Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

daha çok var adetine canım belirti olmaz daha iğnenin etkisindendir o en az 7 10 arası rahime ulaşması ondan sonra başlıyor belirtiler...

rabbim isteyen herkese yasatsın inşallah hamilelik ve anneliği canım.
canım bende klomen kullanıyorum 2 aydır ve 2 aydır 10000lik pregnyl vuruluyorum. dediğin gibi bir belirtim olmadı ama oldgumuz bu iğne hcg yani hamileik hormonu içeriyor. hatta öyle ki iğneden sonraki ilk 10 gun test yapsan pozitif çıkıyor. bu yuzden olmuş bi yalancı hamilelik belirtisi olabilir belki. bunu bi ölçü gibi gormemeni tavsiye ederim. iğneden sonra 14 gun sonra ya gebe oldugunu öğreniyorsun zaten ya da adet oluyorsun. sen kaçıncı gunundesin. insallah bebişin bu ay olur canım ama sunu da unutma klomen bende 1-2 gun gecikme ve adet öncesi kahverengi damar kıvamında akıntılara sebep oldu bilgin olsun. umarım faydası olur yazdıklarımın.

yaaa yazdıkların cok mantıklı aslında..adetimin 27.gunundeyım.ya rabbim inşallah hayırlı sağlıklı hamıleyımdır..cok heyecanlıyım.bu heyecan benı oldurcek..hayattan zevk alamıyorum adetımın son bır haftasında sadece yalnız klıp yatmak istiyorum.

canım insan düşünmeden edemiyor? bende her gun ateşimi ölçüyorum filan yani forumda bulabilirsin ateş ölçme yontemi diye arat o yontemi kullanıyorum filan ama butun arkadaşlarım ya olmıcak herhalde bundan sonra düşünmicem dediklerinde hamile kaldılar. sende çok düşünmemeye çalış. peki iğneyi olalı kaç gun oluyor? BAT (beklenen adet tarihin) ne zaman?

ARKADAŞLAR
Dün adet olmam gerekirken olmadım ve bugün idrar testi yaptım ama hemen öncesinde ssu içmiş ve idrarımı bekletmemiştim. ve negatif çıktı moralim çok bozuldu. sonra araştırınca 4 saat bekletilmeli hatta sabah ilk idrar olsun falan diyor siz ne diyorsunuz bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın. Bu arada adtemi çok düzenli olurum genelde.

Arkadaşım bekle istersen, zaten adetin 5-7 gün gecikmesini öneriyorlar test yapmak için. Ben 2 ay önce çok umutlanmıştım 5 gün gecikme olmuştu, ama sonunda regl olmuştum. Benimkiler de çok düzenliydi.

Selam bayanlar, öncelikle herkese geçmiş berat kandiliniz mübarek olsun,ve hayırlı cumalar. Ben bişey danışmak isterim, okuduğum kadarıyla burda birçoğumuz Pkoluyuz maalesef, ben az seviyede pkoluyum, yani adetlerim düzenli, kanlarım temiz, sadece yumoşlar gelişmemekte inatçı. Bu ay benim 3. klomen tedavim, yanı sıra folik asit ve bebe aspirini kullanıyorum, eşim testis filmi çektirmedi, yalnız spermiyogram yaptırdı ve temiz çıktı, yine de L Arginine ve Trental ilaçlarını kullanıyor. Şimdi ben dönemin sonuna geldim, sonuç bekliyoruz, ve karnımda hafif hafif adet belirtileri hissediyorum, %95 eminim adet olacağımdan, ve üzülüyorum, hepiniz gibi. Şimdi benim merak ettiğim, benim gibi pkolu olup, klomen kullanarak hamile kalan var mı ? Ve kaçıncı dönemde ? Klomen le olmadıysa, aşılama olanlar var mı ?
Çok teşekkür ederim şimdiden, Allah'ım gönlümüze göre versin.

