- Konu Sahibi AdaisyLove
-
- #12.301
bugun kackez alim dedim test elim gitmedi ya eczane gordum giremedim tek cizgi gormek istemiyorum varsa rabbim korur nebilim canim bu ay cok umitlendim belirtiler asiri vardi hic bilmiyorumklmoen duzensizlik yapiyo insallah bebis senledir dusunme stres te cok etkiliyor birde bakarsin tutmus klomenle cok hamile var :)
canim cvbin icin cok tesekkur ederm acaba ustunemi gordun benim bangir bangir kanamamda olsa acaba mi diyp test yapiyorum dusu n :S bu erken gebelik testi moralimi yerlebir etti klomene cok umut bagladm hala kirmizilar yok bugun tam gunum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
21.ci gün gittinmi cnm Dr yum olup olmadığına bakıyorya hani..eğer o zaman yum olduysa test yaptır çıkar cnm..hakkında hayırlısı inşbide günün geçince yap çoğu zaman günün geçmeden çıkmıyor cnm
3 tane yumurtam vardi hayatm iste saat itibariyle gunum gecmis sayiliyortam gunumdu bugun iste hemde 4 gun erken sonuc yaziodu testin ustnde kocaman bi negatifff
arkadaslar bugun benim regl gunumdu hala kirmizilar gelmedi ama bugun erken gebelik testi yaptim negatif ciktikesin olarak guvenim mi bilemedim kirmizilar gelene kadar azda olsa umutluyum doktor 3 yumurtam oldugu soylemisti klomenle cok cnim skildi bu testler guvenilirmidir ya ???
endişelenme canm kese hemen görünmez 6 haftalkken falan görünmüştü benimde.. kanda belli olsun önce
Canım benımde 4 ten fazla buyuyen yumurtam wardı ama bı sonrakı kontrolde bunlardn 2 tanesı buyumeye dewam edıyo dıgerlerının buyumesı gerılemiş dedi doktorum. Bende yapılcak bişy yok mu diye sordum ama doktor olur böyle şeyler buyutulck bişey değil demiştimerhaba arkadaşlar geçen ay klomen kullandım yumurtamı aşırı uyardı buyuttu ve çatlamadı ve şuan hastayım kontrole gittimm. yumurta küçülmüş ne yapmam lazım böyle sorun yaşayan var mı doktorum beni bir üst tedavi için başka yerlere yönlendirdi yardımcı olurmusunz
arkadaslar bugun benim regl gunumdu hala kirmizilar gelmedi ama bugun erken gebelik testi yaptim negatif ciktikesin olarak guvenim mi bilemedim kirmizilar gelene kadar azda olsa umutluyum doktor 3 yumurtam oldugu soylemisti klomenle cok cnim skildi bu testler guvenilirmidir ya ???
bence güvenilir.
ben 3 ay kullandım 3 ayda da adete 3 gün kala negatifi gözüme soktu !
ve de haklı çıktı.
Ayrıca Klomen 3 - 4 gün adeti geciktirebiliyor.
cvbin icin tsk ederm iste cikmadik candan umut kesilmiyor hala kirmizilar yok ..
hahahah çlışıorus canım 2 gündür bööö gldi artık olsada rahatlasak :).
Cnm belirti derken farklı bir belirti olmadı regl sancılarıydı..sadece son iki gün bi kaç saniyelik şiddetli karın ağrısı oldu geçti hatta kesin regl oluyorum dedim..göğüslerim bir hafta önce çok acıdı dokunamadımm..ilk gebeliğimde de aynı şekilde hiç anlamadım ondada aynı regl belirtileriydi..ilkinde sadece göğüslerim 15 gün önce acımaya başlamıştı
mrb canim beni hatrladinmi birlikte klokene baslamistik benim dun regl gunumdu olmadm hala test yaptm nrgatif sende durumlar ne ?
selam kızlar,klomeni 3. kullanışım adet günüme 1 hafta kaldı bacaklarım aşırı ağrıyor ,sizde de olu mu?
acaba klomenin uzun kullanımda yan etkisi olabilir mi?
evet canım bnm 1 ağustostu günüm..daha bugün oldum.5 gün geçti.hiç geçmezdiçok ümitliydim bu aydan 3 yumurta oluşmuştu.malesef olmadı bu ayda .inşallahh sen hamilesindir.
selam kızlar,klomeni 3. kullanışım adet günüme 1 hafta kaldı bacaklarım aşırı ağrıyor ,sizde de olu mu?
acaba klomenin uzun kullanımda yan etkisi olabilir mi?
kuzum benim uzulme insallah onumuzdeki ay inan bende yildim 7 aydir basa sarmaktan cok yoruldum.. bu ay doktora gtmcem akisina birakicam bu ay klomen kullanmcam hala hasta olmadm benim gunumde dundu ama klomende gecktryms 3 -5 gun ole diolar.. sen tekrarmi baslcaksn klomene ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?