- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.101
Amin canim insallh bi test yapsana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aksama kadar kirmizilarin gelmezse yarn bi test yap canim hakkinda hayirlisi olsun. insallah vardr bebiss :)
Cnm benim bu 3.klomen kullanımım.ilkinde 12.gün 13 ve 16 mm iki yumurta vardı 21 gün baktığımda ovu olmuştu.ikincide yine 12.gün 13 ve 14 olmak üzere yine iki yumurta vardı 21 günde yine ovu oldu ve hamile kaldım ama uzun sürmedi kalp durması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım.herneyse çok uzattım bu ay tekrar 3 klomen kullanışım 11. Günümde 10 mm yumurta vardı 20. Gün 15 mm olmuştu şuan ne durumda bende bilmiyorum muhtemelen seninde benim gibi geç ovulasyon olacak sanırım ve klomenle ilk defa bu kadar uzun sürdü bende anlamadım
canim senin regl gunn ne zaman ins olmazsin tabi takipte olalim istikrarlisin ins emeklermiz bosa cikmaz artk :)
Malesef geldi canım inşallah Rabbim dileyen herkese hayırlı evlat versin
ben bu arada 2-3 gündür kuru incir yiyorum kızlar belki klomenin yapamadığını incir yaparda bir an evvel büyür yumurtacık
İnciri kaynatıp suyunu iç. Gerçekten büyütüyor yumurtayı.
incirin gücüne gerçekten inanıyorum 2 ay önce adet bitiminden itibaren günde 3-4 incir yedim o ay 13.gün yumurtlama oldu ve 28 günde adet oldum ki hep 30 gün üzerini bulurdu ama kaynatması falan uğraşmalı geldiği için ben direkt yemeyi tercih ediyorum
pazar günü ve bugün 15.gün olmak üzere yine kontrolüm vardı bugün tam net boyutunu söylemedi ama yavaş yavaş büyüyo inatçı yumurtamız dedi doktor 3-5 güne istenilen seviyeyi 18-20 yi buluruz dedi yarın akşam tekrar çağırdı ama ben artık sıkılmaya başladım pazar gittim bugün gittim yarın akşam yine gidicem :44: geçen ay klomensiz ovulasyon tetsiyle 21.günde yumurtlamıştım ben ee ilacın bi farkı olmadı yine 20 li günleri bulacak yumurtlama
Bende geçen ay adet bitiminden itibaren 8 adet kaynatıp içiyordum ve yumurtalarım çok güzel büyüyordu ama 14. gün bıraktım içmeyi ve 16. gün doktora gittiğimde büyümesi durmuş dedi. O ay tedavimi yarıda kesmek zorunda kaldık. Üstelik klomende kullanmıştım. Kısmett
Benide haberdar et merak ettim benim bugün 25. Günüm çalışmalar devam ediyor.yumurta ne alemde haberim yok.devlette yaptırdığım için takibi bi daha gelmene gerek yok devam dedi bana.senin yarın kaçıncı günün bide ovulasyon olmadıysa mm öğren bakalım ne kadar olmuş.bu ay bizim yumoşlar Dr dediğin gibi inatçılarr
bende bu ay klomen kullandım. adetin 14.günü 17,50 mm olmuştu yumurtalarım. dr'um pko hastalarında klomen pek cevap vermez, sen şanslısın dedi. belki de motive etmek istedi. 14 gün snr gebelik testi yap dedi. çok heyecanlıyım.
kaç gün kaldı peki test yapmana çatlatma iğnesi kullanmadan kendiliğinden çatladımı yumurtan ?
arkadaşlar klomen sizlerde yan etki yaptımı önceden serophene kullanmıştım o sadece duygusallık yapmıştı bnde.klomen iştahsızlık başdönmesi mide bulantısı bulanık görme yaptı.doktor günde 2 iç dedi 1 içtiğim halde bu etkiler oldu.2 içsem ne olurdu kimbilir.
bende asiri duygusallik,istahsizlik,midr bulantisi hatta bas agrisi yapti canm dun bitti yarn gidim yumurtalarma baktrcam insallah olusmustr buyumustr :)
Kimse kullanmamis yani ilginc.....
inşallah güzel haberlerle dönersin bana da haber verirsen sevinirim umut fakirin ekmeği:))))merhaba ben kullaniyorum adetin ucuncu gunu klomen+estrofem kullandim 5. gun klomen bitince progesteron+estrofem kullanmaya basladim ovitrelle catlatma ignemi oldum hala progesteron+estrofeme devam ediyorum adet olmadim kahverengi lekelenmem oldu 3 gun bugun 42. gunum adet olmadim. gecen hafta dr gittigimde bisey var ama daha belirgin deil progeston+estrofeme devam dedi.. daha fazla dayanamayacagim ve bugun gidip kan testi yaptiracam..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?