- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #10.621
canım tavsıye etmem kullanmanı o ılerı kı zamanda kanser yapıyormus ben uc sefer yaptırdım olmadı artık ıstemedım hem yan etkılerı kılo hormonları bozuyo gozlerde bozukluk gorme sen dırek glucophage kullan bıde belın acık olur ondan olmaz bebek ben belımıde cektırdım acıkmıs belım allahın ıznı ıle bu ay hamıleyım ınsallah keseyıde gorursek
Canim uzulme lutfenbanada oyle cocukk yok mu,yapin artik bir cocuk ve her ay saanki reglimin gununu biliyorlar hep bir hafta oncesinden baski oluyor.Sanki biz istemiyoruz .Bende de burukluk var ama isyan etmeyelim RABBim.hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin canim benim.Ilk catlatma tedavim olumsuz bir kac ay ara verelim.dedim.esime zorlamakla olmuyor zamani var demekki dedim.o da tamam dedi napsinlar onlarda iclerine atiyorlar bize belli etmigorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ilk aşılamam bu canım.. ben doktora gitmeden yanayım zaten çünkü o kadar yorulmuşken bırakmak istemiyorum.. doktora gitmezsek sadece erteleriz bunu da biliyorum ama eşim anlamıyor.. inşallah öyle bişeye gerek kalmaz ama eğer olmazsa da ben ne yapıp edip gidecem doktora.. Önceden hamile haberlerine sevinirdim şimdi içim buruk seviniyorum.. gözümden yaş eksik olmuyor.. Çevreden '' e yapın artık bi çocuk kaç ay oldu
'' sözleri beni deli ediyor.. üzülüyorum kırılıyorum çok yıprandım... hayat doluydum artık değilim.. hiç bişeyden zevk almıyorum mutlu olamıyorum... olmuyor işte
asla isyan etmiyorum canım aksine her düştüğümde duayla geri kalkıyorum ayağa.. ama insan üzülüyor işte.. biliyorum var bir zamanı... Ara vermek zaman kaybı canım.. zaman kaybetmek istemiyorum hiç bişeye de geç kalmak istemiyorum.. Allahım bize yardım etsin...
GLUCOPHANE DIYE BI HAP AMA BEN BI AY ONCE BELIMIDE CEKTIRDIM BU HAPIDA DOKTOR HEM ZAYIFLARSIN HEMDE GEBE KALMAYI KOLAYLASTIRan hap dedı
ben 21 yaşındayım canımOyyyy askitommmm yapma boyle ... kac yasindasin sen Ariver bilmiyorum ama bak birde beni dusun 38 yasindayim hatta ekimde 39 a giricemama yilmak yok ... 10 yillik evliyim bana da soruyorlar hele bir teryzem var haftada 2 kere sorar var mi bisey var mi bisey eee hadi artik ... gecenlerde regliyken sordu ' eeee dedil teyze yuhhh artik bir durun yaaaa regliykende sorulur mu ' dedim bende cok ozeniyorum herseye .. hamile elbiselerine , cocuk kiyafetlerine , bebek fotograflarina amaaaaaaaaaaa bize de sira gelecek ... Olucak insallah ... hic moralini bozma sabirla melegini cagir kendine ... ben her aksam hemen hemen soyle dua ediyorum ' Melegim biliyorum ki bize gelmek icin bekliyorsun ... Gel mis kokulum cok ozledik seni , bizi senden mahrum birakma , kucagimizi , evimizi sessiz birakma .. mutluyuz huzurluyuz ama sen de yanimizda olursan tamamlanmis oluruz .. Rabbim melegimizi bize gonder meleklerinle bizleri koru ' diye dua ediyorum .. bana bu duayi etmek cok iyi geliyor nedense dene derim ... Bazi geceler bu duadan sonra ruyamda goreyim diye duama eklemeler yaparim ve her zaman bir bebek gorurum .. Cevrendekilere de kulak asmamaya calis kuzum biliyorum cok zor densiz insan cok ... Birsey yapmiyoruz de gecistir .. uzeinde durma bile .. hicbirsey ayip degil , ben senin yerinde olsam sonuna kadar giderim .. Heee sen herseyi deneyipte olmuyorsa o zaman sessizce kabullenmek gerekir ... Bak dun aksam bir yerde yazi okudum ve cok hosuma gitti ..
