece de cikti ve giderek artti ... Direk bana dediki kan pihtilasmasi var yada yok testlerde cikar ama sizde kesinlikle kan dolasimi zayif iyi degil .. kilcal damarlardan bunu anladi adam direk.. sasirdim .. ben bu ay zaten corasprine baslamistim onu soyledi direk ve beraberinde bol bol limon yiyim dedi
ARKADAŞLAR
Dün adet olmam gerekirken olmadım ve bugün idrar testi yaptım ama hemen öncesinde ssu içmiş ve idrarımı bekletmemiştim. ve negatif çıktı moralim çok bozuldu. sonra araştırınca 4 saat bekletilmeli hatta sabah ilk idrar olsun falan diyor siz ne diyorsunuz bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. Bu arada adtemi çok düzenli olurum genelde.
Âmin canım çok güzel yazdın.Hepimiz seni cok iyi anlıyoruz canım üzme kendını bunları yasayan bı tek sen değilsnki . Oyuzden bu forum cok kıymetli bizi anlayan insanlarla biraradayız. Dediğin gibi cevre baskısı insanı bunaltıyo artık nasıl cvp verıcegını bılemıyosun bıde benım eşimde sorun var biraz eşimin ailesi sureklı laf carpıyo ama bişey soyleyemiorum diyemiyorum oglunuz inat ediyo doktora gıtmıyo diye. Bu sürecte bişey öğrendm artık hiç kimseye, hıç bir yeni evliye bebek ne zaman diye sormuyorum. Beni üzdükleri gibi kimseyi üzmk istemiyorum. Gercektn ağır bi imtihan kanser gıbı bır hastalığn bile cok şükür bir sürü tedavisi var. Ama nekadar caba sarfetsende şartlar cok uygun olsada mevla evlat vermedi mi vermiyo. Ben bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandm ama umudum yok içimden bi ses olmucak diyo. Ama inşallah Rabbım imtihanımızı daha ağır kılmaz ve hepimize butun bekleyenlere evlat sevgısını tattırır en kısa zamanda 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?