Klomen kullananlar birbirimize destek olalım :)

benimde 6 aydir hep belirtiler oldu testte ikinci cizgiyi silik bile gordm gecen aylarda ama malesef sonic husran oldu bozuk test bile geldi basima yani cift cizgi cikti kan testne gttm negatf bla bla .. bu ay hic belirtim yok test negatif

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

21.ci gün gittinmi cnm Dr yum olup olmadığına bakıyorya hani..eğer o zaman yum olduysa test yaptır çıkar cnm..hakkında hayırlısı inş bide günün geçince yap çoğu zaman günün geçmeden çıkmıyor cnm

Son düzenleme:

3 tane yumurtam vardi hayatm iste saat itibariyle gunum gecmis sayiliyor tam gunumdu bugun iste hemde 4 gun erken sonuc yaziodu testin ustnde kocaman bi negatifff

Bir iki gün daha bekle olmazsa tekrar yap cnm..hakkında hayırlı umarım hamişsindir

canım benim benimde reglimin tam 35. gününde test yaptım negatif sonra bekledim 5 gün daha.yani tam 41. regl günümde test yaptım belirgin 2. çizgi çıktı fotosunu çektim hemen kk atmak içinyani düşünsene tam 5 gün sonra bile aslında silik çıkması gerekiyodu çok şaşırdım.yani regl olmadığın sürece umut var demektr

endişelenme canm kese hemen görünmez 6 haftalkken falan görünmüştü benimde.. kanda belli olsun önce

tşk ederim canım o gün 536 çıktı zaten değerim birz daha bekliyelim dedi doktor ama 2 günde 1 gel kan ver dedi gitmedim ogünden,yarın gidecem stres ya 2 günde bir gidip strees yapmak istemiyorum yarın inş hem keseyi hemde kalbini duyarız tabi değerler yükselmişse

canım bu arada bebeğini kaybetmişsin allah sabır versin en kısa zamanda yine hamiş olursun inşallah ve sağlıklı birşekilde kucağına alırsın inş

Canım benımde 4 ten fazla buyuyen yumurtam wardı ama bı sonrakı kontrolde bunlardn 2 tanesı buyumeye dewam edıyo dıgerlerının buyumesı gerılemiş dedi doktorum. Bende yapılcak bişy yok mu diye sordum ama doktor olur böyle şeyler buyutulck bişey değil demişti

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bence güvenilir.

ben 3 ay kullandım 3 ayda da adete 3 gün kala negatifi gözüme soktu !

ve de haklı çıktı.

Ayrıca Klomen 3 - 4 gün adeti geciktirebiliyor.

Son düzenleme:
bence güvenilir.

ben 3 ay kullandım 3 ayda da adete 3 gün kala negatifi gözüme soktu !

ve de haklı çıktı.

Ayrıca Klomen 3 - 4 gün adeti geciktirebiliyor.

cvbin icin tsk ederm iste cikmadik candan umut kesilmiyor hala kirmizilar yok ..

Bende bundan on gün önce devlette Dr gittiğimde vajinal muayene yaptı kese göründü..10 gün sonra dün kendi Dr ma gittim.dün itibariyle 6+3 olması gerekiyordu ama Dr kesenin içinde bebek var ancak 6 değil 5 gibi duruyor dedi anlamadım Pazartesi tekrar gidicem..bide kendi Dr um vajinal değil göbekten usg ile baktı ölçüm farklı olabilirmi

selam kızlar,klomeni 3. kullanışım adet günüme 1 hafta kaldı bacaklarım aşırı ağrıyor ,sizde de olu mu?
acaba klomenin uzun kullanımda yan etkisi olabilir mi?

canim hemen hemen butun msjlarima cvp verdn cok saol rabbim minik kusunu kucagna almayi nasip etsin bizler icinde dua et .. :)

mrb canim beni hatrladinmi birlikte klokene baslamistik benim dun regl gunumdu olmadm hala test yaptm nrgatif sende durumlar ne ?

evet canım bnm 1 ağustostu günüm..daha bugün oldum.5 gün geçti.hiç geçmezdi çok ümitliydim bu aydan 3 yumurta oluşmuştu.malesef olmadı bu ayda .inşallahh sen hamilesindir.

selam kızlar,klomeni 3. kullanışım adet günüme 1 hafta kaldı bacaklarım aşırı ağrıyor ,sizde de olu mu?

bnde oldu.mide bulantısı.baş dönmesi.halsizlik.bacak ağrısı .karın ağrısı.baş ağrısı.sonuç olarak adetim 5 gün geçmişti.bugün oldum .

evet canım bnm 1 ağustostu günüm..daha bugün oldum.5 gün geçti.hiç geçmezdi çok ümitliydim bu aydan 3 yumurta oluşmuştu.malesef olmadı bu ayda .inşallahh sen hamilesindir.

kuzum benim uzulme insallah onumuzdeki ay inan bende yildim 7 aydir basa sarmaktan cok yoruldum.. bu ay doktora gtmcem akisina birakicam bu ay klomen kullanmcam hala hasta olmadm benim gunumde dundu ama klomende gecktryms 3 -5 gun ole diolar.. sen tekrarmi baslcaksn klomene ?

canim benim ilk kullanmam ve kasik ve bacak sizlamasi siddetli oldu..

yok canım bana çok kötü yan etki yaptı zaten.artık doktora fln gitmek istemiyorum.biz 2 yıla yakındır deniyoruz.bir kere serephone kullndım.4 ay akışına bıraktım.sonra klomen kullandım.psikolojim bozuluyo doktora gitmekten.orda hamileler aralarında konuştukça kötü oluyorum.ağlaya zırlaya doktorun odasına giryorum.buda bnm bu dünyadaki sınavım anne olamamak

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende pko var klomen kullandım21 mm yumurtam olmuştu dün akşam 22:00 da ovitrella çatlatma iğnesi oldum şu an kasıklarım çok ağrıyor yumurta akı gibi uzayan akıntımda geliyor sizce yumurtam çatlamışmıdır ?inş tutar allahım isteyen herkese aratmadan versin inş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…