" Çocuğu olmayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bütün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başlarına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin. "
Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa Bismillâ-hirrahmânirrahîm yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allahın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.) -
Bebegim benim agir pko oncesindede tedavi olmamistim o yiuzden olumsuz catlatmalarla asilamalarla karsilasmak istemiyorum.Doktorum sunun ustunu bastirarak dedi sen bu moralle tup bebek bilr tutmaz.yani cok takiyoruz bu da var .Ben catlatmanin 15.gunu negatif cikti kanda ama daha adet olmadim adeti bekliyorum sogan kuruyle pkoyu biraz hafifletmek istiyorum sonraki ay incir kuruyle yumurtalarin catlatmasi olsa sansim olacak.tek yumurtam vardi catlamamis herhaldeki 15.gum negatifi gordum progestan iciyordum biraktim ama halada adet olamadim 17haziran regl gunum ilac erken getirir demislerdi bisey yok .INSALLAH bizimde guzelmi guzel saglikli hayirli hemde bir kac tane bebislerimiz olacak canim benom :) :) :) sen kac aylik evlisin hangi ilac tedaviler uygulandi tatlim?
ben 21 yaşındayım canımdoğru söylüyorsun canım.. orası öyle tabi.. ama bilmiyorum ki işte üzülüyorum.. neyse bu 3 gün stres yapmamaya çalışacam bakalım sonuç ne olacak. p.tesi zaten kan vericem canım.. siz 10yıl niye beklediniz ki doktora falan gitmediniz mi :18:
moral her zaman önemli ama doktorlar bize stres yapmayın derken bunun mümkün olacağına inanıyorlar mı canım ??? 10 aylık evliyim canım.. 3kere klomen tedavisi gördüm yumurtalarım klomene cevap veriyor büyüyor çatlıyor ama olmuyor çünkü problem eşimde.. ileri hızlı hareket sayısı yüzde 6.. doktorum aşılama yapalım dedi tamam dedik aşılama yaptık şimdi sonucunu bekliyorum işte 3günüm kaldı..
ben 21 yaşındayım canımdoğru söylüyorsun canım.. orası öyle tabi.. ama bilmiyorum ki işte üzülüyorum.. neyse bu 3 gün stres yapmamaya çalışacam bakalım sonuç ne olacak. p.tesi zaten kan vericem canım.. siz 10yıl niye beklediniz ki doktora falan gitmediniz mi :18:
moral her zaman önemli ama doktorlar bize stres yapmayın derken bunun mümkün olacağına inanıyorlar mı canım ??? 10 aylık evliyim canım.. 3kere klomen tedavisi gördüm yumurtalarım klomene cevap veriyor büyüyor çatlıyor ama olmuyor çünkü problem eşimde.. ileri hızlı hareket sayısı yüzde 6.. doktorum aşılama yapalım dedi tamam dedik aşılama yaptık şimdi sonucunu bekliyorum işte 3günüm kaldı..
