Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

Amin canim insallh bi test yapsana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Test almama gerek kalmadı canım çok tuhaf bi şekilde adet oldum geceye doğru parça düşer gibi adet oldum dünde kesildim kanamam olmadı kahverengi lekeye döndü ben anlamadım bu işi yaaa ilaçtan bütün düzenim bozuldu artık ilaç kullanmıycam Rabbim nasip eder inşallah hormon yüklemiycem boş yere kendime bayramdan sonra tatile gidicem biraz kafamı dağıtırım iyi olur inşallah kafama takmamayı düşünüyorum

pazar günü ve bugün 15.gün olmak üzere yine kontrolüm vardı bugün tam net boyutunu söylemedi ama yavaş yavaş büyüyo inatçı yumurtamız dedi doktor 3-5 güne istenilen seviyeyi 18-20 yi buluruz dedi yarın akşam tekrar çağırdı ama ben artık sıkılmaya başladım pazar gittim bugün gittim yarın akşam yine gidicem :44: geçen ay klomensiz ovulasyon tetsiyle 21.günde yumurtlamıştım ben ee ilacın bi farkı olmadı yine 20 li günleri bulacak yumurtlama

canim senin regl gunn ne zaman ins olmazsin tabi takipte olalim istikrarlisin ins emeklermiz bosa cikmaz artk :)

benim regl günüm belirsiz henüz daha yumurtlama olmadı çünkü en son 1 temmuzda oldum işte ama döngüm son bi kaç aydır 34-35 günü buluyo zaten

ben bu arada 2-3 gündür kuru incir yiyorum kızlar belki klomenin yapamadığını incir yaparda bir an evvel büyür yumurtacık

İnciri kaynatıp suyunu iç. Gerçekten büyütüyor yumurtayı.

incirin gücüne gerçekten inanıyorum 2 ay önce adet bitiminden itibaren günde 3-4 incir yedim o ay 13.gün yumurtlama oldu ve 28 günde adet oldum ki hep 30 gün üzerini bulurdu ama kaynatması falan uğraşmalı geldiği için ben direkt yemeyi tercih ediyorum

Bende geçen ay adet bitiminden itibaren 8 adet kaynatıp içiyordum ve yumurtalarım çok güzel büyüyordu ama 14. gün bıraktım içmeyi ve 16. gün doktora gittiğimde büyümesi durmuş dedi. O ay tedavimi yarıda kesmek zorunda kaldık. Üstelik klomende kullanmıştım. Kısmett

Benide haberdar et merak ettim benim bugün 25. Günüm çalışmalar devam ediyor.yumurta ne alemde haberim yok.devlette yaptırdığım için takibi bi daha gelmene gerek yok devam dedi bana.senin yarın kaçıncı günün bide ovulasyon olmadıysa mm öğren bakalım ne kadar olmuş.bu ay bizim yumoşlar Dr dediğin gibi inatçılarr

kısmet gerçekten ..bende geç başladım işte incire bakalım fayda etcekmi

bende bu ay klomen kullandım. adetin 14.günü 17,50 mm olmuştu yumurtalarım. dr'um pko hastalarında klomen pek cevap vermez, sen şanslısın dedi. belki de motive etmek istedi. 14 gün snr gebelik testi yap dedi. çok heyecanlıyım.

ovulasyon testiyle takip etseydin keşke az çok bilgi edinirdin yumurtaya dair ,ben iki ay kullandım ikisindede doğru sonuç verdi çift kırmızı çizginin üstünden 15 gün geçince adet oldum .Benim yarın 16.gün ayın 1 inde adet olmuştum yarın öğrenirim bakalım kaç mm olmuş

kaç gün kaldı peki test yapmana çatlatma iğnesi kullanmadan kendiliğinden çatladımı yumurtan ?

kaç gün kaldı peki test yapmana çatlatma iğnesi kullanmadan kendiliğinden çatladımı yumurtan ?

bu ay sonunda yapıcam testi. daha yeni gittim yani :) dr'um büyüyen her yumurta çatlar ben klomende çatlatma iğnesi vermiyorum dedi. ama ben daha önceden başka dr'da klomen aldığımda iğne de kullanmıştım.

arkadaşlar klomen sizlerde yan etki yaptımı önceden serophene kullanmıştım o sadece duygusallık yapmıştı bnde.klomen iştahsızlık başdönmesi mide bulantısı bulanık görme yaptı.doktor günde 2 iç dedi 1 içtiğim halde bu etkiler oldu.2 içsem ne olurdu kimbilir.

bende asiri duygusallik,istahsizlik,midr bulantisi hatta bas agrisi yapti canm dun bitti yarn gidim yumurtalarma baktrcam insallah olusmustr buyumustr :)

bende asiri duygusallik,istahsizlik,midr bulantisi hatta bas agrisi yapti canm dun bitti yarn gidim yumurtalarma baktrcam insallah olusmustr buyumustr :)

ay canım baş ağrısı bndede çok oldu yazmayı unutmuşum bnmde dün bitti aynen yarın sabah 9 buçukta gitçem doktora bnde :)

Kimse kullanmamis yani ilginc.....

merhaba ben kullaniyorum adetin ucuncu gunu klomen+estrofem kullandim 5. gun klomen bitince progesteron+estrofem kullanmaya basladim ovitrelle catlatma ignemi oldum hala progesteron+estrofeme devam ediyorum adet olmadim kahverengi lekelenmem oldu 3 gun bugun 42. gunum adet olmadim. gecen hafta dr gittigimde bisey var ama daha belirgin deil progeston+estrofeme devam dedi.. daha fazla dayanamayacagim ve bugun gidip kan testi yaptiracam..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah güzel haberlerle dönersin bana da haber verirsen sevinirim umut fakirin ekmeği:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…