Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Bende gecen ay klomen kullandım ama dün adet oldum maalesef bugun tekrar kontrole başlıyoruz bakalım ne dıyecek Dr rabbım bu ay yüzümüzü güldürsün inş

klomeni dr yumurta sayisini arttirmak, endometriusu kalinlastirmak ve yumurtalari olgunlastirmak icin veriyor.yani hamile kalmani kolaylastiriyor. igneyi de catlatmak icin veriyor. senin dr herhalde bu ay kendisi catlayacakmi diye bakacak hamis olmazsan onumuzdeki ay sanada catlatma ignesi yapar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy canm bilmiyorum ki ne vercek bana. Yol izliyor iste. Belini nereye çektirdin nasil anladı ?

belımı komsum cektı belımın etınden tuttu tıuttu hızlı cektı cok agrıdı cıtcıt dıye sesı duyduk heryerımden bezı sıkı sıkı sardılaR ONDAN SONRA KARNIMI SIKICA SARDILAR ILISKI DE BULUNURKEN CIKART DEDI PATLAMISTI KARNIM Ama o cektırdıgım ayda hamıle kalamadım bu ay hamıleyım sacmalık dıyodum ama ıse yaradı

prensesim yaaa ben daha onceden su bel cektirme isini burdakilere sormustum ama bilen yoktu ... bu bel nasil cekiliyor bir anlatabilir misin kuzucum yaaaa sana zahmet
canım bunu eskı kadınlar bılıyor bana cok sacma geldı ama basta ıyıkıde cektırmıssım esımınde gonlu olmadı ızın vermedı ama ben annemlere gıdınce orda bı teyze bılıyormus geldı annemlere benı yuz ustu yatırdı belımı actım kadın belımın etını tuttu tuttu sundurdu canım cok yandı agladım hatta sık dısını dedı cıt cıt dedı kemıkler ayrı ımıs sen nerelısın canım nerde oturuyorsun burda olsaydın senı gotururdum daha cekecekt ı yeter dıye agladım belımı sımsıkı sardı karnım patlayacaktı ama ılıskının ortasında esın gevsetsın dedı oylelıkle o ay olmadı bu ay gebeyım ama ben bu ayda bı hap kullandım glucophage sekızyuzellı mg canım seker hapı dıye gecıyormus hem zayıflamaya hemde cabuk gebe kalmak ıcın dedı doktor verdı sende cektır belı o teyzeden allah razı olsun tabı basta allahım o verdı yarabbım hıc moralını bıozma olur herseyın zamanı var

Selam canim tedavinin hayirli olsun inşaallah bebisine kavusursun.

Soruna gelince klomen kullandigimizda evet yumurta büyüyor ama bu yumurta gerçekten kaliteli mi değil mu anlamak için progesteron testi isteniyor. Progesteron sonucuna gore o ay oluşan yumurtanın kaliteli olup olmadigi anlasiliyor. Bazen yumurta olsa bile kaliteli olmayabiliyor. İgneyide doktorun yumurta büyüklüğüne gore veya rahatsizlik derecede gore vermeye biliyor.

super o zaman silik bile ciksa hamilesin. hadi hayirlisi darisi basimiza cok sevindim😃😃

Ben de öyle diyodum işe yaramaz olacağı varsa olur diye ama sen dedikten sonra acaba mi demeye başladım. Ben de bakicam bu olaya :)

Canım ins hamilesindir pazartesi kan testi yaptir çıkar o zaman. Birde klomen adet gecikmesi yapıyor diyorlar herkeste yaparmiki

Bilmiyorum canım ben de beklemedeyim. öyle karışığım ki sadece dua ediyorum. mesela dün gece kalktım baktım yarım damla kan gibi gelmiş kalktım hemen ped taktım sonra hiçbir şey gelmedi ve az önce akıntı hissettim lavaboya gittiğimde süt gibi akıntı anlamadım. şok oldum

Canım çok Sevindm hayırli haberini bekliyorumm.darısı başıma ınş

canm 78.1 çıktı ilk doktora gösterdim çok düşük kmyasal gebel falanda olblr dedi 2 gn snra tekrar yaptr dedi içime kuşku dşürdüü başka doktora gösterdim çok yeni dedi hamilesin dedi ama çokk mu düşük sizceee??

Kızlar benim testim de 6.27 cıktı poxıtıf dıyemem dedi doktor ıkı gun sonra tekrar istedi sizce hamilemiyim

İnş. Tsk. Ederim. Progesteron değerinin en iyisi kaç yani 23 iyimi. Kac olursa kalitesiz yumurta demek biliyormusun

Bence hamile olabilirsin çünkü adet zamani kahverengi ve kırmızı pelte gibi akıntılar geliyor. Ama hamilelik belirtilerinde şeffaf ve beyaz akıntı diyorlar. İnş hamilesindir
Canım bizde bugün çalışmalara başladık 10 gün boyunca 2 günde bir dedi doktor. Dün doktordaydim ignede vermedi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…