guzel soru ... 2 yil oncesine kadar cocuk dusunmedik , dusunmedim desem inanir misin ? ikimizde yogun tempoda calisiyoruz ... birde ben oyle cok cocuk meraklisi birisi degildim 2 yila kadar hep korudum hap ile ... samimi bir arkadasim 2 yil once bir bebegi oldu oglu oldu ... bir erkek bebek bu kadar mi tatli olur bu kadar mi sevimli olur kiz bebek gibi sanki ozenle yapilmis gibi birsey cikti ortayainanir misin o cocuktan sonra benim dusuncelerim degisti .. hala onu gormedigim zaman deli gibi ozluyorum herkes diyor ismi Kivanc .. Kivanc seni cok degistirdi .. kiz kardesiminde oglu var gerci suanda 10 yasinda ama onu bile oyle sevmedim ben , tuhaf bir duygu gercekten ... belkide erkek cocuklarinda sevimli olabilecegini gordum ne oldu o cocuk dogunca bende bilmiyorum ama oldu birseyler ... iste bizim durumumuz bu .. simdi o kadar yil korundugum icin cok pismanim keske yapmasaydim diyorum ama caresi yok .. Yine sukurler olsun ki herseyimiz normal , olabilme ihtimali var .. esimin bir kuzeni var genc kizken gecirdigi bir rahatsizliktan dolayi rahimini almislar , sansini tamamiyle oldurmusler ... Ya oyle olsaydi birde boyle dusun guzelim ... Daha genceciksiniz mutlaka olur , tam biraktim tamam artik dersin kendinden olur ... senin en azindan bu sansin var ... ya benim gibi yillarla yarisan bir durumun olsaydi her gecen ay senin lehine isleyen bir durum olsaydi .. Yapmayin boyle genc arkadaslarrrr yipratmayin kendinizi .. sevgiyle kocaman opuyorum seni ....
sen simdi sil kafandan bunlari daaaa ablana bir anlat bakalim bu asilama nasil oluyor cok canin yaniyor mu Ariverrrrrrrrr gerci acili birsey olsa sen bagira bagira derdin burdannnn dimiiiiii amaaaa
Olacak INSALLAH en guzel haberlerini alalim bebegim .biz daha bu kadar erkenden booyleyiz senelerce bekleyen arkadaslara RABBim daha cok sabir versin.INSALLAH hayirli guzel haberini bekliyorum banada yazarsin olurmu :) :)
Inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alacağız canım üzülme:) insanın canı evlat diye acirken o bebiş için gittiğin yolda hiç acı cekmiyorsun. Çok ağrım olmadı canım sadece bir basınç hissettim 2 dk sürdü zaten. Hemen oldu bitti. Aşılamadan sonra yarım saat kırk dakika kadar dinleniyorsun sonra eve gelip evde dinlenmeye devam ediyorsun. Korkulacak hiç bişey yok
Olacak INSALLAH en guzel haberlerini alalim bebegim .biz daha bu kadar erkenden booyleyiz senelerce bekleyen arkadaslara RABBim daha cok sabir versin.INSALLAH hayirli guzel haberini bekliyorum banada yazarsin olurmu :) :)
tamamdir o zaman icimi rahatlattin valla ... kac gun dinlenme verdi doktor caniko sana ??? insallah seninki ilkinde tutar
Iki gün dınlen sonra normal hayatına dön ama seni yoracak hiç bişey yapma
Ev işinin canı cehenneme dedi canım
kizlar merhaba 4 senelik evliyim. ilk 6ay hic bebek istemiyordu esim taki arkadasinin kiziyla uyuyana kadar :)) bi tatli bi tatli anlatamam daha 2 yasinda :)) annesi 2. dogum icin hastaneye gidince minik elif 3 gun bizde kaldi, bizimde bebek maceramiz baslamis oldu.... ilk ay hamile kaldim 3,5 aylikken dusuk yaptim( sonra bekle dediler 3 ay dayanabildim sonra 10 haftalik bi dusuk daha ardundan 45 gunluk ve son 1 senedir hic hamile kalamadim. gecen ay genetik test yaptirdim heterezigot mutasyonu cikti ( doktorum onemli degil dedi..bende bu ay basladim klomen+estrofem+b12+coraspin+folik asit+cinko hap bagimlisi gibiyim :))) dun dr gittim 10 yumurtam olusmus 3 tanesi cok kaliteli dedi klomene 3 gun daha devam dedi pazartesi bakalim duruma gore catlatma ignesi yapalim dedi. simdi pazartesi nasil gelecek bilmiyorum (
hakkında hyrkısı olsun ins bebişin olur bende senin gibiydim ilac kolik olmustum ama suan hepsni braktım hamile kalırımda bebege zararı olur dye annem aspirinle cocuk düşürmüştü bn küçükken o yüzden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?