Aynen ben de senin gibiyim. Neredeyse aynı haftadayız. Ben de bu Çarşamba regl olmam lazım, belirtiler şimdiden var, belki de önce olurum.

Canim benim üzülme lütfen, biz De seninle beraber üzülüyoruz böyle yazınca. Seni çok iyi anlıyoruz, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoru çünkü, Allah bol bol sabır versin, ve artık dualarımızı kabul etsin Yüce Rabbim. Kaç yaşındaydın sen Arivercim, bi mahusuru yoksa ?

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Arkadaşlar geçen ay klonmen kullandım 18 mm bir yumurtam olmuştu doktor çatlama iğnesi vermedi maalesef bebiş olmadı bu ayda ben de bi önceki aydan kalan klomeni günde bir kez kullandım yumurta takibi için doktora gitmedim adetime 6 gün var kasıklarım gün içinde aralıklarla çok ağırıyor sızlıyor resmen hatta bacaklarıma vuruyor ağrısı sizce bu ilaçtan mi böyle yaşayan varmı

canim dr bana klomen+estrofem verdi gunde 2 kez hic bir agrim yok ama bildigim kadariyla bu ilaclar kist yapabiliyor onun icin dr kontrolu olmadan kullanmamalisin cok tehlikeli olabilir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklısın canım ama kullandım bakalım inş bebiştir diye dua ediyorum

Amin canım amin. . 21 yaşındayım

Hepimiz seni cok iyi anlıyoruz canım üzme kendını bunları yasayan bı tek sen değilsnki . Oyuzden bu forum cok kıymetli bizi anlayan insanlarla biraradayız. Dediğin gibi cevre baskısı insanı bunaltıyo artık nasıl cvp verıcegını bılemıyosun bıde benım eşimde sorun var biraz eşimin ailesi sureklı laf carpıyo ama bişey soyleyemiorum diyemiyorum oglunuz inat ediyo doktora gıtmıyo diye. Bu sürecte bişey öğrendm artık hiç kimseye, hıç bir yeni evliye bebek ne zaman diye sormuyorum. Beni üzdükleri gibi kimseyi üzmk istemiyorum. Gercektn ağır bi imtihan kanser gıbı bır hastalığn bile cok şükür bir sürü tedavisi var. Ama nekadar caba sarfetsende şartlar cok uygun olsada mevla evlat vermedi mi vermiyo. Ben bu ay ilk kez klomen + ovitrelle kullandm ama umudum yok içimden bi ses olmucak diyo. Ama inşallah Rabbım imtihanımızı daha ağır kılmaz ve hepimize butun bekleyenlere evlat sevgısını tattırır en kısa zamanda 😊

ne güzel bak işini bilen bir doktorla karşılaşmışsın. herşeyi sor, aklına takılan bütün sorular insanı yiyp bitiriyor. buna fırsat verme. anladığım kadarıyla
anlayışlı bir doktor. seni aydınlatsın sende rahatla. hertürlü tetkikini yaptır canım.

corasprine herhalde senin kan akışını hızlandıracak. ben sana gingko blobayıda öneririm. doktora sor istersen.

limon ne işe yarıyacakmış acaba ?

bide ben 3 aydır hamilelerin kullandığı vitamin olan elevit i kullanıyorum. onun içinde ihtiyacın olan birçok vitamin mineral var.

Canım ins hamilesindir pazartesi kan testi yaptir çıkar o zaman. Birde klomen adet gecikmesi yapıyor diyorlar herkeste yaparmiki

Slm arkadaşlar ben bu ay ilk defa klomene başladım. Dun doktora gittim ama doktor ığne vermedi bana neye göre ığne veriliyor ki? Birde adetin 21 günü progesteron 23 çıkmıştı. Doktor senin yumurtlaman var demişti. Varsa o zaman klomen niye verdi. Klomen yumurtlama ilacı. Yardımcı olursanız sevinirim

Âmin canım çok güzel yazdın.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…